Bir de havalı namlularında da namlunun bitimine yakın şok olduğunu okumuştum eski yazılarda. Fark etmesi zor muhtemelen ama öyle birşey gözlemledin mi Ferhat Abi?
Gepard tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Bence hiç soğumayın işin zevki burada.
Baktınız olmuyor hatsana kargo hemen. 
-
Eh gariban havalıda ateşlideki gibi derin yiv set olsa pellet sürtünmeden ışığı göremez herhalde

-
Üstteki mesaja ek olarak dürbünde problem olabilir veya yiv-setlerde bozukluk olabilir gibi yeni fikirler türetiyim.
-
İşte bu!
İnsan böyle şeyler görünce forum hevesi artıyor... Elllerinize fikrinize sağlık 
-
en az 15 metre civarı olmalı. anladığım kadarıyla tüfeğini yeni almışsın kardeşim. 500-600 atışı dürbünsüz yaptıktan sonra dürbünü monte edip sıfırlama yap. forumda bütün sorularının cevabı mevcut. arama yapman yeterli.
-
Yay iyidir yay

-
Diyorum ya sahtesi orijinali çok fark etmez gamo pelletlerin. Gamonun pro magnum hariç, orijinalleri de sahteleri kadar başarısız bence.
Zevkine kullan bitir derim. -
meselası şu, sahte gamolarda çok belli kalıp izi olur çizgi şeklinde. kutusunun da renkleri biraz soluk olur. ama kafayı takmaya gerek yok. sahtesiyle orijinali çok fark etmiyor.
-
Tam tipik iyi bir usta
Teşekkür ediyorum... -
Probleminizin çözülmesine çok sevindim doğrusu. Hw90'nın bi köşede yatması üzücü olurdu zira.
Ustanın da reklamını yaparsanız o taraflarda yaşayan üyeler için yararı olur diye düşünüyorum. 
Saygılarımla...
-
Tüfeğiniz hem güzel marka hem de normal bir yaylı değil malum. Theoben marka gas-ram sistemi mevcut. Normal bir havalı tüfek ustası bile sıkıntı yaşayabilir. Dediğim gibi servis en uygunu olur. Ama yine de siz bilirsiniz.

-
Yok yanlış anlama açarsın açmasına
Hani zararın olmasın diye söylüyorum, mevzu yorulmak değil yoksa... Herkes elinden geldiğince yardımcı olur zaten. -
Elinize sağlık da o kadar dendi Mod 125'de ağır pellet kullanılması lazım diye
Sonra kundak çatladı konusu cevaplamayalım
Uzak mesafelerde çok daha iyi bir sonuç alcağınızdan eminim. -
Bunun yardımı olur umarım.
Ek olarak yabancı bir sitede sizin şikayetinizden bahsedilmiş aynı şekilde. Hw 90larda kronik bir problemmiş gibi duruyor zira bu sorun başına gelen birkaç kişi daha yazmış.
Problem ise şuymuş, namlu bloğuna bağlı kurma kolunu bir arada tutan pim zamanla aşınarak düzleşiyor ve bunun sonucunda emniyet çalışmayarak silahın tam olarak kurulması engelleniyormuş...
Anlattığınız şikayet bu duruma işaret ediyor gibi ama açmadan kesin birşey söylenemez tabii ki...
Çözüm ise namluya bağlı kurma kolunun yenisi ile ve aşınan pimin daha sağlam, yeni bir pimle değişimi diyor.
Hw'nin ithalatçısı meydan avla görüşün.
Bir de forumun tanışma ksımına girip biraz kendinizden bahsedip bir de doğum yılı vs gibi şeyleri de tamamlarsanız üslupta da hata etmiş olmayız.
-
hatsanın maalesef böyle bir derdi yok. geçmiş senelerde çok tartışıldı. bu hobinin duayenleri diyebiliceğimiz insanlar hatsanın sahipleriyle fikir alışverişleri yaptı. sonuç olarak hatsan yine bildiğini okudu. orta kalite tüfeklerin olduğu bi kulvarı tercih ettiler. isteseler en kralı çıkar o fabrikadan
webleyi satın alan bir firma kalitenin aslında ne olduğunu zaten çok net bilir. -
Aynı şekilde ben de gece gece sucuk kesicem diye askeri bıçağın testeresiyle parmağı yardım. Parmakta his kaybı vs olduğundan illa ki atışınıza etki edecektir. Zira ben de ilk bikaç gün oldu. Yeni yeni kendine geliyor parmak.

Bir de 14 metre tüfeğinizin performansını değerlendirmek için yanlış bir mesafe bence
Kısa mesafelerde pellet tam olarak yörüngesine oturmamış olabiliyor havadayken. Sonuçta düşük hızlı müsabaka silahı değil tüfeğiniz. Zaten gamo match atışlarınızdan anlaşıldığı kadarıyla tüfeğinizden ziyade başka koşullardan dolayı atışlarınız biraz etkilenmiş gibi.
İlerleyen zamanlarda, bu güzel ama kullanıcısı az tüfek hakkındaki grupmanlarınızı ve görüşlerinizi bekliyor ellerinize sağlık diyorum. Ha bir de geçmiş olsun 
-
Acayip şirin bi tüfekmiş

-
Güle güle kazasız belasız kullanın İnşallah... AA Prosporttdan sonra tipini en çok beğendiğim ahşap kundaklı yaylı. Bence tüfeğe alıştıkça eliniz mod 85'e gitmeyecektir.
Hem işlev hem de kozmetik açıdan hatsandan bir gömlek üstte tüfeğiniz... -
Bowie siparişi versem bu kadar olur. İsme kadar herşey tamam.