korktuğum başıma geldi bu kadar kısa zamanda silah bozulurmu ne yaptın hatsan ürettiklerini çöpe atsan bizimde hayellerimizle oynamasan
AKINCI37 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
valla bana göre hatsan bu işi biliyor yaylı fiyatına vede daha ucuz pcp veriyor hemde 10lu ya birde tüfekler mükemmel çıkarsa ama aklımdaki tek tüfek diyebilirim at 44 ne olursa olsun alacağım bozuk çıkarsada bu defteri kapatırım mazide bir tatlı anı olarak kalır(yani pcp olayını) inşallah sorun çıkmaz incelemeleri bekliyorum diyemiycem bir kere aklıma girdi huyum kurusun
-
merakla bekliyoruz sizin gibi değerli teknik ekibin açıklamalarını asla kaçırmayız
-
hadi ya nerde satışa çıkmış
-
evanix şimndiye kadar resmlerini gördük mümkünse detealı bir açıklama kullanışı nasıl mesala performansından memnunum demekle olmuyor
-
-
hatsan sonuçta bir türk firması bizim gururumuz ben zaten anlamıyorum bu yabancı hayranlığını eskiden osmanlı zamanında herkes bize hayrandı şimdi biz onlara özeniyoruz nerde kaldı bizim milliyetçiliğimiz bence teşvik etmek lazım yaşasın hatsannnn
-
20-30 metrelerde kullandım bana göre güzel bir pallet 3o metreded dürbünsüz 5 atış yaptım 5indede 1 ytl büyüklüğündeki hedefi vurdum ama uzak mesafelerde çok düşme yapıyor gibi geldi
-
bence fena sayılmaz ama ben patriotuma bunu yapamam
cep telefonu gibi değişebilir dipçik yapsaymış fena olmazmış -
hayırlı olsun isabetli atışlar inşallah memnun kalırsın
-
hayırlı olsun güle güle kazasız ve isabetli atışlar 100mt grupmanlarınıda bekliyoruz
-
bendede optima 550 vardı emniyeti tutmuyordu kundağı söküp bakmıştım emniyeti tutan yay yerinden çıkmıştı ama silah sökülünce garantiye girermi bilmiyorum
-
plastik dipçiklerin kullanımı daha kolay yani çizilme derdi yok ve tüfeğe ayrı bir hava veriyor bence tamamen zevk meselesi
-
tek parça ayağı bozup bişeyler yapmaya çalışacağım öneriler için teşekkürler
-
inşallah beklemeninde ayrı bir zevki oluyor hemde köşeye para atarız
-
selamlar co2 tabancaların gücü nasıl artırılır vede auto nasıl yapılır bi forumda çok kolay olduğu yazıyordu bilgisi olanlardan yardım bekliyorum
-
ayak genişliği 11mm olacak sanırım
-
optimamla birlikte sattım sökmeye bile fırsatım olmadı kayma sorununu halletmiştim 50 yada 60 mt güzel şişe kırıyordu red dotun kullanımı hoşuma gitti birde tüfeğe uygun olanını bulabilsem açıkcası tüfekten hertürlü zevkimi almak istiyorum
-
düzeltiyorum hangi marka red dotlar uyar
-
selamlar patriota bütün red dotlar uyarmı bilgisi olan cevaplarsa sevinirim