Namlu aynı namlu. long daha uzun olduğundan biraz daha kuvvetli.
Gepard tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Bir de acele etme kardeşim ikinci el temiz tüfeklerde oluyor forumda.
Satıcıya güven konusunda ise mesaj sayısı forumdaki aktifliği insan ilişkileri gibi husuları göz önünde bulundurmanı tavsiye ederim.
-
Abi herşey tamam ama bir olta şart o kareye
Harika kareler... -
Öncelikle kardeşim yaylıdan level atlayıp pcp'ye geçilmez. Yaylıdan kademe atlayıp en fazla yeni bir yaylı alınır.
Elma ve armut onlar...İkinci soruna gelirsek 5.5mm at-44 tactical öneririm. Ancak tüfeğin kundak hafif olduğundan long olanı hafifçene öne doğru çekme yapıyor ayakta desteksiz atışlarda. Beni biraz rahatsız etmişti. Ha bir de her zaman kompakt tüfeği daha çok tercih ederim. Dipçik de katlanınca taşırken vs güzel bir boy avantajı oluyor normal tacticalın.
Avntajları budur. Kendi ihtiyaçlarına göre değerlendir derim.
-
Ufaklık bu duruma ne dedi abi

-
Bu tüfek ile striker edge in tetik vb mekanizması aynı mı?
Tetik mekanizması aynı diye biliyorum.
Bu arada geçen gün karşı komşumuzun gamo hunter 1250 tüfeğinin tetiğiyle de karşılaştırdım. Striker daha yumuşak. Gamonun sahibi yaş ve tecrübe itibariyle üstat diyebileceğim çok sevdiğim ve saygı duyduğum bir yivlici. Kendisinin de strikerı beğenmesi ve pratik bulması fiyatına göre fena bir seçim olmadığını gösteriyor.

-
Forumda fazla zaman geçiremedim maalesef bu ara.
Daha yeni yazabiliyorum. Hayırlı olması dileğiyle kazasız belasız isabetli atışlar. 
-
Sn. Nighthawk'ın da dediği gibi girdiğiniz riske değmez ciddi müeyyideleri mevcut anlaşıldığı takdirde.
-
Muhtemelen olur hocam.
Yani baya bildiğimiz ateşli silah namlusu işte. Sistem hakkında yazanlar daha çok acil durumlarda kişinin mermi seçmesinin güç olduğu bir zamanda kullanımı için tasarlandığı yönünde. Bunun 8li paketi ve 12 kalibre av tüfeğiyle kısa mesafede hem güvenlik hem de av amaçlı iyi işler çıkarır gibime geliyor. Ancak genel kanı isabetin pek iyi olmadığı yönünde yabancı forumlarda. Zaten namlu da oldukça kısa. -
Yiv-set yoksa neden olmasın
Ama yiv-set yoksa daha uzağa atış yapmak da hayal olur. 
-
Ankara Team değil A Takımı olacak o.
Maalesef forumdaki düzeltme butonu çalışmıyor galiba. -
Bizden sıcak çayını ve muhabbetini esirgemeyen değerli Ankara Team üyelerine çok teşekkür ediyorum. Son anda biraz aceleye geldi çıkışımız, kamyon işine yetişemedik bu yüzden kusurumuza bakmayın.

-
Benim bir arkadaş daha geliyor yarın ona da havalı virüsünü vericez İnşallah

-
Eyvallah hocam bir aksilik çıkmazsa beraberiz İnşallah.
-
Pazar sabahı bir işim olmazsa ümitköy tarafında oturan bir üyemiz de mevcutsa yardımcı olmak için alana gelmek isterim.
-
hocam duvar 20-30 metre değilse hiçbirşey olmaz düşmeyle
rahat rahat kullanın 
-
aynen ferhat abi biriken enerji çok çok yüksek
-
benim orta güçte eski gamo tüfeğin namlusu eğildi
mod 125'in eğilmesi çok çok normal elden vs kaçınca 
-
Bu tip bükülmelerde genelde namlu düzeltildikten sonra bükülmenin gerçekleştiği yerde ışıkta bakıldığı takdirde yiv-setlerde kırık gözlemlenir. En güzeli namlunun değişmesi bu yüzden.
Tüfeğinizi teslime aldıktan sonra yine kontrol edin siz namluyu. Gerçi hatsan %90 değiştirir o namluyu yiv-set de kırıklık varsa.
-
Tüfeğinizin yay ve keçesinde hasar ve yıpranma yoksa ve makul seviyelerde güç artışı istiyorsanız tüfeğinizin pistonunu, yayını, keçesini vs eski gres yağından arındırıp makul miktarda kauçuk bazlı yeşil gresle tekrar yağlamanız yeterli olacaktır. Keçe değişimi dışında daha kalın yay hava portu genişletilmesi gibi modifiyeler çok yararlı olmakla birlikte tüfeğin tepmesini arttıracak ve dampa kaçınılmaz hale gelecektir dürbün sağlığınız için.