Gepard tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

Hayırlı uğurlu olsun. Benim tercihim şahsen AA tx200 olurdu. İlk neden, parmak kopartma tehlikesini önleyen extra emniyeti. İkinci nedeni ise FT yarışmalarında HW den daha iyi sonuçlar alması. Bunun nedeni HW97k dan biraz daha ağır olması ve LW namlusu. Üçüncü nedeni ise bence daha şık bir duruşu var. 50mt için x9 dürbün yeterli, aslında dampa ayak da pek gerekli değil bu kombinasyona. Pellet olarak hw97k için en iyi tercih 4.52, malum biraz geniştir namluları.

Dampa ayak konusunda ben de kararsız kaldım ilk başta. Ben de magnum sınıfı tüfeklerde dampa kullanımı gerektiğini savunuyorken, genelde hw97 kullanıcılarının dampa kullandığını gördüm. Bir de ileride büyük mercekli bir dürbüne geçersem ne olur ne olmaz diyerekten de almış bulundum.

Açıkçası AA'da ukde kalmadı değil :) Onu da seneye denerim nasipse artık.

5.5 namlularının biraz bol olduğunu biliyordum da bu bolluk 4.5luklarda da mevcut mu acaba?

Psp tadında, onu aratmayacak çok doğru bir seçim yapmışsınız. :thumbup:
    Hayırlı olsun. Kazasız, belasız, isabetli atışlar dilerim... g;$i

Çok teşekkür ediyorum iyi dilekleriniz için. ^^

aynı optikten bendede var. 50-60 mt de grupman için kullandğım zaman biraz sönük kalıyor. pelletlerin yerlerni pek seçemiyorum. o yüzden renkli kağıt felan kullanıyorum. siz objelere atarsanız sorun olmaz elbette

Tavsiyeleriniz için teşekkür ediyorum. Tavşan hedef aldım onunla başliyip grupmana doğru geçmeyi planlıyorum dediğiniz sıkıntıları yaşarsam muhtemelen daha büyük mercekli ve yakınlaştırmalı bir dürbün tercih ederim. Zaten Amerikadan birçok dostum gelecek yaz ortasında duruma göre onlara sipariş yağdırırım artık :)

Güle güle kullanın :) harika bir set yapmışsınız fotoları bekliyorum :)

Çok teşekkür ediyorum daha iyileri senin olsun dicem canavar gibi patriotun var zaten ;tacli# Fotoları da çekmeye çalışıcam en kısa zamanda ancak bu ara yoğunluktan dolayı tacitcalle bile aldığımdan beri 2 defa atışa gidebildim. Kısmetse finallerden sonra bol bol pellet yakıp fotoğraf çekerim :)

Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın :)

Çok teşekkür ediyorum. :)

70-80m ye kadar çok isabetli atışlar yapabilirsiniz.Dürbün ise imkan varsa 4-12x50 olarak yaparsanız yıllarca memnun kalırsınız

Dürbün konusunda CmzD arkadaşıma da dediğim gibi işimi gördüğü yere kadar mevcut tercihle gidicem artık. Yetersiz kalınca Amerikaya siparişi geçecez mecbur. Tavsiyeniz için teşekkür ediyorum. :)

Benim de aklıma geldi ancak bu tüfeği gerçekten 50 metre üzerinde kullanmayı düşünmüyorum. O yüzden daha büyük büyütme kullanım amacımdan dolayı gereksiz bir masraf olarak geldi bana :)

Emre bey ben de bu sefer doğru bir seçim yaptığımdan eminim galiba. Bu kadar üstat yanılıyor olamaz ;tacli# 4.52 ile güzel sonuç almanıza sevindim zira namluya çok sıkı oturmasından korktum ben de.

Bugün biraz geç de olsa HW97K siparişimi vermiş bulunmaktayım. Cevap yazanlara değerli görüşleri için teşekkür ediyorum. Hw97'ye ek olarak Hawke HK3022 Sport HD 3-9x40 AO ve sportsmatch Dm60 siparişi verdim. Umarım beklediğim gibi bir sıkıntı olmadan kullanabilirim. Bir de ek olarak AA diabolo field 4.52 siparişi verdim. Ancak bu konuda soru işaretim var 4.51 olanı daha mı uygun olurdu acaba? :rolleyes:

;şrofls;.;şrofls;.

ATP1'in o kadar ses çıkardığını bilmiyordum doğrusu güzel bir çözüm olmuş... Elinize sağlık.

Whiscombie'nin sesini içeren tek video bu malesef. Modeli JW-75

2 ''pistona'' rağmen beklediğim kadar yüksek bir ses yok ortada.

Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Evet bahsettiğim kısım bu konular. Şu an tüfeğiniz çok yeni olduğundan dizelleme yapıyor normal bir durumdur bu. Bir kutu pelletden sonra bitecektir veya çok azalacaktır.
    Namlu temizliği gerektirmez. Kaliteli pellet kullandığınız takdirde namluyu 1000 atışta bir veya isabet bozulmaya başladığı zaman harbi veya ve gözlük silme bezi gibi dağılmayan kumaşlarla birazcık temizleme yağı damlatarak temizleyebilirsiniz.

@ bullarika foto süper hocam. o surat ifadesi ciddiyet, vakurluk ''işte düşen piston bu dercesine'' ;şrofls;.;şrofls;.

O değilde Sayın 6136'nın yazısından aklıma geldi tamam tepme yok ama bu tüfekte fazladan ''piston'' olduğunu düşünürsek çok daha fazla ses çıkacaktır muhtemelen.

Malum hobimiz emek ve sabır işi. Mesela yaylı tüfekler kısmından en başa gelin yavaş yavaş okuyun birçok şey öğreneceksinizdir.

Ancak temel olarak söyleyebiliceklerim, boş atış yapmayın, 200-300 atış yapmadan dürbünü tüfeğe monte etmeyin, edecekseniz dampa diye tabir edilen dürbün bağlantı ayaklarından alın. Aksi takdirde dürbüne zarar verebilirsiniz. Ucuz pellet kullanmayın. En son olarak havalı da olsa güvenliği ''asla'' ihmal etmeyin.

Hayırlı olsun bu arada...