atalay046 adlı kullanıcının mesajları

    Kesinlikle moralinizi bozmayın, biraz dikkat ve biraz da titizlikle çom zor değil,
    başlarken kendime 15 gün süre verdim, ikinci günde şaftöl siparişi vermek zorunda kaldım, herşey başlayıncaya kadar, sonrası hızla geliyor,
    kundak yapacaksanız tüfek yuvası açmak önemli olacak gibi...


    Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim yapım aşamalarını paylaşırım tavsiyeleriniz doğrultusunda şekillendiririm.

    Arkadaşlar tebrik ederim, hobimiz adına güzel kararlar almanızı destekliyor ve hertürlü yardıma hazır olduğumu bilmenizi istiyorum. Eminim bu kararlar hobimizi canlandırarak daha eğlenceli hale getirecektir.. Hayırlı olsun.

    Berkay kardeşim ben at44 long kullandım uygun peletle gayet güzel isabetli atışlar yaparsın arkadaşımda bt65 kullandı daha güçlü fakat isabet olarak at44 long daha iyi diyebilirim..

    Arkadaşlar konunun siyasetle uzaktan yakından alakasını kuramadım göremedim.. Kendimizi çok fazla kasmayalım ve rahat olalım.. Birçok abimiz kardeşimiz gayet güzel bir şekilde dile getirmişler; zulüm karşısında biz ne yapabilirizi.. Bir milletin yokoluşu, çocuklarının çaresizlik imdadı karşısında :( sessiz kalmak görmezden gelmek için insani duygulardan tamamen sıyrılmış olmak gerekir. Tvden izlerken gözyaşlarımız adeta sel oluyor, o masum yavrucakların çaresizliği kor gibi içimizi dağlıyor. Kaldıki bunun için müslüman, hristiyan hatta yahudi bile olması önemli değil insan olması yetiyor.. Yani mesele müslüman yahudi meselesi değil, mesele; insan ve insan olmayan, vahşi canavar israil meselesi... Müslüman olmayan bir ülkenin, Venezuellanın başbakanı ne güzel konuşuyor... kardeşlerim diyor. Evet bence kişi birey olarak ne yapabiliyorsak yapalım, yapabildiğimiz kadarını yapalım. Herşey onlarınmış, herşeyi nasıl boykot edeceğiz polemiğine girmeden, edebildiğiz kadarını boykot edelim. Ben kendi adıma bundan sonra israile ait olup muadili olan hiçbirşeyi almayacağım...

    Adem Bey silahınız hayırlı olsun güzel tercih bence bende uzun araştırmalar neticesinde airwolf aldım gayet memnunum dürbün olarak Hawke 8-32*56 20 mildot kullanıyorum gayet güzel memnunum ama zeisle kıyaslanamaz zeis tabiki çok daha iyi olur imkanınız varsa..