Alım ilanı vermek istiyorum ancak bir türlü veremedim yardımcı olur musunuz
Yeni üyelerimiz olan veremiyor
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Alım ilanı vermek istiyorum ancak bir türlü veremedim yardımcı olur musunuz
Yeni üyelerimiz olan veremiyor
Yeni gelen Hobidaşlarimiz, hoşgeldiniz
zulus v2- pard
çok değil en fazla 1 sene sonra klasik optikler bitecek.
tüfeklerimiz de kullandığımız pelletler nasıl bitti solidler geldiyse bu optikler de diğer hepsini süpürüp atacak.
daha da geliştirilmesini bekliyorum. bir tane de ben alacağım
Merhaba,
Elimde iki tane havalı tabanca var. Bunları satmak için sitenize üye oldum ama anladığım kadarı ile 90 gün öncesinde ilan koyamıyorum. Doğru mu?
Kolay gelsin.
Merhabalar, evet dogrudur
LİSTELER GÜNCELLENDİ.
Evet belki eskisi kadar aktif değil ama 2008 yılında neredeyse çocuk denilebilecek yaşta dahil olduğum bu forum var oldukça benim için çok özel bir yere sahip olacak.
Bu bakımdan yeni farkına varmış olmakla birlikte kullanıcı adımın altındaki "İÇERİK ÜRETİCİ" başlığını layık gören yönetici arkadaşlara çok teşekkür ederim. Benim adıma gurur verici.
Özel Kullanıcı Başlığı'n hayırlı olsun. başarılarının devamını diliyorum.
Merhaba loctite denediniz mi?
yay kiti yapan ustayı ben hiç duymadım
Ağzınıza, emeğinize sağlık hocam
Kral fabrika ile görüşüp şoksuz isteyin.
en güvenilir temiz namluyu oradan temin edersiniz
Pellet sıkışması için bir harbi ısmarladım. Ancak harbiyi rahat kullanmak için namluyu sökmek gerekebilir. İki küçük vidaya bakıyor. Lakin bilenlere sorayım dedim. Hatsan Nova Star'da namlu sökümü için önce hava tüpünü boşaltmak gerekiyor mu?
hayır gerek yoktur
hiç uğraşmayın direk servise gönderin
Merhaba,
PCP tüfek aldığımı, hedef atıcılığı yapmak istediğimi, faturası yanımda olmak kaydıyla cezai müeyyide ile karşı karşıya kalmamak için nelere dikkat etmem gerektiğini içişleri bakanlığına sordum. On gün kadar sonra aşağıdaki şekilde yanıtlandı, bu yanıtın çıktısını alarak bunu da fatura gibi yanımda taşımayı planlıyorum. Olası bir ceza girişimi veya ceza durumu sonrasında itiraza referans göstermeyi hedefliyorum.
Cumhurbaşkanlığı iletişim merkez’e göndermiş olduğunuz müracaat metninde geçen konuyla ilgili olarak 2033/11 silah işlemleri genelgesinin genelgesinin spor ve nişan tüfekleri başlıklı 46. maddesinin spor ve nişan tüfek ve tabancaların edinimi, bulundurulması ve taşıması herhangi bir belgeye tabi olmadığı, 18 yaşından küçüklere satışı yapılamayacağı; park, meydan, cadde ve sokaklarda görünür bir şekilde taşınamayacağı belirtilerek bu hususlara aykırı hareket edildiğinin tespiti halinde kabahatler kanununa idari işlem uygulanır hükmü doğrultusunda hareket edilmesi gerekmektedir. bilgilerinize sunulur
meskun mahal dışında av yapmadığınız ve kimseye zarar vermediğiniz sürece kimse size bir yaptırım da bulunamaz.
Haklılar ona bir sözüm yok. Ama ne bilim emeklerinin karşılığında yardımcı olabilirler aslında 🤔 gerçi bu onların tercihi saygı duymak gerek 🫡
Aslında yerli firmaların akıl almaları lazım
Hani paylaşmak güzeldi 😒. Bir efsane olarak kalacak desenize bu işler.🤔
Haklı olarak Yıllardır geliştirdikleri valfi vermiyorlar 😌
Özel bir valf yaptırmalısınız. yapan bir kaç kişi var ama dısarıya pek yaptığını görmedim. genel de kendi içlerinde paylaşıyorlar.
Tüfekler hem cok tehlikeli hal alıyor hem de fikirlerinin kopya edilmesini istemiyorlar.
Yurtdışından ithal edilen tüfeklerde genel de bu ibare oluyor ama hiç biri 7.5 J olarak gelmiyor.
standar tüfekleri bile bir valfle nerelere çıkarıyoruz şaşarsınız ![]()
Başka bir yöntemi manometreyi gevşetmek.
Konu silme işlemini nasıl yapabiliriz? Satılan eşamın konusunu silmek istiyorum.
konunun başlığını satıldı olarak değiştirin ben silerim