Yakışır...
Güle güle kullan. Benim kundak olarak en estetik bulduğum silahlardan bir tanesi. Yabancı forumlar da da metal işlemesi ve boyası hakkında olumlu mesajlar gördüm.
Gepard tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Domuza hiç girmeyin bence

-
Valla hocam elde kalır mı kalmaz mı o nasip işi
Ama ben de hem maddi sebeplerden hem de servis hizmetinden dolayı pcp'de Hatsanı tercih ettim. Birkaç ay daha bekleyip ithal alabilecekken gerek duymadım. Zira pcpyi tahribat maksatlı biraz da isabetli olsun mantığıyla seçtim. Direkt stabilite arayanların markası değil tabii ki. -
Sayın voulpes, Hatsanın diğer markalardan bariz en büyük farkı kaliteli ve düzgün bir satış sonrası hizmet vermesi. Yani bakımlardan ekstra birşey çıkmadıkça çoğu zaman ücret bile almazlar ve gıcır gıcır tüfeğinizi size teslim ederler.
Bugüne kadar ithal etmediği hiçbir tüfeğe bakım yaptığını duymadım açıkçası. Zaten öyle bir hizmet verirlerse de yabancı markaların en büyük sıkıntısı olan bakım sorununu çözmüş olup kendi ayaklarına sıkmış olurlar.
Bir dönem evanixlere bu hizmeti veriyorlardı o da bitmiş anlaşılan ithalatçı firma değişince. Ve halihazırda benim bildiğim ithal ettikleri başka bir marka yok.Güç ve servisten yanaysanız bt-65 alacaksınız

Ama bana inanın aradaki güç farkı için daystate alabilecekken bt-65 almak yanlış bir tercih olacaktır... Tabii daystate'in de servisi nedir ne değildir bilmiyorum açıkçası.
-
Yoo kesinlikle kusurluk bir durum yok çok önemli bir bilgi bu verdiğiniz...
Sagılarımla
-
O zaman turaç av'a gidip servis hizmetlerini öğrendikten sonra almak daha mantıklı olacaktır.
-
Evet hocam o serilerin bazılarında lw namlu olmakla beraber bazılarında da namlunun pek iyi olmadığını duymuştum. O gri tetikler venom tetik olarak geçen tetiklerdir. Meşhur 1. nesil patriotların en büyük özelliği o tetikler...
Bu arada tomahawk da longbowun hormonlusu ve gayet güzel bir tüfek.
[Resim Engellendi: http://i375.photobucket.com/albums/oo200/miked6762/WebleyTomahawk22001.jpg]
Fotodaki tomahawka'da çok net varım açıkçası... Bu kundak dizaynı ve gez arpacık olmaması çok etkileyici bana göre. Neyse her ne kadar hatsandaki çalışan ''webley yok mod135'' var dese de benim anlamadığım bir konu var. O da webleyin sitesine göre hala hatsana tomahawk ve patriot modellerini ürettiriyorlar....
Hatsanın patentli Power-lock ve quattro trigger özellikleri ve o meşhur altın tetikle yurtdışında satılıyor bu tüfekler. Acaba hatsan bu tüfekleri iç piyasaya mı vermiyor artık?
-
Hn barracuda matchlerle daha mı uyumlu olmuş sanki hocam?
-
Hatsanı aradım, kurumsal bi yeri aramama rağmen evinde rahatsız etmişim gibi ''aloou'' diyen bir abi açtı telefonu.
Neyse efendim webley modellerini sorar sormaz artık üretilmiyorlar onun yerine mod135 var dedi!?!?!... Teşekkür ettim kendisine kapattım telefonu. Yani hayal oldu 
-
Evanix s-10 hem isabet hem de atış stabilitesi yüksek bir tüfekti... Bir ara bakımının da hatsan tarafından yapıldığını biliyorum eğer hala öyleyse evanix derim.
Huntsman aralarındaki en kaliteli tüfek ama en güçsüz tüfek.
Bt-65 olabilir bence de. Ama isabet konusundaki şikayetleri göz önünde bulundurmanız lazım. Kimisi isabetsiz diyor ki deneyimsiz insanlar değil bunlar... Kimisi de isabetli diyor. Burada isabbetten beklenti önemli tabii... Bana sorarsanız ince grupmanlık tüfek değil eğlencelik tahribat tüfeğidir.
Marauder, 10 numara silah ama crosmanin servis hizmetini bilmiyorum canınız sıkılmasın sonra.
İhale olarak düşünürsek ve short list yapmak gerekirse,
Ben evanixle, bt'yi düşünürürm.
35-40fpe yeter derseniz direkt huntsman tabi ki....
-
Ben de telefon elimde tam hatsanı arayacakken bu mesajı yazmanız harika oldu

-
32 metre destekli atış grupmanı...
[Resim Engellendi: http://www.airgunsofarizona.com/Review%20-%20Longbow%20-%20Troyer/longbow4.jpg]
-
Aynen değerli hocam bunlar bir yerde yatıyor ama nerede....

-
Açık söylemek gerekirse hatsanın kendi dizaynlarını oldukça çirkin buluyorum yaylı konusunda. Kaba ve kullanışsız hatlara sahip bana göre. ( Ha 2 gün sonra alırım bir mod99 yine belli olmaz gerçi ) Ek olarak vortex piston merakım da yok açıkçası.

Webley longbow olsun quattro trigger olsun isabet de iyi olsun bana yeter.
[Resim Engellendi: http://www.airgunsofarizona.com/Review%20-%20Longbow%20-%20Troyer/longbow1.jpg]
[Resim Engellendi: http://i259.photobucket.com/albums/hh291/CLEM_70/2008-03-22_14-09-50_22032008219.jpg]
Tam bir take-down tüfeği... Ufak, kompakt, fazla güçlü değil, 30-40 metrede harikalar yaratabilir...
-
Öncelikle herkese selamlar saygilar... Webley Longbow uzun süre önce almayi düsünüp vazgeçtigim silahlardan biriydi. Gez arpacik bulunmamasi ve kundak dizayni oldukça estetik gelmistir hep. Asil konuya gelirsek 1. nesil venom tetikli longbow bulmak imkansiz malum sonraki üretimler de pek begenilmemisti. Ancak hatsanin son 2-3 senedir yayli konusunda yaptigi yenilikleri de düsünürsek taze bir longbowa neden olmasin diyorum.

Acaba hiç quattro tetikli 1-2 yasinda longbow sahibi var mi aramizda? dahasi bu tüfekler üretiliyor mu hala? stoklarda gözükmüyor çünkü... longbow yoksa tomahawk'da olur
Güncel üretim olmasi yeterli. -
Sayin laterit, bilgilendirici yaziniz için elinize saglik.
-
Sayın valibey, bir hatsanın fabrikasını arayın derim. Onun dışında çıkma parça olmadıktan sonra imkansız gibi birşey bulmak.
-
Pcp gibi arıza oranı daha yüksek sistemlerde düzgün bir servise sahip markaları tercih etmek gerekiyor bence. O yüzden ithalatçı firmayı arayıp sormanızda fayda var.
-
Onu bilmiyorum ama tetiği değiştirmek istiyorsanız ihtiyacınız olan tetik bu derim.
-
Hatsan at-44'ün ilk sürümlerindeki namlularını saymazsak lw, hatsan pek birşey fark etmiyor artık emin olun. İlk sürümlerin bazılarında crown hataları ve yiv-set de torna izleri gözlemlenmişti.