aressx adlı kullanıcının mesajları

    Arkadaşlar bu Dianaların Mod 52'nin Superior yada Mod 54'ün Laminated modellerini nereden temin ediyorsunuz. Ben bazı av bayilerinin sitelerine bakıyorum sadece Mod52 veya Mod54 olan düz modelleri var. Ama bazılarının kundakları o kadar harika ve güzel ki sanki o silah başka bir silah gibi. Yine aynı şekilde RWS Diana 350 Magnum'un bir videosunu izledim kundağı o kadar parlak güzel ki normalleri hiç öyle değil. Buyrun o videodaki tüfekte şöyle:

    Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

    Mesela internetten Mod 54'ü araştırıyordum şöyle bir resim gördüm ve çok beğendim LightShot tarafından Ekran Görüntüsü
    Benim araştırmalarım sonucunda internetteki videolardan da bakıyorum hiçbirisinin kundağı böyle değil. Bu konuda yorumlarınızı rica ediyorum.

    Benjaminin fiyatının üzerine 250-300 tl daha koyarak Diana modellerinden çok güzel tüfekler var, onlardan da tercih yapabilirsiniz. Diana yı tercih eden arkadaşlar hep söylüyorlar uzun yıllardır kullanıyorum diye. Sanırım yaylıda Diana liderler arasında ilk sıralarda.
    Fakat Benjamin namlu çıkış hızı ve tahribat bakımından, verilerine bakılırsa biraz daha önde gibi. Bende bu aralar yaylı olarak arayış içindeyim sizinde dediğiniz gibi Torpedomu, Benjamin trail mi yoksa biraz uç olacak ama Diana Mod 54 mü araştırma aşamasındayım.
    Şimdilik düşük bütçeli olması bakımından Torpedo alayım daha ileride PCP'ye geçerim diye düşünüyorum yada Diana.kararsızlık üst seviyede.. ?(

    Bende bu aralar iki silah arasında kaldım önce Mod 135 SP modelini beğendim. daha sonra Torpedo 155 modeli gözüme çarptı güç anlamında aynı gibiler. Namludan kırmalı modeller bana nedense hiç güven vermemiştir, şöyleki sanki namlu sabit olmayınca zamanla çok azda olsa aşağıya düşme yapacak ve isabeti etkileyecek gibi geliyor. (Belkide olmayacak bi durum)
    Bu bakımdan sabit namlulu yaylılar daha güven veriyor bana.

    Daha öncede bi arkadaşın konusuna yazmıştım, Bursa'da atış için organizasyon olacağı zaman seve seve katılırım demiştim. Fakat maalesef benim silahım yok.(tabi şimdilik ;)) ama yinede başka arkadaşlar atışa gidecekse onlara katılmak ve tanışmaktan mutluluk duyarım.

    Söylediğiniz ayrıntıyı yazacaktım fakat pas geçtim, evet gerçekten atıcıların seriliği atikliği son derece üst seviyede, bu benimde gözümden kaçmadı tabiki o serilikten sonra nişan alıp vurmakta ayrı bir hüner olsa gerek. Uzun çalışmalardan sonra bu seviyeye, birazda yetenek ve bu işe sempati varsa çoğu kişinin ulaşabileceğine inanıyorum.

    Sayın Sezgin bey, bende bu tüfeğin 5,5 kalibresini almayı düşünüyorum, daystate air ranger veya wolverine 5,5 ikisinden birisini alacağım sanırım. (Estetik açıdan wolverine'yi çok beğeniyorum)
    Fakat öncelikle wolverine 5,5 hakkında kullanan arkadaşlar vasıtasıyla detaylı bilgi toplamalıyım yani bu tüfeğin 5,5 kalibresi nasıldır alınmalımı, yoksa 5,5 kalıbresini almak yerine almamak daha mı iyidir. sonrasında kararımı vereceğim.
    Fiyat ve nereden temın ettiğiniz konusunda ip ucu verebilirseniz sevinirim. İyi günlerde kullanınız.

    saçmalık yav. havalı tüfekte o gücü üretip silahı çoban deyneğine çevirmenin ne alemi var. o kadar güç arıyorsan alacaksın 22lr.


    Türkiye'de 22lr. silah satışı sanırım yasak yada yok diye biliyorum. Bilgisi olan arkadaşlar varsa yorumlarını yazarlarsa sevinirim.


    ayrıca havalı silah ve ekipmanları satışı yapan önde gelen bir firmanın internet sitesindeki 7,62mm bi silahı incelerken en altta şöyle bir yazı dikkatimi çekti "yeni gelecek olan modellerimiz, ülkemizde yakında çıkacak olan yeni kanunda öngörülen 7,5 joule enerji sınırlamasına uygundur". bu ne demek oluyor tam olarak anlayamadım, bu konuda da siz değerli arkadaşların yorumlarını duymak isterim.


    Benim bildiğim kadarıyla havalı tüfeklerin çoğu 7,5 joule enerji seviyesinin üzerinde.

    Sevgili Bursa'lı arkadaşlar; Bildiğiniz gibi İstanbul'da 29 Mayıs - 01 Haziran 2014 tarihleri arasında Av silah ve doğa sporları fuarı açılmıştır, Geçen hafta Bursa'da olan av fuarına oranla çok daha kapsamlı katılımcıların olduğu bir fuardır.


    Ben bir bursalı olarak bu fuara 31 Mayıs (Cumartesi) günü gitmeyi planlıyorum, Bursalı arkadaşlardan da bu tarihte fuara gitmeyi düşünen veya gidecek arkadaşlar var ise beraber gidebiliriz diye düşündüm, konu üzerinden yada özel mesaj göndermek suretiyle siz değerli arkadaşlarımla irtibata geçmek isterim. Saygılar.

    Levent e burdan birkere daha teşekkür ediyorum sağolsun bana buğün çok güzel ve şık bir paralaks tekeri hediye etti...
    [Resim Engellendi: http://j1304.hizliresim.com/18/f/m1qkn.jpg
    [Resim Engellendi: http://k1304.hizliresim.com/18/f/m1qp2.jpg
    [Resim Engellendi: http://k1304.hizliresim.com/18/f/m1qpy.jpg
    [Resim Engellendi: http://j1304.hizliresim.com/18/f/m1qr4.jpg]

    Siyah Takım elbisenin altına beyaz çorap giymek gibi bi şey olmuş bu iş. :P

    Şahsi görüşüm adamların yaptığı bazı silahlar aynı gerçek keskin nişancı silahı gibi duruyor dış görünüş olarak 2-3 tane silahı çok beğendim, fakat silahların güçleri ve isabetleri de çok önemli bir unsur.