Ortalama olarak bir dolum kaç tl bende kompresör alıp samsunda bu işi yapmayı düşünüyorum
özbakan tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
at p2 dahil mi
-
Şimdi buldum hocam 55 joule müş bana gelmez açıkcası
-
İlk defa duyduğum bir marka kaç fpe ürün acaba yerli marka mı
-
Gerçekten güzel ürün Normalde ateşli yivli için üretilmiş ürün değilmi bu
-
Saygıdeğer hocam bu nitro pistonlularda hava kaçırma oluyor mu ben senede 1 veya 2 defa atışa anca gidebiliyorum pcp artık külfet olmaya başladı bana
-
Elimde 2 adet hdp var isterseniz 1 ini satabilirim ,1 adedi sıfır hiç kullanılmamış.
Hocam fiyat nedir ve boncuğu varmı yanında
-
Arkadaşlar Merhaba,
Bende hdr 50 11 J var. Bir arkadaşım getirdi sağolsun. Ben içindeki valfi çıkardım. Şu an 20 j enerji üretiyor. Ki ben demir bilyalardan atıyorum. Muazzam güçlü ve insan vücudunun neresine gelse ciddi hasar veriyor. Eğer sizdekiler 7,5 j ise bu yönetimi kullanın isterim. En azından 14-15 a kadar çıkacaktır.
Hocam hdr yi satmayı düşünür müsünüz?
-
Lazımsa yardımcı olayım hocam, hangi pcp de kullanacaksınız, tam takım elimde mevcut sıfır 😎
6.35 kral bigmaxım var ona takıcaktım
-
Kral puncher bullpup takası düşünür müsünüz?
-
Hocam bursaya gelmeden vekalet ile devir edilebiliyor mu? ve kral puncher bullpup ile takas düşünür müsünüz?
-
Crossman 357 ile takas düşünür müsünüz?
-
Crossman 357 ile takas düşünür müsünüz?
-
80 libre pistol crossbow
-
Fiyat nedir?
-
https://www.ahibinden.com/ilan/ikinci-el…62139155/detay/ takas düşünür müsünüz? linkin başına s harfi ekleyip görebilir siniz
-
Kral Puncher Breaker W Bullpup takası düşünür müsünüz?
-
Hocam 7.62 olanını yurt içine satmıyorlar diye biliyordum siz kendiniz mi ithal ettiniz?
-
Naim çıtak tarafından güç modifiyesi yapılmış kral bigmax tüfeğim var zamanında samyang sumatra ile takas ederek almıştım takas düşünür müsünüz?
-
Halihazırda bu şekilde satılan tüpler var ingilizce olarak youtube üzerinden aratırsanız videoları felan çıkıyor