Kral bana bir aa prosport ayarında tüfek yapsa da uğraştırmasa döviz kuruyla ithalatıyla parçasıyla... Pcpde gözüm yok benim. ![]()
Bu arada sayın Paşabey verdiğiniz bilgileri okuyunca çok mutlu oldum. Elinize sağlık...
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Kral bana bir aa prosport ayarında tüfek yapsa da uğraştırmasa döviz kuruyla ithalatıyla parçasıyla... Pcpde gözüm yok benim. ![]()
Bu arada sayın Paşabey verdiğiniz bilgileri okuyunca çok mutlu oldum. Elinize sağlık...
Forumda böyle farklı konularda da yetenekli hobidaşları görmek çok güzel.
Elinize ağzınıza sağlık.
Saygılarımla...
Victorinoxun Classic sd modeli.
Cold steel recon ve en sağdaki multitool gerçekten çok hoş keskiler.
Sürmene hakikaten çok keskin oluyor dikkatsizliği affetmez ancak bir o kadar da kolay ağzı bozuluyor. Kullanmaktan ziyade sergilemek daha mantıklı gibi. ![]()
Hem havalı tüfek hem bıçak işine girdiysen eyvahlar olsun işin zor kardeşim.
Ben geçenlerde antikacıda süngü ararken buldum kendimi. Tabii sarsılıp bi kendime geldim...
Madem konusu açılmış bu da benim nacizane koleksiyonum. ![]()

1- En üstteki siyah sog seal pup. Aus8
2- En sağ siyah bıçak crkt m60. Aus8
3- En sol metal ahşap karışık kabzeli smith&wesson. Model numarası ve çeliği meçhul. Sadece piyasada gezenlerin aksine orijinal olduğunu biliyorum o kadar.
4- En orta uzun ahşap kabzeli bıçak ise markasız keza. Sadece Alman yapımı olduğunu biliyorum ve 440C çelik olduğu yazıyor.
5- Alttakiler de victornixlarım. Özellikle kredi kartı ebatlarında olan swiss cardı herkese tavsiye ederim. Cüzdanda taşıması rahat ve içinde kalemden makasa cetvel vs herşeyi barındırmakta. Zaten bu malzemelerden yanımda taşıdığım bir tek bu ufaklık var.
Ancak bu işin de sonu olmadığından daha fazla bıçak alışverişine girmem muhtemelen bu saatten sonra. ![]()
Ek olarak her araziye çıkışımda kullandığım ufak bir mogan bıçağım vardı ancak maalesef kayıp. Mogan marka bıçakları da özellikle tavsiye derim. Hatta imkanınız varsa ustasına uğrayıp bir çayını için. İşine aşık, Osmanlı loncası gelenekleriyle zanaatini ilerleten çok kıymetli ve bir o kadar da mütevazi bir usta.
Hocam bence çok güzel bir seçim olmuş. İsabeti, tasarımı bir yana hw demek evladiyelik tüfek demek. Güle güle kullanın.
Aynen bahsettiğiniz gibi de kokusu malzeme tokluğu bile farklı bu markaların. Dediğiniz gibi tasvir etmesi zor ama bariz bir fark da var. ![]()
O yüzden idarenin işlem başlatmaması için sınav çıkışı '' ne kopya çektik ama ha'' dememek lazım hocaların önünde ![]()
Emir abi o solma wd 40dan da olabiliyormuş uzun süreli kullanımda. Menevişe sürmeyin diyolar yabancı forumlarda. Aklınızda bulunsun.
Tx200 size gitti demek.
Ben bi niyet etmiştim ama kısmet değilmiş. Güle güle kulanın ![]()
Ben onlara 2 ay önce sorduğumda webleyi bile bilmemezlikten gelmişlerdi
isteyince oluyormuş demek.
Abi çok kıymetli tüfek olmuş bu desene...
Emir abi longbowdaki tetik sistemi derken? ![]()
Bombayı patlatmışsın abi. Kazasız belasız başarılı müsabakalar dilerim bu tüfekle...
Metehan bu tüfek 12 fpenin altına düşerse herhalde at-44'den daha az teper
Yanılıyor muyum?
Güç tepme isabet olarak yaylı pcp mübarek
... Eline sağlık Metehan.
Buna da meyil ettim tx200'e alternatif olarak...
Aynen hocam iyi tespit. ![]()
![]()
Kesinlikle sizn ihtiyacınız olan şey dampa ayak ve beraberinde belki daha küçük mercekli bir dürbün. Ama yatagun ya da sportsmatch marka dampa ayak şart.
Bu arada sayın shooter54 profil fotoğrafınız süper ![]()
Zararlı mücadelesiyle alakalı fikirlerimi buradaki dostlarım abimlerim az çok bilir. Ancak mücadeleden farklı olarak ben forumda yayınlanmaması gerektiği düşüncesindeyim. Hem senelerdir bugüne kadar ki uygulama da böyle oldu zaten. Hobimizin zarar görmemesi adına söylüyorum bunları.
Bence çok güzel bir çalışma olmuş. Oldum olası victorinoxların plastik kabzesini pek sevmezdim.
Elinize sağlık.
Abi boş durmuyosun vallahi.
Eline sağlık...
Helal olsun... Kendisi biz hobiciler için gurur kaynağı.
Abi eline sağlık gayet kullanışlı olmuş.
Ben de geçen parkeye silikon sprey damlatmışım baya. Buz pateni sahası gibi olunca sıkıntı oldu
. Neyse ki alkol çıkartıyomuş.
Lamba olmadığı için tüfekten mi soğudunuz?