senc79 adlı kullanıcının mesajları

    bu büyük bi risk anlamına geliyor aslında. şimdi 250 tl verip hatsan tüfeği alıyorum. ama kötü çıkarsa moralim bozulacak , masraf edeceğim. belki yenisini alacağım. ama bu fiyatlarada en uygun makina bu . 2.el almak istemiyorum. kaliteli tüfeklere baktım çok pahalı. bi ara pcp düşündüm o da oyuncak gibi geldi. tüfek dediğin biraz sarsmalı bence...


    Selamlar..
    Sanırım zamanında "mrmataraci" nin etmiş olduğu bir cümle vardı.. "Büyük bir hata yapmak üzeresiniz!" diye.. Bende bunu aynen tekrarlıyorum.
    Bende bu hobiye ilk başlarken sizin gibi aynı şeyleri düşündüm. Nedendir bilinmez ama herkesi ilk olarak mod 125 büyülüyor. Görünümü, estetiği, kundağı, namlu ucu susturuculu gibi vs. vs.
    Bende buna benzer bir tüfeği sıfır fiyatına aldım. Pişman oldum. Sende olma.. Çünkü 250 ytl azbir para değil. 250 ytlye bu hobiden soğuma.. Forumu iyice okur araştırırsan, gerçekten bilgili olan insanların neden ve neşekilde bu tüfekleri eleştirdiklerini görüp anlayabilirsin. 2. el konusunda çok ön yargılı olmamanı tavsiye ederim. Bendeki 2 tüfekte 2. el fakat eminim ki sıfır alsam daha iyi olmazlardı..


    Umarım istediğin ve beğendiğin bir tüfek alır mutlu, mesut, kazasız, belasız atışlarını yaparsın..

    benim bu hobi için bütçem maksimum 400 tl bu fiyata alabileceğin EN İYİ tüfek hangisi peki? 2.el için ayrı yeni için ayrı fikirlerinizi bekliyorum...


    Selamlar...


    Bana kalırsa 200 - 250 tl'ye siteden temiz bir Patriot bulabilirsin... Hem paranı boşa vermemiş olursun, hem de tüfeğin başına bişey gelirse yollayabileceğin ve ilgilenen bir servisin olur.Bu hobiye merakın kalıcı olursa da koleksiyonuna evladiyelik bir tüfek ile başlamış olursun.

    Arkadasim Ankaraya gitmene gerek yok. herekedeyim diyorsun biz gebzedeyiz. gel goruselim bide pompayla tup doldurtalim sana kendin yorum yap.Gebze bulusmasi diye 10 kere yazdik kikiniz cikmadi ne bicim komsusunuz anlamadim.Size nispet bizde herekeye gelmeyiz sonra onagore.


    Gebze buluşması dedinizde koca yaz geçti kimseden ses çıkmadı ekimin 3'ünde damladı herkez... Eee malum bizimde işler güçler başladı malesef .. haftasonu bile ders var iş var güç var.. Millet pazar buluşmaları yaparken biz sabahın köründe mesaiye başlıyoruz ne yazık ki... Zaman bulsam uğrayacağım yanınıza.. Böle siteden yazışmakla olmuyor zaten.


    Selamlar ;avci;

    Hmmm... Tahmin ettiğimden biraz daha uğraştırıcıymış. Demek ki bilmeden gladyo alsak.. Bide üstüne Ankara'ya sizin yanınıza gelsek atış için; herkes eve dönüş için toplandığında "abi dur ön tüp doldu arkadakinde de azkaldı" diye oracıklarda can vericez.. ;şrofls;. Gladyo düşünenler için tüp şart yani.. T-12 içinde pompa yetebilir ama 40 atışlada insan tatmin olmazki!!! Her 40 atıştan sonra 30 dk.. Hady-building yapmak.. +;tuftabV# Rambo olur insan ..


    Saol Nighthawk ve Ejlover..

    ejlover; abi sen fx için pompa kullanıyosun nasıl doldurması zor oluyomu tüpü. mustafa abinin videosunda tüp şişirmeyi gösterirken az çok fikrim oldu gibi ama 100 bara kadar tamam 100 ila 200 arası biraz kasıyomuş gibi geldi.. Sen idmanlısın bayağı bi yorum yapsana.. mesela 100 bardan sonra 200e kadar basarken pompa ağırlığı kaç kilo basıyo.. ? yada bunun başka bi terimi varsa sen söyle .. Selamlar.

    abi ne bileyim 50 mt 3 cm yapanda var, 30 mt de 3 cm yapanda var, valla bana sorarsan ben daha adam gibi bir gurup yapamadım. yapamadan kaldım bu zamana kadar yaptıım en iyi grup 10 mt de 5 atış tek delik oda saçmalar geniişeleterek yani 5.5 mm değil de geniş olarak tek delik. bu soruya en iyi cevabı grub çalışan, gruba gönül vermiş arkadaşlar cevap verebilir bence beni aşar.


    ;şrofls;.

    Çok güzel atışlar olmuş ellerine sağlık... :D Bu arada Google Earth saolsun. Onun sayesindede range finderli dürbün işinden yırttık mesafe ölçüm olayını böylece aştık artık.. Selamlar.

    İzmir Gümüldür'e gelin. uygun fiyata otel ayarlarım. içinde paintball alanı olan otel bile var. bir taraf deniz ,diğer taraf alabildiğine dağlık, ormanlık bölge. jandarma komutanı arkadaşım, belediye başkanı aynı şekilde.tüplü dalış yapmak isteyene dalış hocası arkadaşım.bölgedeki spa merkezleri zaten benim hamam,masaj benden.oooo daha ne ister insan. ;şrofls;.


    Usta kış geldi bombayı patlattın valla.. ;#^+.

    Çok teşekkür ederim murat abi.. Bu hobi ile uğraşan ve koleksiyon tutkusuna da sahip olan biri olarak bu tüfeğin portföyümde olmasını arzulamaktaydım.. Sayende gerçekten çok güzel bir Patriota sahip olduğum kanısındayım. Tekrar ellerine sağlık diyorum. Bu arada tüfeğin gücünün düşürülmesiyle bağlantılı olarak TS-18 'in Pro Magnumdan 2.78gr daha ağır olmasına karşın formu itibari ile atış yaptığım mesafelerde daha etkili olduğunu düşünüyorum. Ama bir daha Pro Magnum deneyip karşılaştırma yapacağım. Selamlar.


    Videoyu dikkatli dinlerseniz bilgisayar tıkırtıları var. Hanım atış yaparken ben bilgisayarda bişey yazmakta idim.. Bu arada 65 metreye atış yaptığı için hafif sarsılmadan ilk 2 atış karavanaydı.. 3'cü atışında hanım şişeyi vurunca yine karavana gittiğini sanıp nereye gittiğini sordu. bende arkam dönük olduğu için şişenin sesini farkedip onumu vurdun diye sordum.. Şişe vurulduktan sonra taşa dayalı olduğu için çok fazla hareket etmemiş. Çıplak gözle vurulup vurulmadığı anlaşılmıyor..


    Selamlar...