Mossy oak zaten hatsanın patentli olarak ürün yelpazesinde olan bir kundak deseni. Fransız tasarımı neresinde bunun?
Gepard tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Valla tam anlamadım problemi ama birçok insanda varolan bildiğimiz mod 125 işte

Hatsan bütün dünyaya satıyor bu malları brezilyaya, amerikaya, ingiltereye avrupaya.
İngiltere'de edgar brothers markası altında satılıyordu mesela. Amerika'da ise rossi markası adı altında satılıyordu. Tüfekler ise bildiğimiz hatsanın standart tüfekleri. Ha bazı modeller sipariş üzerine farklılaştırılarak satılıyor yabancı markaların isteklerine göre.
Örnek olarak browning'in şu silahı: [Resim Engellendi: http://www.leicestershire-airguns.co.uk/airgun-images/browning-phoenix-hunter-elite.jpg]
aslında mod99'un ta kendisi.
Ama sipariş üzerine farklılaştırılmış mod 125 modeli duymadım hiç. Uzun lafın kısası üzerinde herhangi birşey yazmasada bildiğimiz katır gibi tepen mod 125 kendisi.
-
Fransa üretimi derken?
-
Namluyu ısıtıp içine fırça atmak en mantıklısı galiba.
-
Öncelikle tüfeğiniz hayırlı olsun. Hatsan ne hikmetse silahı yağa daldırıp öyle paketliyor. Belki oradan bir eksiklik olabiliceğini düşündünüz. Ancak diana'nın üretim standartlarında öyle birşey yok

Tüfeğinizin gerekli yerleri zaten gerekli miktarda yağlanmıştır. Tüfeği kurarken rahatsız edici bir aşınma sesi gelmiyorsa ki geleceğini zannetmiyorum tüfeğiniz için endişelenmenize gerek yok.
Belki 5000-6000 atış sonra servise gönderip veya kendiniz bir miktar kauçuklu gres yağı ile yıpranmışsa yayı ve contayı değiştirmek suretiyle bakım yapabilirsiniz.
Onun dışında zaman zaman kullanım şartlarına göre silahın dış metal aksamını korozyona karşı koruyucu bir yağla hafifçe silebilirsiniz.
-
Arkadaşlar,
bazı sitelerde gördüğüm kadarıyla yanlış bilgiler veriliyor.. Galatian serilerinde sadece CARBİNE modellerinde regülatör vardır. Lütfen buna dikkat ediniz..!
Şuan için piyasaya sunulacak olan 2 adet ürün var.Bunlar Galatian 1 ve 4 yani regülatörsüz modeller ahsap ve plastik olarak..
Hatsanın 30-05-2013 tarihli resmi parekende fiyat listesi ise Galatian 1 1700 TL - Galatian 4 içinse 1400 TL 'dir.
Saygılar.Bu kesinlikle önemli bir bilgi teşekkürler

-
Umarım düşündüğünüz gibi çıkmaz daha detaylı bilgiyi tüfeği kullanan arkadaşlar verecektir.
-
Öncelikle yeni tüfeğiniz hayırlı olsun. Elinizdeki ürün piyasada tükendiği sanılan limited edition serisi bir Mod 99

Bildiğim kadarıyla bunlar ihraç edilmek için bir miktar üretilmişti bi kısmı da iç piyasaya verilmişti. Kullanan arkadaşlar daha detaylı açıklama yapacaktır ancak ihraç ürünü olmasından dolayı daha titiz bir işçilik ve daha yüksek malzeme kalitesine sahiptir. Bu sebeplerle normal mod 99'lardan çok daha fazla tutulup sevildiğini söyleyebilirim.
Sizinkisi şans olmuş tüfekten hiç soğumanıza gerek yok. Saygılarımla
-
ozgursula Tamamdır.

Bütün modellerde regülatör mevcut mu onu anlamadım ben
-
e36 kasa candır tam bir emek ve hobi arabası bana kalırsa

Ben de baktım 115 beygirmiş. Ancak açık söylemek gerekirse bmw'nin konsol tasarımı daha hoş gözüktü gözüme. Bir de seneye mercedes kasa değiştiricekmiş galiba...
-
Aramızda kullananlar varsa artısı ve eksileriyle deneyimlerini, gözlemlerini ve servis masraflarını paylaşabilirlerse sevinirim
Mercedes'de model yılı 2009-2010. Bmw'de ise 2010-2011 arasıdır. -
Haydi hayırlı olsun o zaman...
ozgursula
Sizinle de 4-5 sene önce avmarkette karşılaşmıştık ben viper express alırken. Geri dönmenize sevindim
-
Hayırlı olsun kazasız belasız kullanın

-
-
Eline sağlık ali hocam. Şu ellerinden bir kez olsun özensiz, kötü şey çıktığını görmedim

-
Ben bu başlığı ilk okuduğumda o zaman daha pcp tüfek almamıstım ve bunu beklediğim için yabancı sitelerdeki yayınlara bakmıştım.
İngilizceyi az anladığımızdan mı yoksa gözden kaçırdığımızdan mıdır bilmem ama o yayınlanan katologlarda regulatore dair en ufak birşey görmedim.
Ama sitede hep regülatörlü diye bahsediliyor.
http://www.hatsan.com.tr/pdf/pcp_air_rifles_2013.pdf
Katalogda galatian çeşitlerinin tanıtıldığı kısımda, açıklamaların bulunduğu kısmın ikinci sütununun en alt cümlesinde bilgi mevcut aslında. ''Spare air cylinders with regulator are available'' diyor. Gözünüzden kaçmış herhalde.
-
Gayet kullanım amacına uygun olmuş. Görsellik zaten mesele değil yukarıda da denildiği gib, biraz delik boya sonra tamam
Elinize sağlık. -
Elinize sağlık pcp tadında grupman olmuş resmen. Artık benim hw de kargodan gelse de bir araziye kaçırsam onu...

-
Arkadaşlar endişe duymanıza gerek yok zaten belli bir zaman ve kullanım sonrası yayınız zayıflayacak ilk günkü performasını veremeyecektir.Yay değişiminden sonra tüfek sıfırlanacaktır.Çok gerekli bir parça olsaydı Alman kesin koyardı

Aynen

-
Başarılar A takımı. Kazasız belasız gidip gelin...