aressx adlı kullanıcının mesajları

    Daystate airranger ve airwolf arasında ne gibi bi fark var acaba air raanger 250 bar airwolf 230 ayrıca airwolf'un gücü ranger'a göre daha düşük isabet ve uzun mesafeye atış yapma konusunda hangisi daha iyidir sizce, bilgi sahibi arkadaşların yorumlarını rica ediyorum.

    Değerl,i arkadaşlar Bursa'da bu atışla ilgili nereleri kullanıyorsunuz acaba? Bende bu demirtaştaki yeri duymuştum, demirtaş haricinde başka bildiğiniz yerler varmı dır paylaşırsanız sevinirim. teşekkür ederim.

    Tüfeğiniz hayırlı olsun. bende ileri bir tarihte AA S510 Xtra Fac sl-rh Sporter almayı düşünüyorum size 2 sorum olacak: silahınızın dipçiği ceviz sanırım ceviz ve kayın arasında ne gibi bir fark var. ayrıca silahın tetiği altın rengi o tetiği siz mi istediniz öyle olsun diye yoksa fabrika çıkışı mı öyle, yada aa 510'un tüm modellerinde tetik o şekilde mi oluyor ?

    Bende bir PCP tüfek almayı düşünüyorum fakat evanix ar6 mi yoksa air arms s510 mu alsam diye kararsız kaldım. internetten ikisi hakkında oldukça araştırma yaptım yapmaya da devam ediyorum. Bir ara evanix ar6 önde gidiyordu benim için fakat şu konudaki cevapları okuduktan sonra air arms ağır basmaya başladı :)