lazuri53 adlı kullanıcının mesajları

    usta sök silahı kapak takımında horozun vurduğu iğne kısmının orda hareketli plastik kısmın içine bak. bende oraya BB kaçmıştı artık nasıl kaçtıysa silah ile atış yaparken bikaç atıştan sonra co2 boşalmaya başlıyordu. meğer oraya saçma kaçmış. hafif ileri iterek aldım saçmayı şimdi herşey normal.

    o sürdükleri yağ değil silikon yağ sürmeyin. arkadaşlarında dediği gibi içine yaş kaçmış olabilir. ayrıca co2 yi takınca tam sıkmayın o ile takarken fıss diye çıkardığı ses gider gitmez sıkıştırmayı bırakın. çok fazla sıkmak sızıntıyı engellemez. şarjordeki ince deliği yamultabilir.

    merhaba arkadaşlar, tw 1911 aldım, 2 ayda 1000den fazla atış yaptım hala ilk tetik çektiğim günkü gibi maşallah, ağırlığı kullanımı görünümü colt 1911 den farksız. tam bir silah ama, isabet oranı çok kötüydü. geçenlerde farkettim ki artık bana mı denk geldi yoksa bu silahın genelinde mi var. genelinde varsa böyle hata eksik olamaz. silahın namlusunun BB giriş yeri haliyle dar ama namlunun çıkışı geniş dolaysıyla saçma namludan rastgele çıkış yapıyor. şunu deneyip yazabilir misniz sonucu. bi saçma alın ve namlunun ucundan içine atın bakalım ortasına kadar falan gircekmi yani hepsimi böyle benimkimi. benimki çok bol o kadar da bol olmaması lazım hızı ve isabeti etkiliyor çünkü. yakın mesafede tahribatı iyi, uzun mesafede attım hedef bulmuyor ama gerçektende 98m/sn gidiyor yani. birde sıkıntı hani silahlarda deriz ya alt vuruyor üst vuruyor öyle olsa silahı tanır ben yine hedefi vururum ama bu rastgele vuruyor bi alt bi üst. çok kafama takıldı ya tüm namlular aynı mı acaba. onun dışında harika bi silah tam istediğim silah harika bi duruşu var.

    kardeş o parçalar her silahta var da coltun o emniyetin olduğu yerdeki pimi kendine has galiba, ben bu silaha bayılıyorum, bi atmaca 53 bide bu colt :D

    merhaba, filintalar ekibine üyelik koşullarınız nelerdir acaba ? bende üye olup havalı tabanca atışları yapmak istiyorum şehir içinde yaşadığım için çok dikkat çekiyor silah hevesimiz yarım kaldı.