Cemal Bozan tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

Herkulden vazgeçtim hocam bt 65 ilede bı denemek istiyorum baktım gerçekten çok zorluyor karbonfiber bir tüp alabilirim taşıması kolay olsun diye kral süper jumboyuda araştıririm tavsiye eidyorsaniz birde bt65 için ortalama 100 metrede kullanabileceğim bir dürbün onerirmisiniz

Optik işi çok kapsamlıdır. Bütçenize bağlı. Ben vortex diamondback kullanıyorum

bu tüfeklerin hangisini seçerseniz seçin pompa ilem dolduracaksanız hobiden soğutacaktır.

herkül zaten başlı başına bir hava canavarı.

bt 65 de güçlü olsun derseniz 15 atışta bir hava basmak zorunda bırakır.

benim önerim kral süper jumbodur

Sizin öneriniz hangisi olur pcpye ilk baslayacak ve bullpup tercih edecek biri için jumbolar jumbo dazzlelar falan da ilgimi cekiyor ama ben elimde desteksiz atislarda da kullanabilecegim bir tufek tercihimin daha iyi olacagini dusunuyorum

Ben size np02 öneririm. Desteksiz kullanımı basit ve çok fazla atış sayısı var.

Kralin standart olmayan tufekleri hangisi empire x icin de gecerli mi modifiyeler kusura bakmayin biraz onun icinde olur mu bunun icin de olur mu gibi soruyorum ama empire x ile breaker arasinda kaldim

Yeni modelleri arasında shadow var. Standart kraldan farklı üretildi. Empirex de breaker de standart kral tüfeklerinin aynısı

Beki breakere power plenum guclendirilmesi yapilabilir mi bide ayriyatten breaker ile rainson glow arasinda gerek teknik ozellik gerek servis agi acisindan hangisi daha one cikar impact klonu oldugu icin hosuma gidiyor var midir rainson hakkinda bilginiz

Rainson kullanmadım fakat kullanan bir arkadaşım önermiyor.

Plenum takılır oncesin de iyi bir regülatör lazım

havalı tüfeği kılıfında ve faturalı taşımada hiç bir problem olmaz.

meskun mahal ve ava yasaklanmıs ( sit alanı, korumalı bölgeler ) yerler haricinde hedef atışı yapmanız durumunda da bir sorun olmaz.

Teşekkür ederim diana 460 var nisangahi iyi olmadığı için dürbünle kullanmak zorunda kalıyorum onun için nisangah tertibatı çok iyi bir tufek almak istiyorum buna uygun marka model tavsiye ederseniz çok memnun olurum internette yeterli bilgi bulamıyorum onun için sizlerden destek bekliyorum

diana panter mod31

eğer bunu bulabilirseniz sizi üzmeyecektir.

Merhabalar.
    tüfeğin gücünü ölçebildiniz mi?

regülatördeki dalgalanma olayını reximexin bütün tüfekleri yapıyor. can sıkıcı bir olay. işin kısacası regülatörleri şişiyor. bende ilk çıktıgın da throne aldım. ne yaptıysam adam edemedim. fabrika son bir kez değişim yaptı düzelmişti sanki ama sonra canımı sıktı diye satmıştım.

fabrika verileri her zaman yanıltır. hızını ölçmediyseniz de ben size söyleyim; 250 130 bar arası stabilite göremeyeceksiniz. sürekli aşağıya doğru inen bir grafik var. reg işini yapamıyor.