Birde hiç birşey bilmediği halde her konuya maydanoz olan tipler var mesela.buda davranış bozukluğu olsa gerek.
+1 ![]()
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Birde hiç birşey bilmediği halde her konuya maydanoz olan tipler var mesela.buda davranış bozukluğu olsa gerek.
+1 ![]()
Bu sistemin ismi yanlış hatırlamıyosam lever-action'dı
Gamo viper express'de bu fişekleri diyelim artık
kullandım zaten kendi tüfeğinde bile çok etkili değiller daha çok av amaçlı sığırcık gibi kuşları vurmak için yapılmış. Sonuçta materyal kurşun olunca namlunun çeliğine pek zarar vermez ama yivler saçmaları tutucağından saçmalar namludan çok kötü çıkıcaktır zaten orjinal silahında bile çok iyi değilken bu hakkiaten iyi sonuç vermez dahası namlunun ucundaki moderatör veya muzzlebrake de muhtemelen zarar görücektir.
çok güzel bi video teşekkürler. hem silahı hem mermi çaplarını test ediyorlar. videoya göre 0.416 dizayn olarak 50cal. göre çok daha başarılı, namlu çıkış hızı daha yüksek ve daha az düşme yapıyor umarım yanlış anlamamışımdır. Ancak merminin tanıtımında soft targets diyor yani büyük olasılıkla uzak mesafelerde zırhlı araçlar üzerinde 50cal.'nin yarattığı etkiyi yaratmaz.
Önceden genelde namludan kırma yaylı kullanan biri olarak bu tüfeğin kesinlikle sınıfındaki herhangi bir yaylıdan yani hemen hemen aynı güçteki bir yaylıdan daha az teptiğini söyleyebilirim. Dürbünle kullanmadım henüz ama dürbünüde sarsıcak bir sarsınstı yaratmıyacağını söyleyebilrim. Buna karşın tüfeğin kurması epey sert ve insanı yoruyor. Kundak bence gamonun ahşap kundaklarından daha kaliteli olmuş bu sefer.
hayırlı olsun, isabetli atışlar:)
Tüfeklerim elime ulaştı, ancak arkadaşın evinde komşular rahatsız olmasın diye atış yapma imkanım olmadı. Mod 95 Sas tip olarak bana hatsan mod135'i hatırlattı, namluyu hafif büktüm ve yayı da epey sert geldi. Bu arada gönderilen silah 4.5 çapında. Genel olarak silahın ahşap kalitesi fena değil, namlusu için atış yapmadan tam birşey söyleyemicem ama raiderın namlusunun yanında sönük kalıyodu halbuki ikiside hatsan namlu
Kısacası Mod 95 Sası sevdim diyebilirm. Zaten ithal yaylılara özellikle gamoya tövbe etmiş biri olarak bu silah baya bi ısındım.
Hatsan adına ne yazsam yanlış çıkıyor, bi dedikleri diğerini tutmuyor. Eğer dedikleri gibi lw yazan namlular kalitelide olsa yerli malıysa bu aleni dolandırıcılık olur.
Başka bir bahtiyar beyin yeğeni vakası daha
Aynı bahtiyar beyin yeğeni zamanında webley raiderın 200 atış yaptığını iddia etmiştir ve kendisinin havalı tüfekin ''h'' harfinden bile haberi yoktur. O yüzden sölenenlere fazla güvenmeyiniz derim.
Üstteki pellet at-44'den çıkmışsa ben hiç uğraşmiyim lw namlu falan. Bence gayet güzel. ![]()
Öncelikle hayırlı olsun, forumda bununla ilgili birçok bilgi mevcut. Ama 100-200 atışta bir namluyu harbi ile temizlemeniz ve temizlik yağı edinip silahın metal aksamını bununla silmeniz kısa vadede yeterli olucaktır. Detaylı bilgi için forumu araştırmanız daha iyi olur.
O yüzden hiç çaktırmamak lazım. Bilen adam dalga geçmez bilmeyenede yivli diyin geçin, yalan da değil hani. ![]()
Yoksa havalı tüfek diyince milletin suratında rahatsız edici bi tebessüm oluşuyor ![]()
bence dürbün biraz fazla olmuş gibi reddot fazlasıyla işinizi görürdü.
İncelemeniz için teşekkürler, anlaşılan evanixler kalite açısından beklenildiği kadar iyi değil. En azından o parayı verdikten sonra ben çok daha kaliteli bir silah beklerdim. En önemlisi bu silahın bakımı servisi tam anlamıyla bir soru işareti. Hani herkes pcp uzmanı değil. Tamiri vs nasıl olucak acaba?
Benim bildiğim 4.5lik promagnumlar namluya sıkı oturmaz, tam tersine gevşek otururlar.En azından benim gamo hunter 440'da böyleydi. En sıkı oturan mermiler gamo raptor ve match'di. Hatta bazı raptor mermilerini arkadan kalemle ittirip sokuyodum namluya.
Bence o tüfeği güçlendirmen değil, yayını biraz daha zayıflatıp sakinleştirmen gerekir.
Allah utandırmasın, tüfeğin üzerinde çalışanlara kolay gelsin.
Heyecanla okudum gelişmeleri, acaba tahmini bir fiyat aralığı mevcutmu yani benim gibi maximum peşin 600-700 lira verebilicek insanların cebinede uygunsa gidicem at-44 için verdiğim kaporamı geri alıcamda.
Yok derseniz 1500 ytlyi bulur, gene kaporamı geri alır taksitle halletmeye çalışırım. ![]()
Acaba iki silahın namlusunada crown açılmışmı? Mesela ülkü beyin 4.5 lik at-44 incelemesinde namluda resmen crown yoktu.