Gepard adlı kullanıcının mesajları

    Zaten sizin yaptığınız bariz bir kullanıcı hatası yani adamların buna garanti vericeğini düşünmüyorum. Fark etmezlerse sorun olmaz, zaten ucuz bir parçadır.Aldığınız yere faturasıyla götürün ilgilensinler, admalar garanti biziz demişler ne istiyosunuzki daha bırakın halletsinler.

    Setuskuskur vidası ve arkadaki çekiç yayının daha kalınlıyla değiştirilmesi tüfeğin gücünü bayağı arttıracaktır. buna dair açıklamalar diğer forumda mevcut. Bir de yazarken nokta kullanırsanız okuması daha kolaylaşıcak. :)

    Karakoldan izin almaya gerek olduğunu sanmıyorum. incek yolu boyunca boş arazi var zaten... Biz arkadaşla tam beysukent köyü girişinde atıyoruz. Jandarma da geçti bi kaç kere biz yolda arabanın yanındayken durmadılar bile.. Hatta bi kere de Abdullah Gül geçti önde ve Arkada eskortlarla onlar da üzerimize ateş açmadan geçip gitiler

    ;şrofls;.;şrofls;. Biz o konuda sizin kadar rahat değildik kamyon bile geçerken tüfeği indirip bozutuya vermeden sağa sola bakıyoduk ;şrofls;. Gelecek haftadan sonra bayram boyunca burada olamıyacam, ancak sonrasında derslerden fırsat buldukça size katılmak isterim doğrusu. İnşallah en kısa zamanda almak istediğim pcpye karar veririm de atışa bir pcp ile gelirim.

    Bende çayyolunda oturuyorum, ancak tüfeğim gidici olduğu için bir süreliğine silahsızım. Biz en son arkadaşla incek yolundan 10-15 dakika gittikten sonra boş bir tarlaya güzelce kurulup çok keyifli atışlar yapmıştık. Biraz daha yakınlarda atış yapılacaksa beysukent içindeki jandarma karakolundan da izin alınıp hep beraber atış yapılabilir.

    Bunlar gelmesine gelirde, o zaman bu tüfeklerin arkasında kim olacak. Tüfeği satın aldığım yer sadece bir av bayii sonuçta ve distribitörlük almış yetkili kişiler değiller. Bunların tamiratı nedir nasıl olur? Bence o kadar parayı vermeden önce bunları sormak lazım. Evanix'in haberini aldığımda ben de çok heveslendim ama iş böyleyse hiç bulaşmam açıkçası.

    Nasıl yani 8| adamlar distribitörlük vermeden ''alın bunu satın'' diye sayıyla tüfek mi gönderiyorlar? Yoksa ben mi yanlış anladım :)

    Gün geçmiyorki yeni bir pcp haberi gelmesin. 8o Adanadaki malum firma şimdide falcon markasıyla yeni pcpleri ithal ediyor. :!: Nedir ne değildir bilmiyorum, üstadlar değerlendirir herhalde. Ancak ingiltere menşeili olduklarına göre çok ucuz olmayacakları kesin.
    http://www.falcon-airguns.co.uk/

    Can dündar tarafından yönetilen Atatürk'ün çocukluk ve gençlik yıllarını konu alan ''Mustafa'' filmi 29 ekim Cumhuriyet bayramımızda gösterime girecek. Filmin yapımcılığını NTV üstlenmiş. Müzikler ise çok takdir ettiğim etkileyici bulduğum Goran Bregoviç tarafından yapılmış. Galiba dağıtıcı firma ise Warner Bros. Film galiba Atatürk'ün çocukluğunu geçirdiği Rumelide geçiyor, fragmanda çok başarılı bir balkan, rumeli havası mevcut. Balkan kökenli birisi olarak çok etkilendim doğrusu. Ayrıca film hazırlanırken Genelkurmayın arşivlerinden yararlanılmış.
    Bu da filmin linki: http://www.mustafa.com.tr/
    Açıkçası böyle bir film çok gerekliydi, çünkü maalesef bizim insanımız bile Atatürk'ü yeterince tanımıyor. Dünya zaten birçok lider gibi Atatürkü'de diktatör zannediyor. Bu film ise Atatürk'ün insani yönünü her açıdan ele alan film bir film.
    Fragmandaki müziğe dikkat derim ;d;:)

    Abiler lütfen maya takvimiymiş bilmemneymiş itimad etmeyin böyle şeylere. Evet doğru maya takvimi bitiyor ama Maya takviminin bitmesi gayet normal birşey. Daha sonra tekrar başa dönüyor, sıfırlanıyor.Çünkü takvim bizim şu an kullandığmız gregoryen takvimi gibi doğrual giden bir takvim değil.Bu takvim bundan önce 5 defa bitmiş baştan başlamış zaten. Ayrıca bundan yüzlerce sene evvel sözde kıyamet tarihini biliyolar ama kendi yokoluşlarına mani olamıyorlar mı yani? Maya inanışında 2012'de dünyanın sonu falan değil. Afedersiniz '' ne yazık ki embesil medyamız'' onu bile yanlış algıladı ve yanlış anlattı. Maya inanışında toplu yokoluş bahsedilmiyor bahsettikleri şey toplu uyanış, biliçlenme aydınlanma vs vs vs.
    Araştırmak isteyen olursa http://www.universetoday.com/2008/05/19/no-doomsday-in-2012/

    dünyada neden şu an elektrikli değilde benzinli araba kullanılıyorsa o sebepten kablolu sistem tercih edildi? Yani büyük sermaye sahipleri masrafsız, temiz kaynakları, insanları sömürebiliceği şekilde değerlendirmek için masraflı yolu seçti. kablo=para