normal pelletle delmesi zaten imkansız rocketle deliyoruz.video çekicez inşaalah hafta sonu . bu arada 2. el tencere alınır ucuz fiyattan. (yoksa evden atılmam an meselesi .tava ve tencerelerin eksikliği anlaşılırsa vay halime
)
AKINCI37 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
bende yalnız kalmaktan korkuyordum
gel nisan gel -
sumatra için modifiye bence gereksiz. zaten epeyce bi gücü var (30 mtreden çelik tencereyi çift taraflı delip geçiyor) kullandığım pcp ler içinde beni en çok etkilyen tüfek diyebilirim.siparişler alıcıların eline ulaştığında iyiki almışız diyecekler.ve modifiyenin gereksiz olduğunu görecekler.
-
iyi şişe kırılır hemde en büyüğünden

-
mahmut 9 yaşındaki çocuk (oğlum)kuruyor biliyorum ama taşıyamıyor
bu arada cumartesi ne yapıyoruz? -
akif abi çelik tencereyi yaklaşık 40 mt den çift taraflı deliyor.modlayarak tabanınıda delmek mümkünmü
-
akif abi arkadaşlara atış yaptırırken birisi becerdi.birisi yapabiliyorsa diğerleride yapar diye düşündüm

-
yalnız dikkat edilmesi gereken bir nokta var. tüfeği kurarken parmağınız tetikte olmasın! yoksa kurulmasıyla ateş alması bir oluyor .şu ana kadar gördüğüm tek dez avantajı bu
-
yastıkla atış yapmak gerçekten zor babür beye bende katılıyorum. fakat alttan kurmak okadar zevkliki şu ana kadar destekli atış yapmak aklıma bile gelmedi.sanırım uzun sürede gelmiyecek .şarjörü evanix ar 6 ya benziyor yada aynısı sadece üzerinde 1 den 6 ya kadar numara verilmiş.güzel bir ayrıntı bence
-
sumatrayı kullanan biri olarak diyebilirimki mükemmel bir tüfek tek olumsuz yanı çok gürültülü olması.hafta sonu hava güzel olursa bir kaç test yapacağız.
-
nisan çok geç yaa

-
gerçekten harika bir tüfek benim aklımda dipçiği söküp 500 cclik gladıator tüpü takmak var
-
akif abi yoksa böyle bir tüfekmi yaptın ?;,;- ---- ayrıca benim hayalimde tüm dünyada ateşli ile avlanmanın yasak olması var .tek atış tek av bence daha mantıklı
-
ben bu tüfeği bir yerde gördüm sanki

-
hayırlı olsun şimdiden
-
hayırlı olsun . güle güle kullanın memnun kalacağınıza eminim.

-
hayırlı olsun güle güle kullanın
-
o zaman tüpte bir sorun yok.pompaya hortumun bağlandığı uca oring tak ve sarı dolum aparatının bağlndığı ucada oring tak ve en iyisi sarı dolum aparatının o ringlerinide değiştir iyice sık sorun çözülecektir
-
sağolasın taner kardeşim düşündüm bana göre olan tek tüfeğin fx gladıatör d.a. olduğuna karar verdim.
-
nasıl anlatsam bilemiyorum bence tek kelime yeterli mükemmel ötesi bir pcp

.işçilik kalitesi harika gerçekten önceki aldığım tüfeklerle kıyaslanması mümkün değil tabiki fiyatıda kıyaslanılamaz .bana en uygun tüfeğin fx gladıatör olduğunu anladım sonunda. 1 senede 5 pcp aldım ama aradığım tüm özellikleri fx gladıatorde buldum.hafif-ve fazla büyük değil-isabetli ve en önemlisi tüp hacmi
bugun 1saat içinde 200 den fazla pellet attım her atışımda sanki ilk defa atıyormuşum hissini verdi. uzun lafın kısası parasını fazlasıyla hak eden bir makina
.şimdiye kadar kullandığım tüfeklerde bazı eksiklikler gördüm ama fx gladıator de ben bir eksiklik göremedim . halen benim olduğuna inanamıyorum rüyada gibiyim.mustafa abiye ve sideprensine çok teşekkürler .