Gepard tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

    Valla tam anlamadım problemi ama birçok insanda varolan bildiğimiz mod 125 işte :)

    Hatsan bütün dünyaya satıyor bu malları brezilyaya, amerikaya, ingiltereye avrupaya.

    İngiltere'de edgar brothers markası altında satılıyordu mesela. Amerika'da ise rossi markası adı altında satılıyordu. Tüfekler ise bildiğimiz hatsanın standart tüfekleri. Ha bazı modeller sipariş üzerine farklılaştırılarak satılıyor yabancı markaların isteklerine göre.

    Örnek olarak browning'in şu silahı: [Resim Engellendi: http://www.leicestershire-airguns.co.uk/airgun-images/browning-phoenix-hunter-elite.jpg]

    aslında mod99'un ta kendisi.


    Ama sipariş üzerine farklılaştırılmış mod 125 modeli duymadım hiç. Uzun lafın kısası üzerinde herhangi birşey yazmasada bildiğimiz katır gibi tepen mod 125 kendisi.

    Öncelikle tüfeğiniz hayırlı olsun. Hatsan ne hikmetse silahı yağa daldırıp öyle paketliyor. Belki oradan bir eksiklik olabiliceğini düşündünüz. Ancak diana'nın üretim standartlarında öyle birşey yok :)

    Tüfeğinizin gerekli yerleri zaten gerekli miktarda yağlanmıştır. Tüfeği kurarken rahatsız edici bir aşınma sesi gelmiyorsa ki geleceğini zannetmiyorum tüfeğiniz için endişelenmenize gerek yok.

    Belki 5000-6000 atış sonra servise gönderip veya kendiniz bir miktar kauçuklu gres yağı ile yıpranmışsa yayı ve contayı değiştirmek suretiyle bakım yapabilirsiniz.

    Onun dışında zaman zaman kullanım şartlarına göre silahın dış metal aksamını korozyona karşı koruyucu bir yağla hafifçe silebilirsiniz.

    Arkadaşlar,
    bazı sitelerde gördüğüm kadarıyla yanlış bilgiler veriliyor.. Galatian serilerinde sadece CARBİNE modellerinde regülatör vardır. Lütfen buna dikkat ediniz..!
    Şuan için piyasaya sunulacak olan 2 adet ürün var.Bunlar Galatian 1 ve 4 yani regülatörsüz modeller ahsap ve plastik olarak..
    Hatsanın 30-05-2013 tarihli resmi parekende fiyat listesi ise Galatian 1 1700 TL - Galatian 4 içinse 1400 TL 'dir.
    Saygılar.

    Bu kesinlikle önemli bir bilgi teşekkürler :thumbup:

    Öncelikle yeni tüfeğiniz hayırlı olsun. Elinizdeki ürün piyasada tükendiği sanılan limited edition serisi bir Mod 99 :)

    Bildiğim kadarıyla bunlar ihraç edilmek için bir miktar üretilmişti bi kısmı da iç piyasaya verilmişti. Kullanan arkadaşlar daha detaylı açıklama yapacaktır ancak ihraç ürünü olmasından dolayı daha titiz bir işçilik ve daha yüksek malzeme kalitesine sahiptir. Bu sebeplerle normal mod 99'lardan çok daha fazla tutulup sevildiğini söyleyebilirim.

    Sizinkisi şans olmuş tüfekten hiç soğumanıza gerek yok. Saygılarımla

    Ben bu başlığı ilk okuduğumda o zaman daha pcp tüfek almamıstım ve bunu beklediğim için yabancı sitelerdeki yayınlara bakmıştım.

    İngilizceyi az anladığımızdan mı yoksa gözden kaçırdığımızdan mıdır bilmem ama o yayınlanan katologlarda regulatore dair en ufak birşey görmedim.

    Ama sitede hep regülatörlü diye bahsediliyor.


    http://www.hatsan.com.tr/pdf/pcp_air_rifles_2013.pdf


    Katalogda galatian çeşitlerinin tanıtıldığı kısımda, açıklamaların bulunduğu kısmın ikinci sütununun en alt cümlesinde bilgi mevcut aslında. ''Spare air cylinders with regulator are available'' diyor. Gözünüzden kaçmış herhalde.

    Hayırlı uğurlu olsun. Benim tercihim şahsen AA tx200 olurdu. İlk neden, parmak kopartma tehlikesini önleyen extra emniyeti. İkinci nedeni ise FT yarışmalarında HW den daha iyi sonuçlar alması. Bunun nedeni HW97k dan biraz daha ağır olması ve LW namlusu. Üçüncü nedeni ise bence daha şık bir duruşu var. 50mt için x9 dürbün yeterli, aslında dampa ayak da pek gerekli değil bu kombinasyona. Pellet olarak hw97k için en iyi tercih 4.52, malum biraz geniştir namluları.

    Dampa ayak konusunda ben de kararsız kaldım ilk başta. Ben de magnum sınıfı tüfeklerde dampa kullanımı gerektiğini savunuyorken, genelde hw97 kullanıcılarının dampa kullandığını gördüm. Bir de ileride büyük mercekli bir dürbüne geçersem ne olur ne olmaz diyerekten de almış bulundum.

    Açıkçası AA'da ukde kalmadı değil :) Onu da seneye denerim nasipse artık.

    5.5 namlularının biraz bol olduğunu biliyordum da bu bolluk 4.5luklarda da mevcut mu acaba?


    Psp tadında, onu aratmayacak çok doğru bir seçim yapmışsınız. :thumbup:
    Hayırlı olsun. Kazasız, belasız, isabetli atışlar dilerim... g;$i

    Çok teşekkür ediyorum iyi dilekleriniz için. ^^