gelmek isteyen arkadaşları çayırovada yada trenle gelecek olanlarıda gebze istsyonunda karşılarız.saat 9 bana uygun
AKINCI37 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Hatsan at44 tekli kullanmadım fakat imkanın var ise 10 luyla atış yapıp kararını öyle ver derim ama pompa yerine scuba tüpü almanı tavsiye ederim.
-
raider daha sert duruyor
-
mahmut hayırlı olsun sen şimdi evanixside satar diye düşünürsün
demirbaş oldu o artık tabiki şimdilik -
dört tekerekli i eşekler olduğu sürece pcp yaylıdan daha rahattır
-
işin açıkcası tekrar yaylıya döneceksem bu hobiyi bırakırım.scuba tüpüne alıştıktan sonra pompada çok zor gelir.pcp= rahatlık.pcp den sonra yaylıda bir dürbün ayarlamak okadar zor geldiki bidaha elimi sürmem yaylıya en kralıda olsa bile
-
benim önerim buluşma yerlerini belirleyip ondan sonra oylama yapalım.daha sonra sırayla diğer yerlerdde buluşma yaparız.
-
eğer paranız varsa hesinlikle s wesson derim ömür boyu kulanırsınız. co2 tabancalarda ruhsata gerek yok diye üzerinizde taşımanız doğru olmaz ve umumi yerlerde taşınması yasaktır.pelletlerde de markalı olmasına dikkat ediniz ucuz pelletler isabetliliği olumsuz etkiliyor.
-
nerde ve ne zaman
-
gebze bence uygun bir yer fakat ben gebzede oturuyorum diye yanlış anlaşılmasın biz buluşmalarda denizli köyüne gidiyoruz ortalık çok sakin
-
kadir şansa vurdu madmax ama vurdu yani istese vuramazdı
yani gez gözle 250 mt vurmak çok zor
bence -
hayırlı olsun--
-
kapanış sözü benden en iyi silah sahip olduğunuz silahtır
-
zamanla oda olur
-
şans ve servise göndermek
-
tebrikler polat abi abi diyorum çünkü ruhunuz genç itiraf edeyim sizin yaşınızda bu grupmanı yapmak isterdim .sağlıcakla kalın başka gruplarıda bekliyoruz
-
bildiğim kadar uyması lazım hatta benim at 44 ün şarjörlerini osman raiderinkiler demişti
-
alacak olanlara şimdiden hayırlı olsun çok güzel bir tüfek fiyatıda ucuz bence
-
inşallah memnun kalırsın
-
benimkide yarı otomatik ve güçsüz