Forumumuzdan sentinel nikli üyemizin bu tüfekle alakalı ciddi bir bilgi birikimi olduğunu anımsıyorum. Kendîsine danışırsın olmazsa Ferhat Abi.
Gepard tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Abi öncelikle tansiyon düşmesinin sebebini bilmiyorum ama beslenmeye dikkat ediyoruz umarım.
Çok geçmiş olsun...İkinci olarak senin yazılarını okumak rahmetli bob ross'un eskiden trt'de yayınlanan ''resim sevinci'' programını izlemek gibi. Arkadaşça ve samimi.
''şurada neşeli ve yalnız bir pellet varmış'' 
[Resim Engellendi: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/tr/thumb/9/94/Ressam_Bob_Ross.jpg/220px-Ressam_Bob_Ross.jpg]
Üçüncü olarak ise bu karışık tüfeğin altından kalkmak kolay değil. Çok fazla ufak parça olduğunu duymuştum. Eline sağlık Ferhat Abi...
-
optikle mil-dotlu dürbünle güzel bir sıfırlama yapılabilir.
-
Muhafazakar insanım ben tip konusunda
Sevmedim tipini. 
-
10 numara grupman olmuş. Köfteler de ufacık ekmeğe sık oturmuş Maşallah
Ellerinize sağlık. -
Yatagun dampa en mantıklı tercih olur bence. Vortexin tepmesinde pek bir fark yok zaten.
-
Kazasız belasız kullan hayırlı olsun Metehan.

-
Zarar görmez.
-
Evet çok güzel oldu bu. Yine masraf.

-
Kesinlikle servise yollayın kargo hariç hiçbirşeyi de düşünmeyin.

-
Pırtlıyor ama raider
Atış sonrası pırrrt diye ses çıkartıyor bazıları valften... Aman sorun var demeyin sonrasında. 
-
Zoraki bu işi tasarlarken silahın optimum, namlu boyu - basınç verimliliğine göre dizayn ediyor. Yani daha uzunu 4 pompada daha verimli olsa daha uzun yaparlardı muhtemelen.
Buna göre mantıken namlu boyu uzuyorsa basınç da artmalı. Yani valfe müdahale şart. 
-
Eh sizden titiz bir inceleme bekliyoruz o zaman. Tip falan çok iyi ama tutukluk sıkışma vs yapıyor mu bunları gerçekten merak ediyorum.

-
Vallahi ben anlamadım bunu markasını.
Hatsanın şu anda üretilen bir modeli olmadığı kesin. Eğer hatsansa çok çok eski bir model olmalı ya da benim dahi görmediğim başka bir marka bu.Çalışmama sebebine gelirsek bana tetik tırnaklarıyla alakalı gibi geliyor.
-
Diğer seçeneğin de optima olduğunu düşünürsek denemeye değer bence.

@Moltak, kardeşim kimin ne tüfekle neler yapacağını bilemezsin. Herhalde kullanan arkadaş da theoben sahibi olmadığının farkındadır. İnsanın şevkini kıracak konuşmalar yapmaktan kaçınmanı tavsiye ederim. Sevgilerimle...
-
Bence harika bir seçim yapmışsınız. Ahşap kundaktan sıkılmadıkça daha iyisini alıcam diyip aman satmayın derim.
Ben teklisini sattığıma hala yanarım. 
-
Tabii kullanılan malzemenin kalitesi çok önemli burada. Ancak o-ringin çaresi var silikon gres spreyi gibi

Ekleme: 25.000 atışta ayar bozmaması takdir edilesiymiş...
-
O yaylar zamanla gevşedikçe ayar bozulur bence.
Normal dampaya göre daha kısa ömürlü olur diye tahmin ediyorum... -
Tüfeğin metal aksamının üst kısmında pellet yükleme yerinin aşağısına doğru yazabilir. Ya da namlu bloğunun yanında yer alabilir.
-
Marka ve modelini bekliyoruz.