Onunla uğraşacağına at44 al 2. el
Ufak tüp taksan çok atış yapamayacaksın bir manası olmayacak. Büyük tüp taksan 2. el at44 parasına gelecek sana bu işlemler, bu yüzden hiç uğraşma. Çünkü sonuç olarak at44 den daha iyi bir tüfeğin olmamış olacak.
6136 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
formun geri gelmesi sevindirici.
Burada filmde görülen şarjörlü condoru değerli bir arkadaşım bir yıldan fazla bir zamanb önce gönderdiğinde, çok şaşırmıştım. Aacaba bu seri üretim mi yoksa özel imalat mı. Böyle bir model hazırda varsa kesinlikle satınalmak isterim. Diğer silahlara gterek yok.
Videodaki tüfek Logun S16 .
-
Teşekkürler bilgilendirme için. Sadece grupman değil aynı zamanda tahribat gücünü de gösteren çekim yapabilirseniz sevinirim.
-
tüfeğe güç ayarı yapmak için kücük allen soktumuz deliğin ynaında küçücük kıçı başı belli olmayan bir vida var orayı söküp yerine farklı vida takmış ağabeyim.
İşte o vida çekicin daha ileriye gitmemesini sağlıyor, çekiç o vidaya çarpıyor. Onun yerine vida takmadım, onu söküp çekicin vurduğu yere aynı ebatta sert conta koydum. -
cok zahmetli bir islem degilse su isi ogrenmeye calisan kardesinizede ayni islemi yapsaniz zira o ses sinirlerimi bozmakta
Kendinizde yaparsınız gayet basit. AT44 kolay sökülen bir tüfektir, ilk önce tüfeği sökecek alet edevatı ayarlayıp boş bir zamanda söküp takmayı öğrenin. Sonrası kolay.
Söküm aşamalarını netten bulabilirsiniz. Olmazsa takıldığınız yerleri resimlersiniz buradan yardımcı olabilirim. Ben her şekilde yardımcı olmaya çalışırım ama her at44 sahibi tüfeği söküp takmayı öğrenmelidir. Tüfeği daha iyi tanımış olursunuz.
Çünkü yaptığım işlem çok basit. Çekicinin daha ileri gitmemesini sağlayan vidayı söküp yerine aynı kalınlıkta sert conta ekledim sadece. Yani çekiç vidaya vuracağına contaya vuruyor ve ses çıkmıyor.
-
Sessiz tüfek sevdiğimden dolayı bir süredir moderatörlere sarmıştım. Erhan abi (schfrhnd) benim için standart moderatörlerden daha büyük ebatta özel bir moderatör ürettikten sonra at44 de sadece çekiç sesi duyulmaya başlamıştı.
Bugün söküp çekiçin neden ses çıkardığını inceledim. Hatsan basit bir vida ile çekicin daha fazla ileri gitmesine mani olmuş. Vidayı söküp, aynı çekici tutan vidanın hizasına gelecek şekilde ebatlarda arkası yapışkanlı bir conta taktım.
Şu an çekiç sesinin ç si kalmadı ve tüfeğin performansında en ufak bir değişiklik görünmüyor. Hala kendi kendime düşünüyorum Hatsan bu kadar basit bir işlem yerine neden bize çekiç sesi dinlettirmeyi tercih etti diye.
Şu an bir problem görünmüyor ama belkide yaptığım iş doğru değildir. Koskoca firma bunu yapmadığına göre belkide bir bildikleri vardır ne diyeyim.
-
Daha Çok Göster
Öncelikle Tüm camianın Kurban bayramını en içten dileklerimle kutlarım.
Siz konu açtığınız için yazmayı uygun gördüm ,
Aslında inceleme videosunu Adanada çekmiştik ancak teknik bir arızadan dolayı yanlızca ses kaydetmişiz malesef görüntüyü kurtaramadık.
Yakında yeni bir tanıtımla genel bilgi vermeyi düşünüyorum.
Bahsi geçen silah Rapid H1000 Platformu üzerine regülatör-Kundak ve Yüksek tüp hacmi modifiyeleriyle oluşturulmuş dünyada henüz tek olan bir model.
Henüz tek diyorum çünkü üretici feedbackler doğrultusunda bu özel seriyi ve geçen hafta prototipini yaptırttığım 1000x serilerini üretim portföyüne koymak için
Bizim incelemelerimizi bekliyor. Bu arada 1000 x serisinin dünya lansmanınıda İnşaallah önümüzdeki ay yapmayı planlıyoruz.
Saygılarımla Akif NAZLI
Teşekkür ederim, merakla bekliyorum. Saygılar. -
Bilgi sahibi olan var mı bu tüfek hakkında ? Güzel bir tüfeğe benziyor

-
Farklı tüfekleri kullanma isteğinden kaynaklanıyor. Yakında edgun gelir, yine yepyeni tüfekler forumda satışa çıkar.
AT44 konusuna katılıyorum, ben hobiye yeni başlayanlara regulatörlü at44 ten başka tüfek tavsiye etmiyorum. Regulatör takılıp iyi ayar yapıldığı zaman isabet konusunda pahalı tüfeklerden çok aşırı bir farkı kalmıyor at44 ün. Ama nedir? kaliteli tüfeklerde şarjör yuvaları hassastır, kurma kolları şıkır şıkır çalışır, kundakları daha güzeldir.
Ama malesef hatsan at44 gibi çok satan bir tüfeği geliştirmek yerine gidip farklı modeller çıkarmaya devam ederse biz daha çok airarms, hw100 peşine düşeriz.
Regulatör dahil tüfek başına 400 lira eklemeyi göze almış olsalardı şimdi bu konuyu tartışmıyor olurduk, zira 1200 liraya hem regulatörlü, lw namlulu, kurma kolu, tetik ve şarjör yuvası düzgün yapılmış bir at44 varken kimse gidip 4 5 bin lira bir tüfeğe vermezdi.
Yok ama hatsan bunları yaparsa tüfeği 2400 liraya satmaya kalkar, biz yine gider başka tüfek alırız.
Not: Bizim doyumsuzluğumuzu hatsana yükledim

-
Eline sağlık şimdiden çok güzel görünüyor. Bitince 10 numara bir tactical olacağına eminim.
-
Hatsan at 44 tam fiyat performans canavari onada art art niyetli yaklasmiyorum ama 2.el temiz bi sete nerdeyse sifir fiyati cekiyolar .
FX airguns satılık fx t12 5.5
Bunu da alabilirsin. Satan arkadaş tüfeklerine iyi bakan bir arkadaş.
-
Pcp ye yeni geçenler için en ideal tüfek ve hesaplı tüfek forumdan alınmış 2. el bir at44 ve ona regulatör taktırmaktır. Belki hobiyi sevmeyeceksiniz belki zaman bulamayacaksınız, en azından 100 lira zararına hemen satarsınız.
-
Hayırlı olsun güzek tüfek

-
Tebrikler abim

-
Atış yaparken 5 er atış şeklinde yapmalısın.Tüfekte regulatör olmadığından en uygun bar aralığını bulup o barların arasında atışları gerçekleştirirsen çok daha iyi sonuçlar alabilirsin. Mesela ilk atışların 870 fpsdir, son atışların 810 fpsdir ve doğal olarak çok farklı olur.
-
valla kardeş aynı şeyi sende yaşamışsın en azından bu şansızlıkta tek değilmişim. 6 aydır İstanbul'da gezmediğim av bayisi kalmadı ürün için okumadığım yazı forum kalmadı. Demekki çok incelemeyeceksin bir şeyi alırken.
Sordun ya ilk kullanırken dikkat etmem gereken bir şey var mı diye, aha ondan oldu böyle
Biraz kaba davranmak gerekiyor kurma koluna, ithal tüfekler gibi hassas bir kol değil çünkü. Sen hassas davranmışsındır muhtemelen, takılmıştır. -
yüksek güç yasak mı? tamamen öğrenmek için soruyorum.
Yasak hatta bir çok tüfeğin gücünü indiriyorlar belirlenen güce gelebilmesi için. Senede 1 seferde olsa 50 - 100 - 150 metreleri kapsayan bir yarışma olsaydı güzel olurdu aslında. Bizim kullanıcılarımız genelde 50 metre üzerine atış yapıyorlar.
-
Ankara harbiden domine etmiş yarışmayı. Katılan herkesi tebrik ederim.
-
Mükemmel grupman tebrikler.
-
Hatsan bakıp ibret alsın