Elinize sağlık vallahi...
Gepard tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Sapı uzun olan daha bir kullanışlı geldi. Çelik işçiliği de sizin mi acaba?
-
Ben o hususu atlamışım hakkaten
4.5 bilye - 5.5 pellet. Bence fikir olarak gamo rocketden de daha mantıklı ve tahribata daha yatkın duruyor. -
Elizine sağlık bence harika bir iş çıkamışsınız...
-
Mod 95 quiet energy.
boyayıp boyayıp satışa devam. 
Görsel olarak ahşap mod 135 QE baya yakışıklı olmuş ama.
-
Ferhat abi süper çalışma olmuş
Ama aman dikkat çelik bilyalar ihtiyarın yivini bozmasın 
-
Açık etme abi

-
Anladım Emir abi. Onlar üretsinler yine de 7.5 joule göre

-
Yok o anlamda değil Mehmet Bey
Alıntı yapmayı unuttuğumdan dolayı karışıklık olmuş. 6.35'i neden bulamayacağımız bilgisini sormuştum ben 
-
6.35le ilgili bilgi nerden acaba?
-
Bir de aklıma takılan bir soru mevcut. Yaylı tüfekler de epey modifiyeye açıkken neden bireysel bu tip ufak çalışmalar hariç ciddi ciddi bu işle uğraşayan dostlarımız yok. Pcpler hakkında çok güzel, çok işe yarar çalışmalar, aksesuarlar yapıldı. Ancak yaylılar hep bir köşede kaldı. Güzel kundak çalışmaları, yurtdışında satılan kaliteli maccari yaylar, contalar gibi pistonla alakalı parçalar bu tip moderatör gibi görsel çalışmalar neden yok?
Bu kadar yaylı kullanıcısı mevcut. Piyasadakilerden daha kaliteli hatta kendinden rodajlı preslenmiş yaylar neden imal edilip kullancının isteğine göre tüfeğine monte edilmiyor. Malzeme işçilik ve ufak bir kar ile güzel bir modifiye fiyatı olsa eminim ben dahil birçok kullanıcı seve seve tüfeğini gönderir. Hatsanın kullandığı yaylardan daha kaliteli yaylar yapmak zor değil. Hele yayı presleyip gönderdikten sonra ne dampa almaya gerek kalır, ne de iki de bir yeni dürbün almaya gerek kalır...
Conta keza daha doğrusu piston keçesi, imali çok mu zor?
Ya da çınlamayı azaltıp yayın ömrünü ve şeklini daha uzun süre muhafaza eden kaliteli yay tutucular? Bu son dediğimi bir ara yapmışlardı gerçi.
Ama pcplerde olduğu gibi teknik destek daha doğrusu montaj da lazım... Mod 99-95 gibi tüfeklerin isabetinden herkes memnun. Bir de 50-100 lira gibi bir masrafa biraz daha ehlileşip, dizellemeden dampadan uzak daha sağlam parçalara sahip olduğunu düşünün. Bence tadından yenmez.Ya da charliedaTuna'nın imal ettiği gibi kaliteli tetikler?
-
Amerikalı mühimmatı silahı bol bulunca aha böyle yapıyor işte
Hayvan bitse birbirlerine sıkacak kıvama gelmiş arkadaşlar... -
şahsi kanaatim yayın titreşimini giderip, uygun bi yağlama ve conta üzerinde çalışarak ( daha yumuşak veya esnek ama sağlam; attım burayı
) ses azaltılabilir bi nebze. -
Görüntü olarak 10 numara olur
Olmuş zira... -
Allah böyle şeyler için ağlatsın be abi

-
Bu boynuz kulağı geçer diyim ben
helal ufaklığa! -
bir izmir buluşmasına bakar

-
-
Yasayla alakalı bir sıkıntı olmazsa satılacak muhtemelen. ama pompayla çekilmez bu alet
bana gelmez... -
dipçikle vurursak kırılır sanki