Cemal Bozan tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

    Merhaba değerli forum üyeleri.

    60 günü doldurmuş bütün ilanları temizleyeceğim.

    60 günü geçmiş ilanlarınızın satışı devam ediyorsa ilanın altına güncel yazınız. bu hafta içerisinde güncellemelerinizi yapınız, güncellemesi yapılmamış ilanlar silinecektir.

    Merhaba arkadaşlar forumda ki üyelerimiz için yongheng yetkili servisi Serkan abiyle konuştum. Bize özel fiyattan yardımcı olacak. Düşünen varsa kaçırmasın.

    2 yıldır kullanıyorum o kadar işimi gördü ki bu kompresörler şimdi yeni nesili de gelmiş. Forum üyelerine özel yardımcı olacak.

    555 527 22 05

    Serkan dağlı.


    Selamımı söyleyin yada forumdan olduğunuzu söyleyin yardımcı olacaktır


    Fotoğraf ve videoları ekleyeceğim

    üzerine dürbün takacağım dediğiniz anda işler değişiyor :)
    hatsan serisinde üzerine dürbünü al tak yapacagınız model yok. illa ki dampa ayakla desteklemelisiniz ve optiği kaliteli almalısınız.

    seçenek olarak stoeger x10-20 modellerini öneririm. daha az sorunsuz tepmesiz ve isabetlidir. dürbün konusunda biraz daha yumuşak davranabilirler ama yaylıda dampa şart.

    iki tüfeği de kullandım. huğlu yerlide üretilen en iyi pcp. px5 mi 4 mü derseniz 4olan modeli seçerim.
    ama görsel anlamda 5 serisi tabiki önde.


    tercihim px5 ten yana olurdu. modlama konusunda işin ehli kişilerin elinde en iyi modlanan tüfekler oluyor.

    kullanmıs oldugum yongheng kompresörün artık yavaş dolum yaptıgını hissettim. servise yolladım. şuan baştan sona bakım yapılıp gerekli parçalar yeninecek ve tertemiz sıfır ayarında gelecek. bu işlerde garanti önemli.

    Ben hatsandan servisten umudumu kestim Cemal bey. Bugün namlu ceketini de çıkardım. Tekli atış aparatıyla da denedim. 150-200 bar arası kullandım. Artık bir tek namlu temizliği yapıp yeniden demek kaldı. Ümidim yok. Namluyu nasıl bulabilirim tavsiyeniz var mı

    Yani bunu söylemek istemiyorum ama hatsan da bu namlu sorunu çok olmaya başladı. Kral tüfeğin.nmalusunu uydurabilirsiniz ama bunun için iyi bir tornacı yada profesyonel yardım almanız lazım

    Cemal bey. Bugün tüfek 2. Defa servisten geldi. Koşa koşa denemeye gittim. Jsb exact king diabolo ile güzel atıyor. Ama bunu dışında gamo hunter, spoton ghost, ince mehmet'in bir solid pelleti.... Bunların hiç birinde 20 metrede 15 cm çapında toplayamıyorum. 170 barda gökyüzüne atış yaparken bazı pelletlerin helezonik hareketler çizdiğini. Kimisinin ssağa çwktiğini kimisinin düz gittiğini görebiliyorum. Sizce bu normal mi. Exact king diabolo da genellikle sorun görünmüyor. Atış yaparken dediğiniz unsurlara dikkat etmedim. Ancak diğer bir seferde dediklerinizi madde madde sırayla uygulayacağım.

    Bu dedikleriniz büyük bir sorun. Kesinlikle dediklerimi yapıp deneyin daha da olmazsa namlunuz hatalı

    abi polimer tabancayı kastediyorsan ben de farkettim tutarsızlığı acaba namlunun kısa olması mı sebep oldu bilmiyorum sebebini araştırıyorum

    evet polimerin tutarsızlığını söylemiştim bu videodan sonra yabancı forum sitelerinde de uzun bir araştırma yaptım fişek kaynaklı olabiliceğini yazan cok olmus bir de namlu ağzı rampası fişeği namluya tam yerleştirmiyorsa yada milimlik fişek oturma sorunu yapıyorsa ( büyük bir sorun) olabilirmiş.

    bende de k11, sfx mete ( özel harekat için olan model) canik tp9 sf var hangisi en iyisi dersen k11 i tek geçerim.

    Teşekkür ederim. Tekrar fabrıkayla iletişime girdim. Tüfeği alıcı ödemeli göndermemi söylediler. Tekrar gönderdim. Yine aynı şekilde gelecek olursa, dediklerinizi kontrol edeceğim. Eğer fabrika sorunu çözemeden gönderirse kesinlikle özel bir ustaya ihtiyacım olacak. Fforumda yeniyim. Forumdan, tamir tadilat işiyle uğraşan varsa bilgi verirseniz sevinirim

    mustafa emrah kalay ve ali tekin var.

    geçmiş olsun bu tür sorunların genel çözümü şu şekilde yapılır.

    1. moderatörsüz deneyin.

    2. namlu ceketi varsa sökün deneyin.

    3. şarjörsüz, tekli yükleme ile deneyin.

    4.pelleti ağırlaştırın ve 200 barda scubaya bağlı deneyin.

    5.pellet iticiyi kontrol edin pelleti merkezli itmiyorsa pellet kafa sıyırır

    6. bunların hepsini aynı anda deneyin daha da çözüm bulamazsanız namlu da sorun oldğunu düşünebilirsiniz.


    ayrıca hatsanda stabilite sorunu vardır. 250 bar bastığınız da valf açılmayacaktır tüfeğiniz sandığınızın aksine güçsüz atacaktır.

    170-210 bar arası deneyin.


    daha da çözüm bulamazsanız özelden yazın haberleşelim