öncelikle bu paylaştığınız dürbün bu parayı etmez.
ffp gibi dürbünler de sıfırlama noktası mesafeye göre de değişir. sadece zoom yapınca vuruş noktanız değişmez.
bunun yerine hawke nin orta seviye optiklerine bakın.
bulabiliyorsanız da discovery in orta seviye dürbünleri gayet iş görecektir.
Cemal Bozan tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
4.5 için büyük başarı tebrikler
-
Tüfeğim Kral breaker 280 cc 200 bar
tüpe yaklaşık 330 bar hava basılıyor.tüp yaklaşık olarak 140 bara gelene kadar kullanıyorum kaç atış yaptığımı hesap etmedim çünkü
tüfeğim 4.5-5.5 namluya sahip 5-6 çeşit yay ve çekiç var. sürekli deneme yapıyorum. sert yay ağır çekiç takıp 29 grain atıyorum
yayı yumusatıp hafif çekiç takıp 4.5 atıyorum falan.
ama eminim 2000 atış yapıyorum.
-
yaşadığım ilde yok. Bende kargoya verip istanbula gönderip doldurtuyorum. git gel fiyatı ve dolumu 60 TL
-
aslında herkesin kendine göre bir sıfırlaması var. bende senin dediğin gibi yaparım genelde.
dürbünün zoomunu 24x e alırsanız uzak mesafelerde düşme başladığı zaman nereye düştüğünü haliyle göremezsiniz. ideal sıfırlama zoomu bence 14-16 arasıdır. zoomu düşürünce pelleti görme şansınız yükselecektir.
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
sanırım dediğiniz video bu -
Merhaba tetiği yumuşatmak için oynadınız mı?
şayet oynadıysanız tetiği biraz daha sert konuma alın. -
namlu içindeki oringi kontrol ettiniz mi?
-
Evet yararı olabilir.
-
Kalitesiz dürbün göz yorulması yapar. Normaldir.
zamanla yorgunlaşan mercekler ışık toplamada zorlanır buda sizin dürbünden net görüşünüzü engeller haliyle net olmayan bir görüntü için gözünüz daha fazla netleme yapmak ister ve gözünüz yorulur, kızarır. bunun için kaliteli mercekli dürbün kullanmalısınız.
dürbünü kullanmadığınız zamanlar da siyah dürbün kapakları ile mercekleri kapatmanız gerekir. -
Güzel fiyat iyi günlerde kullanın
teşekkür edeim sağ olun
-
Tüfeği 2. El aldım 6000 e maal oldu
-
Fiyatları bu kadar ucuk olmasa da kullanıp deneyimlerimizi paylaşabilsek
Bende 3 ay önce aldım. Hep hayallerimi süsleyen silah olmuştur.
ben genel itibari ile cok memnunum. ama arazide deneme fırsatım olmadı. -
Merhabalar Daystate air wolf un çalışma basıncı 230 bar olarak verilmiş. elektronik valf olduğunu biliyorum. internette bu silahın tam chrony ölçümlerini bulamadım.
elinde tam hız ölçümleri olan var mıdır?
Elektronik valf kaç bar aralığında sağlıklı stabil çalışıyor.
düşük ve yüksek güçte 18 graini kaç fps ile atarım bilenler lütfen cevaplayabilir mi. -
nova, at44, süper nova hepsinin sistemi aynı.
Bende Nova var. fabrikadan geldiğnde 18 graini 940 larda atıyordu sevmedim gücünü kapattım 850 lere çektim. hem isabeti arttı hemde hava tüketimi güzel oldu.
NOT: Novaların 250 bar calısma basıncı olmasına kanmayın. standart bir nova 250 barda valfi çok iyi açamıyor fps de aşırı zıplamalar yaşatıyor.
idealini deneyerek buldum. 175 -110 bar arası kaliteli 60 atış yapıyor. 250 bar basmayın. -
nasıl bir saçmalıktır anlamadım gitti. piyasada dürbün getirip satan onca ciğeri beş para etmez insanlar var. biz hobici olarak ufak bişey getirmeye kalksak burnumuzdan geliyor.
-
Yusuf abiyi yıllardır tanırım. Her ne aldıysam ne istediysem anında paketleyip gönderiyor. Alışveriş sonrası da malın arkasında bu denli duran hiç bir firma yoktur
-
ağabey görünüşe önem vermiyorum ben. bana işlevsel bişey lazım. kimseden de ses cıkmadı yoksa pek tutulan bir tabaca mı değil.
-
Merhabalar artık geri dönmenin vakti geldi sanıyorum

iş gereği bavulumla beraber benimle gezecek, bana cok atış yaptıracak ufak tefek bişeyler lazım.
ve aradığım np02 olarak görülüyor. aramızda kullananlar var ise lütfen olumlu olumsuz yanlarını yazabilir mi.

-
Üniversitede ben de yapmıştım. içine kitapları koydum ama dikine