Gepard tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

Sayın nighthawk; bilgilendirici ve detaylı yazınız için çok teşekkür ediyorum öncelikle. Yazınızdan sonra kafam tekrar Airarmslara gitti. Ancak delrin sekmanın ne olduğu konusunda en ufak bir fikrim yok :)

Hw97k'da fabrikasyon olarak mevcut değil demişsiniz ancak önemli eksiklikmidir nedir onu bilemedim. Lamine kundağa gelirsek bir ara niyetlenmiştim ilk yataguna geldiğinde. Gerçekten çok hoş duruyor ancak ben onu arazide kullanmaya kıyamam ne yazık ki...

Saygılarımla

Sayın ''Mobydick74''ve ahmet bey cevaplarınız için size ayrı ayrı teşekkür ederim. Dürbün tavsiyesi de cuk oturdu bu arada.

Ancak bu iki markanın servis durumunu da merak ediyorum. Umarım parça sıkıntısı veya ne yaptığı hakkında bir fikri olmayan bir servisle karşılaşmam iki gün sonra...

asil, kararım tam otursun onlara da tek tek bakacağım. Teşekkür ederim :)

Öncelikle herkese selamlar saygılar. Gamo yaylıyı artık HW ya da AA'yla değiştirme kararı aldım. Başka bir marka veya magnum sınıfı düşünmüyorum zaten.

Seçeneklerim ise tx200, hw97 k ve prosporttur. Kalibre tercihim 4.5mm'dir. Malum 5.5mm'lik hatsan pcp mevcut zaten. Bu sefer tahribattan ziyade 50-60 metrede isabete yoğunlaşmak istiyorum. Şimdi gelelim kriterlerimize :)

1- Namlu kalitesi
    2- Tetik
    3- Tepme ve çınlama sesi
    4- Malzeme kalitesi (ahşap, meneviş vs.)
    5- Teknik servis desteği ( Hatta belki de en önemlisi benim gibi tüfeği açıp kurcuklamaktan hoşlanmayanlar için)

Fiyat pek önemli değil açık çekle araya giren dayım finansör bu sefer ;şrofls;.

Hatta önerilerinizin yanına bir de bushnell veya hawke dürbün de yazarsanız tadından yenmez.

Kullanmış veya fikir sahibi değerli kardeşlerimin ve abilerimin bilgilerini ve görüşlerini bekliyorum.

Saygılarımla.

Ekleme: 6. kriterimiz de ağırlık

Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Önce ellerinize sonra midelerinize sağlık İzzet abi. Bugüne kadar forumda gördüğüm en güzel ve en heyecan verici paylaşımlardan biriydi bence. ;tacli#

Anladığım kadarıyla çok keyifli bir fuar yolculuğu olmuş. Özellikle evanix standındaki tüfeklere bayıldım ama derseniz ki Evanix GTK 290'mı yoksa yiyip içtiklerimiz mi benim cevabım çoktan belli :rolleyes:

Bir de fx indyi artık bol bol rüyalarımla görürüm sayenizde

Saygılarımla.

lemmy dayı herhalde lynyrd skynrd ve ac/dc'le beraber benim ilk 3'e girer rahatlıkla ;tacli#

Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Çoğunun çıktığı fabrika aynı ama üretim şartları ve koşulları farklı. Kalite kontrol şekli farklı. Hatta bir websitesi bile bulunmayan ve bana göre marka değeri taşımayan nikulanın kalite kontrolü var mı onu da bilmiyorum.

İşin özeti nikko markette satılan kontrollü markalı peynirse nikula pazardaki açık peynir olabilir anca.

Cevabınız için teşekkürler sn miller01. Bu yöntem de baya sıkıntılı geldi bana okuyunca. En güzeli fabrikaya göndermek bana kalırsa. ;grin;

Bu arada sıkışmanın nedeni nedir acaba? Düşük barlarda 30 graini postalayamamış ve şokta sıkıştırmış olabilir mi tüfek?

Bu arada AA 'ın sitesinde okumuştum sanırım;namluya pellet sıkışırsa harbiyle dışarı itilmeye çalışılması eğer başaramıyorsak tersten vidalama yöntemiyle çıkarmaya çalışılması eğer yine başaramıyorsak namlu içerisine sıcak hava tabancası yardımıyla sıcak hava tutarak yada dışarıdan namluyu ısıtarak kurşunun yumuşamasını ve aynı işlemin tekrarlanması bu arda namlu dışarısında ki kaplamaya zarar vermemeye özen göstermek gerektiği yazıyordu yanılmıyorsam...

Merhabalar miller01,

Tersten vidalama yöntemini hiç duymamıştım. Nasıl birşey acaba?