Ağzınıza, emeğinize sağlık hocam
Cemal Bozan tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Kral fabrika ile görüşüp şoksuz isteyin.
en güvenilir temiz namluyu oradan temin edersiniz
-
Pellet sıkışması için bir harbi ısmarladım. Ancak harbiyi rahat kullanmak için namluyu sökmek gerekebilir. İki küçük vidaya bakıyor. Lakin bilenlere sorayım dedim. Hatsan Nova Star'da namlu sökümü için önce hava tüpünü boşaltmak gerekiyor mu?
hayır gerek yoktur
-
hiç uğraşmayın direk servise gönderin
-
-
Konu
TÜRKİYE GENELİ SCUBA DOLUM NOKTALARİ
SON GÜNCELLEME
15.04.2024
Ülke Geneli Scuba Dolum Noktaları
ADANA Mustafa Emrah KALAY 0505 240 31 13
ADANA-Latif TUNCER Tel: 0533 743 17 14
ADANA-Seyhan HİLAL AV 0322 224 9471 Pınar Mah. Mücahitler Cad No 305/A
AFYON-İsa OBUT 0543 794 33 49
ANKARA- Barım Makina 330 Bar Adres: Alınteri Blv. 1161-1 Sok. No.18/A Ostim Yenimahalle (0312) 384 06 45
ANTALYA-Alanya Emrah BOZKURT 330 Bar Tel: 0537 812 50 60
ANTALYA-Kumluca Asyada Av Doğa Özgür DURAN & Hakan YAŞAR 0533 131 73 42
ANTALYA-Kepez 330 bar
Abdülkadir…Cemal Bozan31 Ocak 2023 16:16 -
Merhaba,
PCP tüfek aldığımı, hedef atıcılığı yapmak istediğimi, faturası yanımda olmak kaydıyla cezai müeyyide ile karşı karşıya kalmamak için nelere dikkat etmem gerektiğini içişleri bakanlığına sordum. On gün kadar sonra aşağıdaki şekilde yanıtlandı, bu yanıtın çıktısını alarak bunu da fatura gibi yanımda taşımayı planlıyorum. Olası bir ceza girişimi veya ceza durumu sonrasında itiraza referans göstermeyi hedefliyorum.
Cumhurbaşkanlığı iletişim merkez’e göndermiş olduğunuz müracaat metninde geçen konuyla ilgili olarak 2033/11 silah işlemleri genelgesinin genelgesinin spor ve nişan tüfekleri başlıklı 46. maddesinin spor ve nişan tüfek ve tabancaların edinimi, bulundurulması ve taşıması herhangi bir belgeye tabi olmadığı, 18 yaşından küçüklere satışı yapılamayacağı; park, meydan, cadde ve sokaklarda görünür bir şekilde taşınamayacağı belirtilerek bu hususlara aykırı hareket edildiğinin tespiti halinde kabahatler kanununa idari işlem uygulanır hükmü doğrultusunda hareket edilmesi gerekmektedir. bilgilerinize sunulurmeskun mahal dışında av yapmadığınız ve kimseye zarar vermediğiniz sürece kimse size bir yaptırım da bulunamaz.
-
Haklılar ona bir sözüm yok. Ama ne bilim emeklerinin karşılığında yardımcı olabilirler aslında 🤔 gerçi bu onların tercihi saygı duymak gerek 🫡
Aslında yerli firmaların akıl almaları lazım
-
Hani paylaşmak güzeldi 😒. Bir efsane olarak kalacak desenize bu işler.🤔
Haklı olarak Yıllardır geliştirdikleri valfi vermiyorlar 😌
-
Özel bir valf yaptırmalısınız. yapan bir kaç kişi var ama dısarıya pek yaptığını görmedim. genel de kendi içlerinde paylaşıyorlar.
Tüfekler hem cok tehlikeli hal alıyor hem de fikirlerinin kopya edilmesini istemiyorlar. -
Yurtdışından ithal edilen tüfeklerde genel de bu ibare oluyor ama hiç biri 7.5 J olarak gelmiyor.
standar tüfekleri bile bir valfle nerelere çıkarıyoruz şaşarsınız
-
Başka bir yöntemi manometreyi gevşetmek.
-
Konu silme işlemini nasıl yapabiliriz? Satılan eşamın konusunu silmek istiyorum.
konunun başlığını satıldı olarak değiştirin ben silerim
-
Değerli forumdaşlarımız. ilanlarımız birikmiş durum da bir kaç eski mesajları temizledim.
1 hafta sonraya kadar herkes ilanları güncel ise güncel yazsın. aksi taktir de geriye dönük ilanları sileceğim.
-
görsel ve fiyat ekleyelim
-
Cemal Bey merhaba.
Mesajlaşma da üst sınıra ulastiniz yazıyor. O yüzden genelden yazdım bu mesajı. Özel mesaj yazamıyorum. Eskileri de silemedim yer açılması için.
Ricam, ilanlar bölümündeki tüm ilanlarımin silinmesidir. Karışık olmayan sade bir ilan açmak istiyorum. Teşekkürler.
Herhangi bir özel mesajınıza tıklayın
Yukarı da düzenle çıkacaktır ona basın
Katılımı yönet e basın
Ayrıl botununu işaretleyip
Göndere basın. Mesajlar bu şekilde silinecektir -
namlu değişimiyle birlikte kalibre değişimi yapılabilen havalı tüfeklerde kral gibi örneğin 5.5mm den 6.35e geçildiğinde fpsyi hala 5.5taki gibi sabit tutmamız için gereken daha fazla hava miktarini nasıl uygulayabiliriz tüfeğe yani daha fazla havaya ihtiyacımız olacak tabiiki de fps yi sabit tutmak için o hava transferini nasıl arttırabiliriz
Yapılacak en iyi şey çekiç ve yay değiştirmek
-
Sizin kullandığınız tam modeli nedir hocam? El dürbünü çıkıyor böyle yazdigimda
Vortex Diamondback Tactical FFP 6-24x50 Tüfek Dürbünü
-
Herkulden vazgeçtim hocam bt 65 ilede bı denemek istiyorum baktım gerçekten çok zorluyor karbonfiber bir tüp alabilirim taşıması kolay olsun diye kral süper jumboyuda araştıririm tavsiye eidyorsaniz birde bt65 için ortalama 100 metrede kullanabileceğim bir dürbün onerirmisiniz
Optik işi çok kapsamlıdır. Bütçenize bağlı. Ben vortex diamondback kullanıyorum
-
bu tüfeklerin hangisini seçerseniz seçin pompa ilem dolduracaksanız hobiden soğutacaktır.
herkül zaten başlı başına bir hava canavarı.
bt 65 de güçlü olsun derseniz 15 atışta bir hava basmak zorunda bırakır.
benim önerim kral süper jumbodur