6136 tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

merhabalar hobiye yeni başladım at44 tüfeğimde optima dürbün var 150 barda hatsan peletle tüfek mengeneye bağlıyken kıpırdatmadan 3 atış yapıyorum fakat aralarında 3- 5 cm farklı yerlere isabet ediyo acaba kullandığım peletlerdenmi kaynaklanıyo bu sorun tavsiyelerinizi beklıyorum tesekkurler

Kaç metreden atış yapıyorsunuz? Muhtemelen pelletlerdendir.

Yeni tüfeğiniz hayırlı uğurlu olsun. Araçtan yaptığınız atışları Range Rover'dan mı yoksa Land Rover'dan mı yaptınız? Bu uzunlukta tüfekle ancak bunlardan atış yapılır herhalde.

Bu uzunluk araç içinde problem çıkarıyor mu acaba? Bende imkan olursa at44 long ile bullpup yapma sevdasındayım o yüzden sordum.

Tüfek 84cm, b sınıfı bir araçtan bile rahatlıkla atış yapılabilir :)

Sonuç olarak müşteri daima haklıdır. Ben alışverişlerimi genelde h.lal avdan yapıyorum. Geç gelme olasılığını yada hatalı ürün gelme olasılığını göze alarak yapıyorum çünkü daha önce çok başıma geldi. Alma sebebim nedir? Diğer firmalarda istediğim ürünler olmuyor. Olanda fiyat farkı oluyor bu yüzden tercih ediyorum.

Ama mesela konuyu açan kullanıcı bir çok firmada mevcut olan bir ürünü sipariş etmiş ve bir mağduriyet söz konusu. Herkes geniş açıdan bakmak mecburiyetinde değil, sonuç olarak haklıdır. Yapacak bir şey yok V.eli abi bir an önce çalışma sistemini biraz olsun profesyonelleştirmelidir.

Burada sırf iyi niyetlerinden dolayı savunma yapanlar bile başlarına gelen bir çok şeyi yazmıyor. Sonuç olarak h.lalava ihtiyacımız vardır ama h.lalav çalışma prensiplerini değiştirmelidir.

Herkes gidip s510 ya da daystate almıyor, hatsan gamo crosman marka kullanların sayısı bir hayli fazla ve diğer firmalarla bu konuda eşit düzeydeler. Hatta bu markaları baz alırsak bazı firmalar h.lalavdan iyi durumda.

Sonuçta bu bizim açımızdan bir hobidir. Maddi külfeti de az sayılmaz. Bu yüzden neresi işinize geliyorsa oradan alışveriş yapılmasında fayda var. Ben şahsen öyle yapıyorum.

Zaten hiç kimse illaki bu firmadan alın dememiş. Bu firmayı bu kadar yermemek gerekir babında savunma yapmışlar ve kendi açılarından haklılar.

Kucakladığım ve kurcaladığım bir tüfektir kendileri... Modeli EB XVI, Aslında açılımı EB = Edgar Brothers ve XVI = 16'lı şarjöründen geliyor. Artık üretilmeyen Logun S-16'nın kardeşi denebilir.

Gerçekten çok hoşuma gitmişti, satıcısı ile görüşmüştik ve satış fiyatının 400 - 450 Euro aralığında olduğunu belirtmişti. Ancak her ne kadar daha sonra Edgar Brothers firmasına iki kere yazsam da hiçbirine bir yanıt alamayınca ben de vaz geçmiştim.

İzzet abi gtk290 vardı değil mi? Güzel miydi, siz onuda kucaklamışsınızdır :)) 9mm olanın videolarını izledim mükemmel bir şey.

Tahribat konusunda özellikle test etmemi istediğiniz bir şey varsa elimden geldiğince yapmaya çalışırım.
    Firma stoğunda .25 yedek şarjör kalmadığı ve ben özellikle bazı yedek parçalarıda birlikte istediğim için malesef gönderi önümüzdeki haftaya kaldı.Bu süre zarfında HM1000 ile ilgili inceleme ve video çekimlerine hafta sonu başlayıp (hava izin verirse)hm1000 x gelene kadar sizleri bilgilendirmeye çalışacağım.

Akif abi tahribat gücünü görmek isteme sebebim, sonuç olarak bu bir av tüfeği ve üzerindeki namlusu olsun, regulatörlü oluşu olsun, isabetinde bir av tüfeğine göre sıkıntı olacağı sanmıyorum. İsabetinin şu an piyasada olan güçlü tüfeklerin çoğundan iyi olduğuna eminim. Doğal olarak tek merak edilen tahribat gücü oluyor.