özbakan tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Selamun aleyküm abi faturadada 7.62 olarak mı geçiyor
-
Abi çok güzel tüfek samsunda fx impact da gördümya dahada birşeye şaşırmam
-
Ortalama olarak bir dolum kaç tl bende kompresör alıp samsunda bu işi yapmayı düşünüyorum
-
at p2 dahil mi
-
Elimde 2 adet hdp var isterseniz 1 ini satabilirim ,1 adedi sıfır hiç kullanılmamış.
Hocam fiyat nedir ve boncuğu varmı yanında
-
Arkadaşlar Merhaba,
Bende hdr 50 11 J var. Bir arkadaşım getirdi sağolsun. Ben içindeki valfi çıkardım. Şu an 20 j enerji üretiyor. Ki ben demir bilyalardan atıyorum. Muazzam güçlü ve insan vücudunun neresine gelse ciddi hasar veriyor. Eğer sizdekiler 7,5 j ise bu yönetimi kullanın isterim. En azından 14-15 a kadar çıkacaktır.
Hocam hdr yi satmayı düşünür müsünüz?
-
Kral puncher bullpup takası düşünür müsünüz?
-
Hocam bursaya gelmeden vekalet ile devir edilebiliyor mu? ve kral puncher bullpup ile takas düşünür müsünüz?
-
Kral Puncher Breaker W Bullpup takası düşünür müsünüz?
-
Halihazırda bu şekilde satılan tüpler var ingilizce olarak youtube üzerinden aratırsanız videoları felan çıkıyor
-
Havalı silahlar içinmi yoksa ateşli silahlar içinmi?
-
Hocam hem bilye hemde pellet atan model düşünürseniz crossman 357 modeli var elimde satabilirim
-
Selamlar. GEONTEK adı ile yeni firmamızla hizmete başladık. Daha önce fason imalat yapıyorduk, ONAT adı altında.
Hayırlı olsun umarım uluslararası alanda ülkemizi temsil edecek firmalardan olursunuz.
-
CNC üretiyorum.
Sorularınızı cevaplayabilirim.Merhabalar hangi firma hocam sizinki
-
Sayın Muratrex bey bu ürünün yarı otomatik modelini üretmeyi düşünürmüsünüz?
-
Öncelikle Mod 125 ilk tüfek için çok uygun değil illa tüfek alıcaksan hatsanın daha güçsüz yaylı yada kurmalılarından almanı tavsiye ederim onun haricinde tabanca tüfek arası mod 25 super tact felanda bakabilirsin ufak hilti çantası ayarlayıp dikkat çekmeden taşıyabilirsin
-
Ben samsunda oturuyorum aydın ticarette yabancı sayılmaz muhtemelen o ürüne fatura kesmişlerdir fakat vermeyi unutmuş olabilirler satışa gelirsek satış için faturaya felan gerek yok ama genelde faturalı ürün almaya çalışır hobidaşlar
-
Bait ve kaliteli olarak busnell trs25 öneririm yıllardır 12 cal tüfekte kullanıyorum 1 tanede kuzenimde var sıfır ayarında satın almak isterseniz yardımcı olurum
-
Türkiyede satışı yok google üzerinden araştırıp fiyatı ve nerelerde satıldığı konusunda daha fazla bilgi edinebilirsiniz