Von_Pasther adlı kullanıcının mesajları

    Harika bir cevap oldu bu çok teşekkür ederim aydınlandım tamamen :)

    Peletlerin çakmalarını bize çakmaları mümkünmü yani bunu bilmiyordum yalnız iç astardan kasıt peletlerin koyulduğu kutumu anlamadım :)


    Balıkesire gitmeden gamo pellet alayım o zaman.Rocket ile expander in arasında ne gibi bir fark var acaba ?

    benimde ilk havalı tüfegim torun du. kalite sıfır ama cok isabetli ve isabetine hayran oldugum bir tüfekti .7-8 metreden bahcedeki fideleri indiriyordum. ince mehmet sacmaları namluya rahat oturur ama itahal sacmalarda sorun yasayacaksın ite kaka zor giriyor baş parmagın biraz yara olacak, zamanla kullandıkca dolum portunda genişleme olacak ozaman rahatlarsın . o tüfekte gamo paletleri öneririm, fiyatıda uygun.

    Dizayn ve işçiliği fiyatına göre iyi geldi bana sanki.Görünüşü çok güzel ve internetteki verileri gayet iyi.Torunun eski versiyon en düşük modeliyle geçen hafta 100 pellete yakın atış yapma şansım oldu 40 50 metreden dürbünsüz gayet iyi gelmişti bana.Bu fiyata bu kalite çok iyi bence.


    Galiba yabancı pelletlerde 01 02 milim bir fazlalık var acaba ondan namluya zor giriyor olabilirmi ?

    Merhabalar torun mod 401 magnum tüfeğimi yeni aldım (125 liraya aldım 200 mermi ve kılıfla beraber eminönünden :) ) sıfırlama yapmam lazım yanında ince mehmet 5.5 pellet verdiler bu pelletle sıfırlama yapmamın bir olumsuz yanı olurmu yoksa kaliteli bir pelletmi almalıyım.Öğrenci olduğum için pek şuanki 200 pelleti bitirmeden yeni pellet almak istemiyorum ama yinede fikirlerinizi almak isterim.


    Birde ben 100 metre civarı atış yapmak istiyorum ama bu pelletler konusunda kafam biraz karıştı.Tüfeğime en fazla menzili hangi pellet türüyle sağlayabilirim ? Ve marka model önerebilirseniz çok sevinirim teşekkürler cevaplayanlara şimdiden