Gepard adlı kullanıcının mesajları

    Yaylı üzerine sabit zoomlu 4x32 AO düşünüyorum.


    İki dürbün de stoklarda mevcut. Vantage modelleri, Sport HD'nin yeni serisi gibi duruyor ancak özellik olarak bir fark var mı bilmiyorum.


    Halihazırda Hawke 3x9 40 AO Sport HD kullanıcısıyım zaten. Yeni vantage serisi eskisine göre tip dışında başka ne vaat ediyor bilgisi olan varsa sevinirim.


    Teşekkürler.

    Üstüste atılan mesajlar birleştirlmiş olup kötü itham ve ifşa içeren mesajlar ileride mesajı yazanların hukuken zor duruma girmemesi adına kaldırılmıştır.


    gti_koray nikli şahıs banlanmıştır.


    Bundan sonra forumda varlık göstermeyen üyelerle hiçbir zeminde alışveriş yapmamayı alışkanlık edinirseniz zarar görme olasılığınız düşecektir diye düşünüyorum.


    Forumda lütfen dağınık üstüste mesajlar yazmayalım. Herkes ufak tefek hatalar yapabilir ama yazım ve imla kurallarını katletmeden derdimizi anlatalım.

    Biz bu yüzden 50 mesaj kuralını sıkı sıkıya uygulamaya çalışıyoruz işte...


    Bizim banlamak dışında yapabileceğimiz birşey yok şu an için. Kendisinin cep numarasını özelden atabilirmisiniz acaba?

    altı üstü bir tane pistonlu tüfek. sanki 155lik obüs teslim ediyorlar.


    canınızı sıkmayın illaki bir gün yerli tüketiciyi de dikkate almak zorunda kalırlar yıllar önce yaptıkları gibi.

    Vortex sistemi uygun şekilde bakımları yapılmış bir yaylıya göre daha fazla etkilenir sıcaklık farklarından. Ama belirttiğim fark çok büyük dengesizliklere yol açmaz. Zaten elinizdeki tüfek magnum sınıfı bir pistonlu. Sıcaklık farkı gibi bir detaya gelene kadar isabeti etkileyen başka etmenleri içinde bulunduruyor yani.


    Etkilenme işine gelirsek ise yazın sıfırladığınız tüfek kışın daha farklı bir yeri vurabilir veya atışlar arasında fps farkları daha fazla olabilir diyebiliriz.

    Tüpün içine kesinlikle wd40 sıkmayın. Wd40 yanıcı bir solvent olmasından dolayı dolum esnasında ısınmadan dolayı kolayca tutuşabilir.


    Tüpün içindeki yağlar gerektiği gibi temizlenemezse (wd-40 yapı itibariyle etkileri çok zor kaldırılan bir solventtir) kazalara sebep olabilir. Lütfen tavsiyede bulunurken biraz daha dikkatli olalım. Denenmiş olsa bile bir başkasının başına birşey gelmeyeceğinin garantisi yoktur.



    Yukarıdaki mesajı da bir kaza ihtimali yarattığından dolayı farkeder farketmez sildim.


    En doğrusu bahsedilen yedek tüpü almak ya da yeni tüp getirtmek.