nofer adlı kullanıcının mesajları

    Mesajımdaki 2' nci paragraf size değildi. Genel bir serzenişti...


    Yazdıklarınızı okuyorum ve anlıyorum. Yanlış değil tam tersi haklı olduğunuzu düşünüyorum. Tenkitlerinizi dürüstçe ve daha iyisini görme gayreti için yaptığınızı görüyorum.


    Ancak bu görüşüm sizin yorumlarınızda geçerli. Malumunuz herkes yorum yapıyor ve bir çoğu yapıcı olmaktan uzak kalıyor...


    Bak kardeş burası herkesin her şeyi rahatça konuşabileceği bir platfrom ama sen çoğu yapıcı olmaktan uzak diyorsun burdaki insanlanlar senelerce burda ve bir sürü deneğimler sürecinden sonrası bilgi birikimleriye size kibarca cevap verdi daha ne yapsınlalar sizin istediğiniz gibi mi cevap vereceklerdi herkes bildiğini söylüyor madem burdasınız buranın yoğurdu farklı yemeğin yada o yoğurdu başka yerde yigin.saygılarımla.

    Beni tanıyanlar ve bu seviyeye nasıl geldiğimi ve ilk silahımın ne olduğunu arkadaşlarım çok iyi bilirler. hatta bir tanesinin kundağının arka kısmını (cinnet anında testereyle kestiğim) halen saklıyorum. Senelerdir elimden nice marka model havalı silah geçti. Biraz tecrübe sahibi oldum. Şimdiye kadar görüp kullanıp ateş ettiğim havalılar konusu açsak sizin de almayı düşündüğünüz ar6 da dahil olmak üzere daha bir çok havalıyı da kullandım. Hatta Türkiye'ye gelmesinde bile rol oynamış olabilirim ^^ Sözünü ettiğiniz Hatsan'ın pcp si ise adını bile tam bilemiyorum. Weihrauch hw100 ün çakmasından öte bir silah değil. Öyle bir özenti ki AT si bile HW nin Hermann Weihrauch undan çarpma bir isim. Kurma kolu olsun tüpü olsun yapmaya çalışıp da yapamayacakları bir silah. Bu gidişle hiç yapamayacaklar.

    TheNightHawk Kardeşim her şeyi çok güzel açıklamış Hatsan dan doğan çocuk hep ölü doğuyor.

    Mustafa bey başarılarınızın devamını dileriz havalı silahta bir devrim yapmışsınız tebrikler,şöyle bir şey yapsanız mümkünmü acaba bu tür modlama istiyen arkadaşlar için ön siparişle namlu getirtseniz bu modlamaları bizlerede yapsanız yani insan kıskanıyor sende var bizde yok acıcık bizleride gör.

    Harika bir tabanca
    [Resim Engellendi: http://www.centerthegroup.com/drulov1.jpg]


    C02 Gas powered pistol for training in rapid fire shooting and Sport pistol


    Self loading - 5 shot repeater - 4.5 mm (.177) cal.


    Sold in carrying case with full complement of accessories


    Left or Right handed models in stock


    [Resim Engellendi: http://www.centerthegroup.com/drulov2.jpg]


    Use regular C02 capsules or refill from larger tanks conversion parts are included.


    Non firearm - no FAC required


    Train all year round at 10 meters indoors


    click here for more specs and photos


    1 year warranty


    [Resim Engellendi: http://www.centerthegroup.com/hat.ht5.jpg] $525.00 plus tax


    [Resim Engellendi: http://www.centerthegroup.com/hat.ht4.jpg$390.00


    Order one today! - SEND US AN E-MAIL

    Mustafa bey ellerinize sağlık tüfeğim süper olmuş bu gün ilk defa 250 atış yaptım işim olmasa idi 250 atış daha yapacaktım 130 -140 metrede boş bira tenekesini yerinden kımıldadmadan delip geçti daha ne olsun 35-40 atışta aynı yere hiç düşme yapmadan atıyor çok beğendim ağır çekiç orginal yay çok güzel bir uygulama olmuş bu tüfeğe sahip olan arkadaşlar bu modlamağı bence yapın.

    Üzerindeki 3 kademeli pompa ile 17 pompalama ile 30 ft/lb gücünde 6 atış yapacaktır;


    3 pompaya bir atş bence harika hemde 30 ft/lb daha ne olsun piknikte dağda taşta insanın elinden düşmez bu silah, ahşap olanıda mevcut her halde hatırladığım kadarı ile Mustafa Serdar bey bu silah için üretimi durduruldu fx bu silahı üretmiyecek diye bir konusu olmuştu.

    FX Royale Independent TOP:


    (Taken from another forum)


    The inboard 3 stage pump will give 6 shots at 30 ft/lbs from 17 pumps.


    A UK version will give 12 shots from 14 pumps at 12 ft/lbs.


    In both cases there will be a very low variation between the shots, like in all FX rifles.


    The pumping will be very easy and require almost no effort.

    böyle bişeydi sanırım ama yeterlimi yada kullanışlımı bilmiyorum.tahminim bu kompresörün yeterli olamayacağı.
    http://www.avpar.com/prod.asp?id=10662

    Avpar sahibini iyi arkadaşımdır fakat onun dükkanında böyla komprosör yok bunun için sipariş vermek gerekiyor ne zaman gelir artık bilenezsin yanlız avpardaki elektirikle çalışıyor benim bahsetiğim 20-30 bar hava ile çalışıyor.

    Zamanını hatırlıyamadım geçtiğimiz aylarda olabilir site içi arama yaptım bulamadım hatırladığım kadarı ile 20 -30 barlar çalışan 200-250 bar arası hava basan küçük bir komprosörden bahsediliyordu her halde amerikan malı olması lazımdı amerikadaki fiyatıda çok değildi her halde bunlardan ithal edilse herkes tüp doldurma derdindende nemdende kurtulur.

    Bende bir bıçak var amerikalı arkadaşım hediyeye etti amerikan özel birliklerinin kullandığı bir bıçak , bıçağın üzerinde yazılalan şunlar explorer specıal forces japan staınless 21-053 bıçağın bir özelliğide kestiği yer bir daha dikiş bile tutmuyor yani yara hiç kapanmıyor resmini çekip önümüzdeki günlerde yayınlıya bilirim.