Gepard tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

cocobolo malzemesinden olan renk olarak çok güzelmiş.

Bu arada imzanızdaki grozeri gördüm. Bir ara alma niyetiyle bir müddet araştırmıştım ancak zaman ayıramadım doğrusu. Soruma gelirsek grozerden memnunmusunuz? Gerçekten dedikleri gibi tamamen doğal malzeme mi?

Daha konuyu açalı kaç saat olmuş :) Elinize sağlık gerçekten harika bir iş çıkarmışsınız...

Ancak kullandığınız tüfek magnum sınıfı olduğundan şoku bir miktar absorbe edecek o-ring gibi malzemelerle desteklerseniz dürbün sağlığı açısından çok daha yararlı bir iş çıkarmış olursunuz.

sog seal pup bulunmuştur bu arada :) Seal pup'dan başka kalmadı ancak sog dahil birçok yabancı marka boranın tunalı mağazasında bulunmaktadır. Ayrıca boranın sahibi Tolga Bora beyle de tanışmış bulundum. Kendisi çok ilgili ve samimi bir insan. Ben boranın çelikleri bozdu vs diye anlatırken son dakikaya kadar boranın sahibi olduğunu söylemeyecek kadar da mütevazi gerçekten. :D

Bir de konuyu açan arkadaşa ayıp olmazsa eğer bana bir tane sog seal pup elite bulun veya buldurun :D Yoksa ontario'nun bıçaklarından temin edeceğim sırf meraktan...

Eğer fazla deniz suyuyla alakanız yoksa ka-bar 1271'i tavsiye ederim. Kullanım sonrası temizleyip hafif yağladıktan sonra evladiyelik bir bıçak. Yok ben dalış yapıyorum, deniz kenarında yanıma alıyorum diyorsanız aus8A kullanan cold steel srk daha makul bir seçim olacaktır.

Valla arkadaşa söz vermiş bulundum kardeşim :) Erteleme durumu kalmadı artık... Yarın maalesef yeterli zaman olmadığından yakın yer tercih ediyoruz. Yoksa kesikköprü ya da çanıllı :)

Peki gölbaşında nereyi tavsiye edersin? Vilayetler evi tarafı nasıl?

Cevaplar için teşekkür ediyorum.

Biz yarın mogana gidicektik aslında... İşte dediğim gibi metan gazı patlamasından dolayı gölde balık telef olmuş epey. Hatta 3-4 gün öcne olmuş. Bu konuda bir fikriniz var mı acaba?

Yarın sabah hevesli bir arkadaşın ısrarından dolayı kendisini balığa götürücem. Ancak Ankara'da uzun süredir avlakları ziyaret etmiyorum. Aldığım duyumlara göre Gölbaşı iyi turna vermiş bu sene. Yemesek bile tutmanın zevkine gidelim demiştim ki bi baktım Mogan gölünde yine toplu balık ölümleri olmuş...

Şimdi benim ricam Ankara yakınlarında fazla uzak olmayan nereleri tavsiye edersiniz? Çanıllı dikilitaş vs biraz uzak kalıyor maalesef...

İmrahorda göletler varmış galiba bilgisi olup aydınlatan olursa sevinirm... Son zamanlarda Eymiri deneyen oldu mu bir de?

Hedef balığımız turna bu arada. Sazan hamuru, solucan vs üşendim... :)

Şimdiden teşekkür ediyorum.