Gepard tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

Bende bir raider kullanıcısı olarak kesinlikle webley raider derim. Hatsan namlu olmasına rağmen isabet konusunda bir sıkıntım yok. Attığını vuruyor. Setuskurunu çevirmedim, hızı 600 fps civarı ve bence gayet etkili 50-60 metre içinde. Bunun yanında 80 küsür atış yapmıştım ve doldurmak için pompaya bağladığımda hala içerde 130 bar hava vardı. Tabi 800 küsür fpslerde atış sayısı düşücektir. Bu arada 800 fps hiçde küçümsenicek bir rakam değil. Rahatlıkla 100 küsür metrelerde attığı şişeyi patlatır. At-44'e de gelirsek malum tüpleri tam bir muamma sürekli bir tehlike söz konusu olduğundan bahsediliyor. Raider ise patent altında olduğundan kullanılan sistem standart ve daha güvenilir bence. Ben açık açık raider tavsiye ederim, eğer iki tüfek arasında kaldıysanız. Hatta ve hatta tekli raiderı daha çok tavsiye ederim bolt-action hastası biri olarak. ;tacli# Tekli olması aynı zamanda uzun pelletleri de kullanmanızı sağlıyacak sizi kısıtlamıycaktır.

forumda bildiğim kadarıyla bu tüfeği kullanan başka birisi yok ama oldukça merak edilen bir tüfek. açıkçası biz sizden isabet kalite güç gibi gözlemlerinizi bekliyoruz. :)

Eğer 10 metre gibi bi mesafeden içi su dolu pet şişeyi delemiyorsa bir sorun olabilir. Eğer rahatsız ederse seni aldığın yere götür onlar da hatsana postalasınlar silahı. Bi sorunu varsa ya yenisi gelir ya da tamir ederler. İçini açmaya hiç gerek yok o yüzden. Zaten yayı falan da serttir onun sakatlık çıkmasın.

Sakaryadaki silahçıyı bende biliyorum. Değişik bi tüfek görmüştüm havalı lever action, bi bakabilirmiyim dedim. Adam: alacaksan indiriyim diyo. #hims Bayağa enteresan bi adam. :him:s

;şrofls;.;şrofls;.;şrofls;.

evet aynısı benim de başıma geldi, alıcı gibi davrandım sonra adama bakıp ''cık'' dedim ;şrofls;.;şrofls;. galiba waltherin lever action bi co2'li bi tüfeğiydi.

Geçmiş olsun, bi sakatlık çıkmamasına şükret bence. Namludaki yamukluk hafifse mengeneyle düzeltilir ama çoksa ve yivsetlere falan da zarar geldiyse uğraşmaya gerek yok bence. Mekanizma için bişi diyemem ama.

Hava savunma sistemleri sizin de belirttiğiniz gibi oldukça önemli fakat güneydoğudaki durumu göz önünde bulundurursak öncelikli ihtiyaç taaruz helikopteridir. Sonuçta elimizdeki F-16lar masraflıda olsa havadan gelebilicek her türlü tehdide karşı önleme yapabilicek kapasitededir. Taaruz helikopteri için de ihale sonuçlanmış a-129 mangustanın T.S.K.'nın isteklerine göre değiştirilerek t-129 halini alması ve kara kuvvetlerinin bunlardan alması planlanmıştır. Ancak bu malum küresel kriz sonucu iş şimdiden uzamaya başlamış ve bizim pilotlarımız 30-50 senelik cobralarla uçmaya devam etmektedirler. Kısacası öncelikli ihtiyaç hazıralım kapsamında acilen taaruz helikopteri alımı olmalıdır. Bu da bence elimizdeki 9 adet super cobraya ilave olarak 20 adet daha AH-1W super cobra olmalıdır.

Bence bunu dert yapmanın bir anlamı yok, dalga geçen varsa onun problemidir kanaatimce. Ama forumda 100 liralık kralda tavsiye edildi 3-4 milyar liralık fx'de tavsiye edildi insanların bütçesine göre, kısacası ben bu forumdan öyle bir hava almadım. Tekrar ediyorum arada öyle kişiler varsa da bu onların problemidir zaten herkes ayıplar.

Şöyle birşey var ben tüfeğimi almadan önce bu konuyu baya bir araştırdım. Hatsandan birçok yetkiliyle de konuştum (gerçi her biri farklı birşey söyledi konuyla ilgili) sonuç olarak herkes bana hatsanın namlu üretimi için yeni makinalar getirticeğini daha kaliteli namlular üreteceğini söylemişti. Hatta aralarından birisi hatsanın almanyadan lw namlu diye birşey getirmediğini ancak, kısa süre içinde lw standartlarında namlu üreteceklerini söylemişti. Neyse şimdilik bu namluların pek isabet sorunu yok gibi duruyor. Hatta ben kendi hatsan namlulu raiderımdan'da memnunum. Bence kimsenin namludan yana derdi olmaz da zaten, asıl silahın tekniği önemli. Bakalım sık kullanımda mekanizmaları 4-5 ay içinde ne hale gelicek. Benim raiderı tercih etme sebebimde bundan kaynaklanıyor zaten. Yepyeni, tüpü falan yerinden çıkan bir silahı ilk deneyen ben olmak istemedim ;şrofls;.;şrofls;.