Bu tüfeğin 20 kalibresi için atış videosu paylaşmışlar 250 metre mesafede bidonları vuruyorlardı her atışta ıskalamadan düzmecemi bilemiyorum tabi ama merak ettiğim modellerden biri
özbakan tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Resimlerde pardus standında duranlar pcp tabancamı banamı öyle geldi
-
Çalıntı kelimesini kullanmam bazılarının çok zoruna gitmiş şuan kralında hatsanında ürününü kullanıyorum ikisindende memnunum lakin benim yazdığım mesajdaki ana konuyu anlayamayan arkadaşlar çalıntı kısmına takılıp kalmış çalıntı model yapmalarını eleştirdiğimde yok hatta benim işime gelir çünkü yeni tasarımlarda ister istemez hatalar daha fazla olur ben fxin impact modelini kopyalasalar hatta mümkünse bu modelin üstüne katıp semi auto olarak piyasaya sürsünler ozaman gerçekten mükemmel yerli silahımız olur diyorum hadi fx impact olmasada hatsanın bullpup veya kralın bullpup modeline 500cc tüp ve semi auto özelliklerini koysunlar onada razıyım
-
Hatsan crossfire modelini gladius kasası üzerine yapsa daha hoş olurdu bence 500 cc bullpup yarı otomatik havalı tüfeğimiz olurdu yada madem kral condordan evanixden çalıntı yapabiliyor fx impact modelinin birebir kopyasını yapsalar yarı otomatik ve side lever olarak iki çeşitte ilgi görür
-
Kendini sırtından vurup yuvarlanması ilginç sanki biri vurup kaza süsü vermiş gibi
-
Kısa sürede zarar vereceğini sanmam benim crosman 357de bazen 2-3 hafta unutuyorum tüpü dolu vaziyette hala daha sıkıntı yok
-
Sanırım crosman 357 magnumun sadece görselliğiyle oynanmış hali eğer öyleyse tavsiye ederim bendeki crosman 357 ile 8 metrede yarım litrelik pet şişe kapaklarını vuruyorum ilginç bir biçimde jsb ile isabet sağlıyamıyorum fakat gamo mach ile çok isabetli
-
Tipi benimde hoşuma gitti internette gücü hakkında bilgi vardır muhakkak
-
Abi imzanda 98fpe yazıyor şimdi 98 mi 150 pfe mi bu silah
-
Metehan abi kaç cal sizdeki tüfek
-
Dönüp dönüp geliyorum bu konuya türkiyede yokmu condoru bu şekilde 150fpe güce getirebilecek yetenekli hobidaş
-
Türkiyeye inşallah yüksek kalibreleride satarlar
-
Ben zorakiyi orjinali webleyide fason üretim yapan firma sanıyordum
-
İyi günler Saygıdeğer airguntürk ailesi az önce youtubeda denk geldiğim videoyu sizinle paylaşmak istedim .
Videodaki rusun yerli silahımızı modifiye ederken yine yerli bir başka silahımızın namlusunu kullanması onur verici
Not : videodaki ağaca atışı kesinlikle tasvip etmiyorum saygılarımla.Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Saygıdeğer abi ve kardeşlerim elimde 60 librelik perfect makaralı yay var (ben gücünü minimum ayarda kullanıyorum) ben yayı çekerken sağ elimin işaret ve orta parmağını kullanıyorum zihgir veya makaralı yay tetiği kullansam isabete artısı olurmu
-
160Fpe güce sahipmiş muhteşem bişey
-
Emek vermişsiniz sonuçta elinize sağlık bu arada silahı kurarken dipciği dizinize yaslarsanız daha kolay kurulum yapabilirsiniz
-
Bozkurt avda gördüm sanırım ürünü satıştaydı yanlış hatırlamıyorsam
-
25grain 1060fps kaç fpe yapar?
-
Polise jandarmaya denk gelmek şans işi şahsen ben polisle birlikte atışta yaptım 3 tüfekten birini ver seni serbest bırakim yoksa tutukluyacağım diyenede denk geldim hepsine aynı dil ile izah yapamazsınız şahsen ben güzelce izah ediyorum lakin illede sıkıntı çıkartmak isteyen polisler olduğunda işler tatsızlaşıyor