Hw 77 hiç kullanmadım ama yabancı forumlarda çok sevildiğine ve tuttuğuna şahit oldum.
Gepard tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Abi doğru diyosun aslında nolursa olsun ufaklıklar için biraz erken olabilir hakkaten

-
Aslında eğlencelik ufaklıklara alınabilecek bir silah gibi.

-
Pellet de atıyor dimi hocam?
-
Amerika'da çoktan piyasaya çıkmış burada haber yok. Ben umudumu kestim şimdilik.
Gözler Kral Puncher'da şu an. Bizi şaşırtıp s-10 kalitesi ve gücünde birşey koysalar önümüze keşke.

-
Hatsan BT Big Bore Carnivore QE Air Rifle. Air rifles - PyramydAir.com
Satışa çıkmış Amerikada.
Ahşap galatiandan daha ucuz Amerika fiyatıyla.
-
BSA Buccaneerın kopyası. Gamo Bsayı satın aldıktan sonra daha düşük kalitede az maliyetle bu ingiliz güzellerini satmaya çalışıyor
Bu arada coyotenin namlu orijinal Bsa namlu.
Bu fiyata uygun gibi...
Birde yabancı forumlarda isabetini eleştirenler var epey. -
Mustafa hocam bu yaptığın modifiye değil sanat. Alkışlar sana gelsin...

-
Güle güle kullan öğretmenim. Vortex tecrübelerini ara sıra eklersen çok iyi olur forum için.

-
http://www.archerairguns.com/GTX-Trigger-p/gtxtriggerkit.htm
[Resim Engellendi: http://www.archerairguns.com/v/vspfiles/photos/GTXTriggerKit-2.jpg]
http://www.archerairguns.com/GTX-Trigger-p/gtxtriggerkit.htm
GTX Generation II Trigger Kit for Stoeger X10, X20 and X50 air rifles. Stoeger airgun parts. Improve trigger pull.Ferhat Abi bu tetik işine bi el atsan süper olur bence.

-
Bak bunu iyi dedin...
-
Havalı tüfek olacaksa bu survival alet, sık ormanda veya kayalık alanda rahat ilerlemek için buna ek olarak ağırlık açısından da biraz daha kısa namlulu, kolay parça değişimi yapılabilen, korozyona dayanıklı olması amacıyla namlu ve gövdede kaplaması bulunan ve hatta süngü gibi tüfeğin ucuna bıçak takma yeri olan, metal gez ve arpacıklı bir şey olabilir.
Bunlar ilk akla gelenler... Süngü işinde de namlu kilidi konarak namlunun açılması, namlu boyunun da nisbeten kısa tutulmasıyla kolay eğilip bükülmesi bir derece önlenebilir. -
Hatsan tüfeği zaten yağ fıçısına sokup veriyor müşteriye. Ben fazlasını arındırmak için uğraşıyorum

-
Tam gamoluk ve bearlık iş
Bol reklamlı popülist soslu bir satış mantığı 
Bildiğimiz gamo shadowa bg arması basmış survival demiş adamlar.

-
Yay değil ki içindeki preslendikçe yumuşasın şekil alsın...
Belli bir basınca ayarlı gas-ram var. Gas-Ramin yumuşaması demek ise hava kaçağı demek. Bu da pek sevindirici bir durum değil kesinlikle.
-
Mantık olarak vortexin yumuşaması pek olası değil.
-
-
Pet şişe işi benim de sinirmi bozdu. Zoraki ultra da 2 pompada delemiyor pet şişeyi. Denediğim mesafe 15 metre civarı.
Bu arada pyramydairde gördüm 600 fps yazan 5.5 mod 25 450 fps çıkmış kendi testlerinde. Düşünenlerin bilgisine...
Hatsan Model 25 SuperTact Air Rifle & Air Pistol. Air rifles
-
Slug namlu vallahi
Bakalım fırsat olursa deneyeceğim biraz. -
Kazasız belasız kullanmanız dileğiyle. Hayırlı olsun...
Benim de elime hiç kullanılmamış bir Beretta A303 geçti geçenlerde ben de onu kurcukliyim briaz