atıcı1987 adlı kullanıcının mesajları

    Bu arada 4,5 olarak kullanmam için şarjörler hariç değiştirmem gereken bir şey yok değil mi başka? Dolum ucu filan farketmiyordur umarım 4,5 5,5 :)


    Dolum ucunu tüfek'e değil tüpe bağlıyorsunuz :thumbup:
    şarjörden başka saçmanızı değişin g;$i ,bence kesin faturanızı değişim


    Eğer iade etmiyeceksenizde faturayı söyleyin bari onu değişseler. 8o


    Yahu anlamadığım hadi hatalı yolladılar diyelim. E bari şarşörlerini ve hediye pelletide 4.5mm yollasaydınız. İnsan heves ediyor ama kullanamıyor :)


    Siz boşversenize,bence derhal geri yollayın eğer siz 5.5'lik ısmarlıyıpta onlar 4.5'lik yolluyorlarsa onların kusurudur ve aynı zamanda fatura hatalı ise onunda değişimini isteyin.Arayın yarın bir güzel konuşun ağızlarından girin burunlarından çıkın 8o vede istediğinizi alın.
    Not:Olmadımı,Tüketici hakları denen birşey var :thumbup:;grin;

    Konu biraz dağılmış arkadaşlar toparlıyacak olursak ben L&W ve ceviz kundağa verdiğim 200 lira ziyan olurmu ? İsabet önemli bir husus,birde 200 liraya bir 200 lira daha verip kaliteli bir dürbün alınabilinir ?

    Arkadaşlar ben İsa arkadaşımız ile görüştüm kendinede sordum fakat sizinde fikirlerinizi almak isterim sizce L&W namlu ile Hatsan'nın kendi üretiği namlu arsındaki fark nedir.Burada son nesillerden bahis ediyorum.Ahşap ve L&W namlusu olanla plastik kundak olanı arasında 200 lira fark oynuyor sizce buna değermi yoksa deymezmi ?
    İyi günler.

    Optima3-9*32'lik bir dürbünüm var.Arkadaşlar ben dürbünü *3'te iken sıfırlar isem bu sıfırlama *6'dada sıfırlanmış olurmu ?

    Arkadaşlar birisi Hatsan'da Quattro sistemin nasıl tumuşatabileceğimi mümkünse YouTube yükleyerek anlatabilirmi ? Çünkü normal anlatımla pek iyi anlamadım hemde herkeze örnek olur düşüncesindeyim.Saygılar.