cemal 200 metre 10/10 vurdugun cisim şişe vs boyutu nedır kardes merak ettım
18lik yağ tenekesi ağabey. delemiyor. iz bırakıyor. boyutu 30-20 cm vardır. ölçmedim
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
cemal 200 metre 10/10 vurdugun cisim şişe vs boyutu nedır kardes merak ettım
18lik yağ tenekesi ağabey. delemiyor. iz bırakıyor. boyutu 30-20 cm vardır. ölçmedim
bazı arkadaşlar 200 metre at44 vururmu demişlerde.
at44 10 s 3 tur güç ayarıyla 18 grainle 200 metreyi 10-10 vuruyor.
ramadan çetin
200 bar basınca hedefin altına vurur pelletler.
optimanın 9 büyütmesinde parallax yok dosstum.
12 büyütmelerde var
Maalesef dürbünü sessiz bir yere gömüp yenisini alın
:):):) Erdinç ağabey olayı tamamen yanlış anlamışsın ![]()
çok güldüm
Senin kadar olamaskta yaptık biseyler
ayarlayana kadar 8-9 pellet attım onceki hedef kağıdına sonra bu kağıtta bu şekilde oldu sonrada atmadım hanım geldi eve
cemal kardesim inan silahı aldığımdan beri daha dısarı cıkma fırsatı bulamadım gerci daha cok acemiyim öyle profesyönel yorum veya inceleme yapamam zaten :)) sıfır noktasını bu kağıttan sonra denemediğim icin değişip değişmedini söyleyemem yarın inşallah biraz daha atarım bakarım ozaman
şöyle bir 50 metre dene ağabey bende merak ettim canavarı. gönlümde var hala x20 ![]()
tepme olayı felan nasildir yarın biraz dikkat edip yazarsanız mutlu olurum.
x20 orta seviye v ortexlerde candır ![]()
elinize sağlık ağabey çok güzel olmuş
ne kadar pellet attınız sıfır noktanız değşşiyor mu
Abi bekliyorum merakla. Keyfiniz daim olsun. Hepinize ayrı ayrı selamlar, saygılar.
Cemal kardeşim bu mesleğin de bence senin gibi temiz yürekli yardımsever insanlara ihtiyacı var. Yalnız Ankara zehir gibidir alan bir daha unutamıyor ona göre
Allah izin verirse zaten Planlarım var ağabey. 11 aylık askeri öğrenclik döneminde zehiri almaya hazırım. ![]()
Ağabey inan Allah tan şuan başka bişey istemiyorum gecemde gündüzümde yediğimde içtğimde aklımda fikrimde bu meslek var.
takipteyim ağabey
Hakan ağabey sonunda benim silahı ürettiler ![]()
ALlah ömür izin verirse Astsubay hazırlama okulu Ankara/beytepe de.
11 ay eğitim var. Eğer ki kazanırsam tabi.
İnşalah benide kabul edersiniz
içinde yumuşayacak kırılacak bir yay olmadıgı için zamanla gücü düşmez.
favori pelletim ama türkiyede yok
Diabolo field ![]()
6 tur açık dostum
Kardeşim pelletlerden sonra silahı cok güzel sabitlemeye özen göster ben 18 grainle 110 metrede 2 karış açıyordum sonra öyle bir yer buldum ki silahı koyacak aynı mesafeye attım yeminle kibrit kutusu kadar toplandı. orada anladım silahı sabitlemenin önemini
Maşallah dostm güzel olmus. tebrikler
Bence mod125in vortexini al ve dürbün takmadan canın sıkılıncaya, silahtan bezene kadar kullan.
dürbün hali hazırda dursun. silaha güzelce alış sonra dürbün olayına gir.
dürbünü aldıgın gün takarsan silahtan soğuyup hobiden uzaklaşabilrsin.
hatsan gibi bir firmadan silah alacagım için düşünmeden vortex alırdım.
sonu ne olursa arkasında duruyorlar ürünlerinin.
zamanında 3 parçaya böldüğüm silahı tertermiz sıfırlayıp ücretsiz gönderdiler.