Tekrardan hayırlı olsun başlangıç için iyi seçim
Cemal Bozan tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Güçsüz silah yoktur iyi modifiye edilmemiş pcp vardır. Zira efekto da 120 graini 900 le atan. 7.62 namlu kullanan forumdaşlarimiz var.
-
Bu denli güçlü ve regülatörsuz tufeklerde bu olay normal. Stabiliteyi yakalamak için hafif çekiç güçlü yay kullanabilirsiniz.
-
Evet hocam iş gorecektir.
Hangi silaha takacaksiniz
-
Ben Yalovalıyım bizim burda dolum noktası yok. Kargoyla yolla kargo bekle sar kolla ekstra kargo maliyetleri bana gına getirdi. Dolum noktası olsa 100 tl ye tüpümü doldurtabilsem girişmezdim ama böylede süper oldu. Gülünü seven dikenine katlanacak. 😄
Benim dokuma imkanım vardı ama maliyet hesapladim kompresör mantıklı geldi.
100 TL bir dolum 4 tüp var ve ayda bitiyordu. 400dolum +50 TL yol aylık minimum 450 para veren biri olarak aldık artık 😅
-
Bu firmadan bir kaç kez daha şikayet eden duymuştum. Konuyu takip ediyorum
-
2 yıl garantili şekilde aldık. 11 bin TL. İyi Ki almışız. Evde yaptığım testler de ayda 4-5 tüp bitirir olmuştum.
-
Bu adamlar in hiç bir silahı deneme yanılma yöntemiyle yapılmamış olduğunu kanıtladılar.
Bu kadar hava cimrisi olup bu güce çıkması beni şok ediyor.
-
Bu duruma yakın bir durumla karşılaştim. Bendeki namluda isabet sorunu vardı. Fabrikayı aradım olayı anlattım o gün değişimini yaptılar. Kralın namlulari Türkiye standartlarinda en iyi solidi atabilen namlulardir. Severek yıllardır kullanıyorum. Firma olarak harika ilgililer.
-
Hayırlı olsun. Grupman fotoğrafları da var mı 😌
-
Harika olmuş elinize sağlık. Hocam daha önceki namlu kisaltmalarini önden keserek yapıyordunuz sanırım hep aklımda soramiyorum, şok kesilince sonuçları etkilemiyor mu
-
yerden sektirip bile vurmuşsunuz

-
engin abinin solidlerini kullandım. gerçekten isabetli ve güzel. jsb tadında atmayan silah cok azdır
-
mod85 i uzun yıllar kullandım. strikeri ile 85 in iç ypaılarının aynı oldugunu duymustum.
85 iiçinde görüşlerim hep olumludur.
-
hocam sizin havalı tüfek adına bir paylaşımınız yok. yazılan hiç bir şeye de cevap vermiyorsunuz böyle devam ederseniz uzaklaştırılacaksınız
-
Hocam tam olarak sorunuzu anlayamadım.
neyde kullanacaksınız tam bilgi verirseniz yardımcı olabilirim.
civataları; nalbur, koçtaş gibi yerlerden bulabilirsiniz. -
-
tüfeklerin ikisini kullanmadım fakat air wolf modelini uzun yıllar kullandım.
çokca inceleme videosu izledim günümüzde solidlerin de yaygınlaşmasıyla benim kararım fx olurdu. -
yıllarca ve severek kullandığım zoraki hp01-02 serisi bu işte iyidir.
-
reximexi tip ve kullanım açısından cok seviyorum fakat kronik sorunların önüne geçildi mi bilmiyorum.
bana kalırsa reximex çok güzel bir tüfek. alınır.