aressx adlı kullanıcının mesajları

    hatda bursadaki arkadaşlarımıza ziyarete giderek.büyük bir orginizasyon yapabiliriz

    Güzel Bursa'mızda atış alanı olarak sıkıntı çekeceğinizi hiç düşünmüyorum, Özellikle sevgili Metehan arkadaşımızın, benimde bir sefer gittiğim Demirtaş semtimizdeki eski çim kayağı tesisleri biçilmiş kaftan diyebilirim. Bol oksijeniyle, yeşiliyle, börtü böceğiyle bir yandan mangal yaparken bir yandan da nerdeyse 300 metreye varan mesafelere atış yapabilirsiniz.

    Bu kanun olaylarına benim gerçekten canım çok sıkılıyor. Ya arkadaş tüfek alacağız paramızı koyduk cebimize Şükür, tüfek/ler yok ortalıkta.

    Bu kanun mevzularından dolayı almak istediğim pcp tüfek bayilerin stoklarında bulunmuyor, gelenlerde gücü düşük gelecekmiş, haliyle o kadar para verdikten sonra düşük güçte al sonra orasını burasını kurcalat tüfeğin gücünü arttırmak için bunlarda benim içime sinmiyor, pcp olmazsa zaten alacağım tüfek kesinlikle Mod 54 olacaktır. Onuda standart gücüyle almak istiyorsak sanırım elimi çabuk tutmalıyım yoksa onuda bulamayacağız. Gerçekten harika bir tüfek, yaylıda son nokta diyebiliriz kendilerine.

    Aynen Sayın Zetax sizin de dediğiniz gibi satılmıyor yada rasgele buluyorsun zaten satılmış olsaydı sanırım Mod 54 Laminated model diye yazarlardı av bayileri modellerin yanına fiyat farkı da kesin olurdu diye düşünüyorum.

    Tam emin olmamakla birlikte bizim av bayilerimizde satılan Dianaların kundakları sanırım böyle değil standart olarak sunuluyor. Sizin Mod 52 silahınızım kundağı "Superior" olarak geçiyor Mod 54'ün de diğer çeşit kundağı "Laminated" olarak geçiyor. Resmi sitesinde de bu şekilde bilgi yer alıyor.

    Bir ara internetten Diana'lar hakkında araştırma yaparken bulmuştum bu resmi Diana Mod 54'lere bakarken tesadüfen gördüm çok beğendim, Diana Mod 54'te olabilir tam bilmiyorum açıkçası.
    İnsan resmen kundağı için alacak bu silahı. :)

    Aynen öyle çok para. hemde baya bi çok para. :) Zaten ben 5,5 olan tüfeklere bakıyorum ister yaylı olsun ister PCP. Birde dediğiniz gibi beni en çok düşündüren bu tüpe bağımlılık olayı. Bazen diyorum kendime al bi tane 400-500 tl arası yaylı bak keyfine, bazenden diyorum ki yok yok almışken şöyle en güzelinden alalım güçlü olsun isabetli olsun ömürlük olsun arkana bakma sonra...
    Bu aralar öyle uçlarda geziyorum ki anlatamam, acaba diyorum kendime şahin alıp gittiği yere kadar kullansam mı yoksa bi tane Maserati alıp ömürlük mü kullansam... :P

    Aynen katılıyorum size bi anlamda kendimize ve bütçemize zarar veriyoruz. Şu PCP tüfekleri olmasaydı ben yarın gidip bi Diana 54 veya 52 almıştım. Fakat benim kişisel görüşüm güçlü olsun uzun mesafeye atış yapabileyim isabetli olsun diyorum, tabi böyle olunca da PCP çıkıyor karşıma. Birazda ateşli silahlara merakım olduğu için fakat vergilerin aşırı olmasından dolayı yanına yaklaşamıyorsun.
    Bu sebepten güçlü bir PCP tercih edelim diyoruz. Şimdi kendime bir set almayı düşünüyorum AirRanger+Scuba+dürbün+dampa ayak+dolum aparatı oldumu sana 7000-7500 tl. Paraya bakarmısın. =O
    Bi arkadaşında dediği gibi "bazen insan tüfeğini eline alıp ve cebine 1 kutu pellet koyup dağ bayır özgürce dolaşmak istiyor."


    Sayın Zetax sanırım siz daha çok yaylı tüfekleri seviyorsunuz. :)
    İşte insan bazen öyle oluyor ki şu tüfeği bi alsam ne güzel olur diyor, sonra onu alıyor kullanıyor acaba şu nasıldır, sonra onuda alıyor sonra o bu şu derken envanter artıyor. Hobilerin sanırım bir yönüde bu, yeni çıkan modelleri yada denemediklerimizi deneme isteği.