atıcı1987 adlı kullanıcının mesajları

    hayırlı olsun arkadaşım ,birde regülatör taktın mı tadından yenmez.

    Saolun, aynen öyle regülatörü yaza doğru düşünüyorum bakalım.

    inan bana o atış mesafeleri gitgide artacak 83 mt 160 m olacak 200 ,250 ,460m keyifte arnı rakamlar gibi artacak kaliteli bir dürbün edinmeni tavsiye ederim mod 125 bendede var havaya şişe atıp kırmak için yapılmış en iyi tüfektir kendisi

    İnşallah.

    mod 125 kullanıp ayni gün iade edip pcp ye geçmiş biri olarak söyliyim yetmiyor suanda gönlümde yatan Aslanı alnak icin elden çıkartmayı düşünüyorum at 44 u alırken iyi karar vermek lazim harcadığım parayi topladigimda bi cricket parası ediyor nerdeyse o yuzden bekleyip sabir etmek lazim yoksa ev silah deposu oluyor ve cüzdanda veya ailede para kalmıyor 8o

    beni rahat 4 sene götürür At-44üm g;$i

    83 metre atışını tüfeğiniz kaç barda iken yaptınız ve hedefin neresine nişan aldınız ?


    Bar 130 civarı idi attığım şişe Beypazarı soda şişesi idi. Dürbünüm ise 3x9*32 optima, saçma 18 grain jsb , şişenin tam kafasına nişan aldım alt kısmından vurdu.
    İyi akşamlar.

    tüfeğiniz hayırlı olsun. Bende mod 125 ten pcp ye geçiş yaptım ve pcpnin zevki bambaşka dediğiniz gibi ne dürbün ayarı derdi var ne birşey.Bu saattn sonra aksesuarları geliştime çabası oluyo sadece :)

    Saol kardeşim. Aynen dediğin gibi şuan içimde yaza doğru dürbün alasım var 8o:thumbup:

    :) eglenceli atislarinin devamini dilerim

    Çok saolun Metehan hocam.

    vallah arkdaşım bende dün aldım at 44 taktical ..kral safari magum 5.5 tüfeğimle sabun testi yapmıştım göye kral safari magum 305 m/s 5.5 paleti.5 metrede hacı şakir sabunu yanlamasına zor deliyordu.delip duruyordu.ama at 44 ile ayısıı yaptım sabunu yanlamasına deldi arkadasıdaki terliği deldi suntayıda yarısından fazlasına girdi.bayıldım .hele moderatör süper.ama yaylıda başka bir şey ama.ama pcp bambaşka

    Aynen öyle mütiş birşey güçlü olması bir yana atış kalitesi çok güzel.

    Böyle yazıları görünce mutlu oluyorum :) şuan bendede mod 125 var ve tüfeği gerçek anlamda seviyorum atış yapmak keyif verici fakat hobiden tam soğumak üzereym umarım pcp'de alınca bende böyle yazılar yazabilirim hayırlı olsun bu arada :)

    :) Kardeşim sende umarım alırsın. Bak aklında At-44 olsun güç herzaman çok iyi olmıyabilir örneğini mod125'te görmüş olman gerek :D 8o

    Formdaşlar bundan 2 hafta önce aldım AT-44'ümü. Harika birşey her atış yaptığımda ayrı bir mest ediyor beni.
    Dün kağıtta 50 metrede sıfırlama atışları yaptım bir kaç şişe vurdum, bugün gittiğimde ise 60 metreden şişeleri patlattım ardından işi büyütüp şişe kapaklarına yöneldim. İnanın mod 125 artık aklıma bile gelmiyor.
    Atış rahatlığı deseniz var tepme yok, tutmayan dürbün ayarı; oda yok, sadece zevk alma var.
    Yine bugün biraz işi abartıp 83 metreye(Google earth'ten bakarak söylüyorum) şişeyi koyup attım, o anki kırılma sesinin verdiği mutluluk silahın fiyatını fazlasıyla veriyor. İnsan mod 125'ten sonra dünya varmış diyor.
    Tahribatını kıyas etmek için mod 125'te yaptığım 10 metre uzaklığa 1 santimlik sunta hemen arkasına cam şişe koydum ikiside görevini yaptı :D
    Umarım bir gün herkesin pcp tüfeği olur :)



    İyi akşamlar.
    Saygılarımla...

    kaba olacak ama;


    hadi be .. :)


    şimdi gaza getireceksin beni bak, peki sadece jsb mi diyeceğiz, alt kodları varmı tavsiye ettiğin peletin.


    Estağfurullah abi:)


    Exact diabolo 8.44 grainlik iyi gelecektir :thumbup:

    Atışlar gayet iyi tüfek ise mütiş duruyor, tüfek neredyse benden büyük 8o
    Abi sendekiler saçma değilki :) sen bir jsb al tek delik yaparsın yani büyük bir değişiklik olacağından eminim.


    İyi akşamlar...

    Vazgeçmek değilde ekonomik durum bundan yana, fakat son anda değişiklik yapıo bt65'te alabilirim bu sefer pek aceleye getirmiyorum alırsam ikisinide bu sefer ahşap kundak alacağım, mod 125 plastikti sanırım bu sefer gönül ahşap istiyor :)
    bilgiler için teşekkür ediyorum, şu farklı olan namlu olayını mesajdan anlatabilir misiniz tek onu anlamadım 2 çeşit namlu var sanırım. (Konu amacı dışına çıkmıyorsa burdanda olabilir)


    Lw namlu özeldir daha iyidir fakat şöyle ki türlü lw seviyesi var yani kalite kalite. Benim bildiğim hatsan namlunile lw namlu aynı tezgahtan çıkma ve yeni nesil ile pek bir farkıda yok ama lw kullanmadım. Bana kalırsa da pek bir gereği yok şimdi benim tüfek ile 60 metrede 25 kuruş ile 50 kuruşluk bir gurup çıkarttım benim için gayet iyi tam beklediğim gibi.




    Bu arada hayırlı olsun unutmuşum yazmayı.

    Hayırlı olsun özellikle ahşap kundak benim çok hoşuma gidiyor. Bakalım Allah bizede nasip edecek mi:) Şu farklı farklı kundaklar olunca fiyatta değişiklik oluyor bunun nedeni nedir bilginiz var mı tek değişen yer kundak mı? yoksa namlu vs'de değişiyor mu


    Plastik daha ucuz birde L&W namluları var oda artırıyor fiyatı. Aslında bende ahşap kundak seviyorum fakat biraz daha ağır ben aynı zamanda daha çok ayakta atış yaptığımdan plastiği tercih ettim.
    Bt 65 ten vazgeçtinizmi ?