Gepard tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Konuyu dağıtmayalım da senden güzel güzel bsa fotoları incelemeri görsek ne güzel olur

Bi de şunlardan hiç gördün mü acaba?
-
Sen bize şöyle en güzelinden ilgilterede olduğunu ima edecek bir fotoğraf paylaşırmısın.Şimdi tribe girip yazan çok olucak en azından sende rahat et bizde kardeşim

-
ben de bu kasa vectralarda çok fazla elektronik arızası meydana geldiğini duymuştum. hayırlısı olsun
-
crkt pek tavsiye etmem
-
Fotoğraf makinam evde bulunmadığından ve cep telefonuyla detaylı bir çekim yapamadığımdan link vermek daha mantıklı geldi.

[Resim Engellendi: http://www.milsurpstuff.com/prodimages/CRKM6014NK.jpg]
[Resim Engellendi: http://www.lockknives.co.uk/catalog/images/m60-14pkfinal%20copy.jpg]
[Resim Engellendi: http://www.teraasekeskus.com/tuotteet/tactical/CRKTM6014NKNet.jpg]
Şekli güzel ama yine de çok tavsiye etmem tanto tipi bıçakları. Biledikçe menevişi ve geometrik yapısı bozulmaya başlıyor.
Bunun dışında ele oturması ağırlığı oldukça iyi ancak fabrika çıkışı olarak hiç keskin değildi neredeyse.
Bu arada link için teşekkürler epey yararı oldu zıpmara fikrinin. Ben yön olarak iki taraflı yapıyordum ayrıca bi ileri bi geri olarak. Bir sefer de sadece geri denerim.
-
Anladım çok teşekkürler

-
Tavsiye için çok teşekkürler. yer olarak nerede erdal usta?
-
Anladım teşekkürler. Ben daha kaliteli bi taşla deniycem bi de herhalde.
Olmadı bi usta bulmam lazım Ankara'da

-
Uzman bıçak üreticilerilerinin kullandığı zımpara sistemini biraz açarmısınız ve bu sistem yoksa bıçak bilenemiycek mi?
Hediye olan en üstteki bıçtakta 3.5mm et kalınlığı var ve tek parça
-
[Resim Engellendi: http://img227.imageshack.us/img227/5258/15102010195.jpg]
En üstteki hediye ve üzerinde 440 çelik olduğu yazıyor sadece. Benim favorim şu an.
Bir alttaki crkt m60 tanto. Sadece testeresi ve tipi için aldım diyebilirim

Bir altta da smith wesson av bıçağım ve o da hediye tabii ki

Soldakiler,
Emektar ve nedense yağlamama rağmen çok zor açılan victorinox çakım. İlk çakımdır bu arada
Bir yanda en çok kullandığım çin malı dandik bıçak. Denize bile girdim kendisiyle.
En solda ise sualtı bıçağım

[Resim Engellendi: http://img294.imageshack.us/img294/406/15102010197.jpg]
Bu da kısa süre önce almış olduğum bıçak bileyi taşı. Ankara Bauhaustan 10 liraya satın aldım ve yağlı taş olduğunu söylediler. Ağzı çok bozuk olan bıçakları zımpara gibi tertemiz yaptı ama halen bıçaklar keskin olmaktan çok uzak. Yani fabrika çıkışlarındaki gibi dik bi kağıdı ve kolumdaki kılları kesebilicek kapasitede değiller. En üstteki hariç tabi

İşte sorum da bu noktada ortaya çıkıyor, istediğim ustura keskinliğini nasıl bir yöntemle sağlayabilirim?
-
eline sağlık kadir abi yılmamışsın sonunda almışsın levoyu

bende biriktiriyorum balık fotolarını en son kuşadasında çok iri bi kefalle iri sarpalar yakaladım kıbrıs sarmasıyla. bu hafta da istanbulda istavrite traçaya atıcam bakalım toplu oalrak yayınlarım yine.

bu arada kuşadasında at-çekden hiç verim alamadım çok tavsiye edilen ragot raglou'yu kullandım hem akşam hem sabah 6 gibi ama olmadı nafile. ancak elim kadar bi tane kaya balığı atladı

bu da pek meşhur ragot raglou;
[Resim Engellendi: http://www.tiendagranpesca.com/images/raglou.jpg]
-
t kundak gerçekten çok başarılı duruyor

-
misinanın boşalması normaldir zaten amaç misinayı boşaltmaktır orda.

kalama ayarını açmadan oltayla atış yapabilirsin ancak sonrasında misinanın boşluğunu rahatça alıp ayarlayabilmen için kalama ayarını sıkılaştırman gerekir. yani benim sana tavsiyem oltayı attıktan sonra kalama ayarını gevşetmen.
kadir abi 40lık demiş ama 15 kiloluk sazan almiyacaksan 30 luk fazlasıyla işini görür. ben 4-5 kiloluk sazanı 20lik misinayla almıştım yavaş yavaş. misinayı satın alırken kalınlığı üzerinde yazar zaten.
ayrıca unutma ince misina daha hassas ve avcı olur.
-
ben yemli avlanırken kalama ayarını oltayı attıktan sonra yapıyorum. tekrar atıcağım zaman sıkıp öyle atıyorum. ayrıca bi tavsiye çok fazla açma kalamayı çok ciddi bir kefal kaçırdım ben bunun yüzünden.
-
deneyimim yok ancak bildiğim okuduğum kadarıyla tüpün temas ettiği conta ya kurumuş ya da yırtılmıştır. kurumuşsa silikonlu gres yırtılmışsa da servis yolcusu.
-
4 ekip otosu polis geldi her otodan 3 memur çıktı =) 12 memur.. hatta bir kaçı tüfeği alıp dürbünden bakmaya çalıştılar keşke imkanım olsaydı da o anı fotograflayabilseydim.. mermurlar dürbüne gözlerini yapıştırıp bakmaya çalıştılar =) memur bey biraz daha geri den gözünü netlemeniz lazım dediğim de ben görüyorum dedim =) helal olsun dedim =) Sonra aynı polis memuru abilerim havalı tüfeğimle birisini öldürebileceğimi belirttiler bende üzerimizde her yerimizi cüzdanlarımızın içi ve çorap içlerimize kadar aramalarına rağmen bulamadıgı 8cm uzunlgundaki ucuyla kan oluklu bucagı bulamadılar.. ben de bıçağı cebimden çıkartıp adam öldüreceksem bununla daha rahat öldürürüm diye çıkarttım ve memura uzattım =)
şok oldu tabi =) bucagımın kanuna aykırı oldugunu söyledi kan olugu bulundugu için =)

-
Hayır ben bu aletin fiyatı neden böle anlamadım altı üstü namluyla tüpü uzatmışlar 200 küsür lira fark koymuşlar.
-
Levrekler süpermiş,ikinci videodaki kullandıkları bu renk rapalalar da (sarı ve turuncu) avı dahada verimli yapıyo,ben turna avındada en çok bu renklerle verim alıyorum,balıkların turuncuya karşı bariz bir zaafı var

Her suda ve hava durumunda hatta rüzgarın yönüne göre bile rapala değişkendir. Ama dediğiniz gibi turna avında özellikle bulanık göllerde turuncu, yeşil gibi renkler iş yaparken. Denizde gündüzleri özellikle berrak sularda beyaz, gümüş mavi gibi renkler iş yapar.
-
aksam günesi batinca oltalari suya indir,taze sülünez kullan,avlandigin bölge kayalik olursa mirmirdan kurtulursun,hava kararmaya baslayinca büyük sargozlar cipuralar,levrekler dolasmiya baslarlar,
owner in 4 numara mavi ignesi var,cok hasasdir,tavsiye ederin,dokundumu kendi alan cinsdenEyvallah kadir abi mutlaka denicem.