nofer adlı kullanıcının mesajları

    düzeltme :


    6.35mm in 9 lu 2 versiyonu çıkacakmış, aynı lw namlu, bir modelin de gez arpacık varmış,diğer model 6.35 mm ise regülatörlü olacakmış,

    Benim bildiğim artık lw namlu kullanılmıyor çünkü hatsan 12 yiv set kalemleri almış 5.5 ve 6.35 namluları 12 yiv set olarak kendi çıkarıyor.

    Alınan son haberlere göre airgunsinekler adında bir gurup gemiyi ele geçirerek airarmslarlara el koymuşlar.

    Selamlar, bilgiler için teşekkürler.
    Ancak seçeneklerime FX T12'yi dahil ettim ve aralarında gerçekten en iyisi olduğunu düşünmeye başladım. Gerek videolar, gerek yazılanlardan. Cumartesi almaya gidiyorum. Bakalım nasıl bir tüfek göreceğiz. Test videoları ve atışları için sabırsızlanıyorum.

    Güzel seçim yapmışsınız hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın.

    Matchgrade namlu ve stabilite ile FX daha iyidir, ½bay£bay`;

    Abimiz doğru yazmış silahta en önemli dikkat edilecek noktaların başında namlu gelir Raptorx kardeşimizin amerikan havalı sitesinden alıntı yazısı vardı havalılar içinde en isabetlisi FX .

    Dürbünün içinde yarım ay şeklinde çelik yaprak yay vardır zaten dürbün arızaları hep bu yay yüzünden oluyor bu yay bazen paramparça oluyor o zaman dürbün hiç ayar tutmuyor bazende yay tam ortadan kırılıyor bu seferde yay ortadan kırıldığı için yay yine görev yapıyor ama 100/30 kadar görev yapıyor fakat yaylı tüfekler atışı sert olduğundan dürbünün sıfır ayarı 5- 6 atştan sonra bozuluyor bu da yay arızası yüzünden oluyor tamir edilmesi gerekiyor şöyle bir şey yapın dürbünü 10-15 metrede sıfırlayın biraz atış yapın paralax ayarlarıylada oynamayın atıştan sonra ayar bozulursa yüzde yüz yay arızasıdır şunuda dikkate alın dürbün ayaklarını kayıp kaymadığınada emin olun ondan sonra atışlara başlayın.

    Geriyede pek bir şey kalmamış be polat abi o zaman iyi silah diyemeyiz. :)

    Geriye kalanlarda şunlar ithalatçısı belli değil servisi yok yedek parçası yok şu yol kenarlarında tezgah üstünde ufak tefek mal satanlar vardır satıcıya sorduğun zaman bu malın garantisi varmı diye aldığın cevap bu malın garantisi benim abi işte airarmslarda tezgah malı gibi niye diyecek olursanız airarms410 bir parça lazım olsa yok fakat FX öylemi ithalatcısı var garantisi var bol yedek parçası var servisi var siz olsanız bu şartlarda hangisini teçih ederdiniz saygılarımla.

    aşağıdaki linkte bir amerikan havalısilah forumunda yeni aldığı Marauder'i değerlendiren kişi, sorular üzerine elindeki silahların karşılaştırmasını yapmış :


    $1000 AA410 Nice looking accurate gun with 30 shot 30 FPE
    1000 dolarlık AA410 güzel görünüşlü, isabetli 30fpe güçte 30 atış


    $1300 Gladiator Workman looks 150 shots at average 32 FPE and very accurate.
    1300 dolarlık Gladiatör hamal görünüşlü, ortalama 32fpe güçte 150 atış ve çok isabetli


    $1500 Ranger nice looking with 50 shots at 50 FPE and accurate
    1500 dolarlık Ranger, güzel görünüşlü, 50fpe güçte 50 atış, isabetli


    $2000 Wolf with 130 shots at 40 FPE, accurate and nice looking
    2000 dolarlık Wolf, 40 fpe güçte 130 atış, isabetli ve güzel görünüşlü


    benim dikkatimi "çok isabetli" olarak birtek Gladiatör'e yazmış. Bu silah sevilmez mi???



    Raptorx kardeş senin bu yazının burayada yakışacağını düşündüm.

    Paylaşım için teşekkürler inanılmaz güzel aletler şöyle düşünürsek o zamandan bu zamana havalılarda fazla bir ilerleme olmamış eski insanlar daha akıllıymış.