cunder1 tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

yaklaşık 1 haftadır bende 1 pcp sahibiyim nasip olursa galatian 3, ile buluşmalara katılıp sizlerden bir iki numara öğrenmek istiyorum umarım yakın bir tarihte herkeze açık bir buluşma olurda bende gelip bilgilerinizden istifade edebilirim

teşekkür ederim video ve fotolarda olay öy net ve anlaşılırki şüphe gerktiracek bir durum yok zaten hatsan reklam filmi çekse bu kadar olur. öyle anlaşılıyorki aradığım attığını vuran vurduğunu kıran silah bu üstelik hesaplı olmasıda cabası . inanın belki altı aydan uzun bir süre pcp ler hakkında okumadığım yazı seyretmediğim video kalmadı desem yeri var.okudukça karıştım seyrettikçe bulandım.ama şimdi sayenizde aydınlandım. 100m sertleştiriciyi delen 3-5 santim grupman yapan silah işte aradığım tam olarak bu..tekrar teşekkür.

S.a. Kardeş grupmanın çok başarılı tahribatta baya iyi uzun zamandır pcp araştırıyorum niyetim hatsanın pcplerinden birini almaktı ama okadar cok hatsanları yerden yere vuran varki vazgeçtim.ama.bu paylasımını görünce yine hatsan almaya karar verdim sayende bütçemi delmeden bi pcp sahibi olucam galiba. Bu işe en çok oğlum sevinecek iyi denen silahların fiyatı yüksek olduğu için hobimizi erteliyorduk. Sana teşekkür ediyor ve çıkardığın işten dolayı tebrik ediyorum