ruuuuud adlı kullanıcının mesajları

    Güle güle kullan kardeş,


    Benimki light model ne kadar yardımcı olur sana bilmiyorum ama 5min shot : 188 velocity m/s : 188 yazıyor benimkinde.


    Kullanım kılavuzu ile ilgili olarakta şunu söyleyebilirim, tek tip değil. Benim aldığım dükkanda kurcalarken yanlışlıkla ultranınkini benim çantaya koymuşuz, eve geldiğimde fark ettim sonra gidip değiştirdim. İnternet sitesinde atak arms ın iki farklı kitapçığı bulabilirsin yanlış hatırlamıyorsam.

    Arkadaşlar merhaba,


    Forumda arattım fakat böyle bir başlık bulamadım. Hem bana hem de ilerde bu tabancayı almayı düşünen arkadaşlara fikir vermesi açısından faydalı olacağını düşünüyorum.


    Zoraki HP-01 model havalı tabancam var ve keyifle kullanıyorum. Bunun yanında bir de CO2 tüple çalışan nispeten uygun fiyatlı bir tabanca daha almayı düşünüyoruz. Düşünüyoruz derken arkadaşımla birlikte 2 adet alacağız.



    Gamo pt-80 hakkında ki görüşlerinizi ve kullanan arkadaşlar tecrübelerini paylaşırsanız minnettar kalırım.


    Teşekkürler.


    [Resim Engellendi: http://i48.tinypic.com/2n7p1dc.jpg]



    • 4.5 mm. çap
    • Yaklaşık 480 gr
    • 117 mm namlu uzunluðunda,135 mm yüksekliğinde
    • Atış hızı saniyede 125 metre
    • Etkili menzil : 20 metre
    • Yarı otomatik
    • 8 Atışlık kapasite
    • 1.6 saniyede 8 atış yapabilme

    Zorakinin kabzeleri sökülebiliyor; ayrıca solak kabze alırsan söküp sağ kabze ile kullanabilirsin, siz son olarak fabrikasından bu bilgiyi doğrulatın. Zorakinin kullanma klavuzunda kabze sökümü fotoğraflı olarak anlatılıyor.

    Teşekkür ederim adalya.


    Gerçekten dediğin gibi bir satıcıda solak kabze varmış. Birkaç yeri aradım buldum sonunda. 65 TL ye satıyorlar. Makul mü bu fiyat acaba kestiremedim.

    Sayın Adalya,


    Bugün saat 4 gibi Atak arms ı aramıştım oradan almak için fakat İMES teki fabrikalarından satış yapmadıklarını söylediler. Solak konusunu sormadım gerçi. Oradan alıp alamayacağımı sormuştum.


    edit: sitelerinde şöyle bir bilgi var.
    SOL EL ATICILARINA MÜJDE!!
    Zoraki HP-01 Pnömatik Havalı Tabancamız için sol el kabza satışlarımız başlamıştır.


    Bu noktadan yola çıkarak değiştirilebileceğini düşündüm, umarım yanılmıyorumdur.

    Zorakinin solak kabzeli modeli piyasada mevcut, Atak arms ı arayıp ayrıca sipariş edin.

    Bilgi için teşekkür ederim. Benim asıl öğrenmek istediğim bu solak modeli aldıktan sonra sadece sağ kabze alıp değiştirip değiştiremediğim. Veya aynı şekilde sağ silah alıp sol kabze ile değiştirme imkanımın olup olmadığı. Bu konuda da bilgilendirirseniz sevinirim. Teşekkür ederim tekrardan.

    selamlar,


    Yakın zamanda bende bir zoraki alacağım gibi duruyor :)


    Benim kullananlara sormak istediğim silahın en altında o elin alt kısmını dayamak için olan parça yerinden sökülebiliyor mu ? Kullanım rahatlığı sağlıyor olabilir ama benim gözüme güzel gözükmedi.


    Ayrıca ben iki elimi de çok iyi kullanıyorum. Daha önce silah denemem olmadı bu yüzden piyasadan solak kabze alıp gerektiğinde değiştirebilir miyim ?