dürbünün silahı var ![]()
Cemal Bozan tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Kardeşim vortex yeni çıktı o yüzden ilerisi için ne olur bilemem ama. yay olmadıgı için gücünü kaybetmeyecektir.
ne gibi sorunları çıkarır bilmiyoruz. zamanla göreceğiz.
-
güç ve hasar bakımından ikiside aynı
-
Hep merak etmişimdir. 18fpe civarı bir tüfekte 16grain 5.5mm ile güzel verim aldık diyelim. Aynı güçte ve aynı ağırlıkta ama 4.5mm kullansak daha iyi verim almaz mıyız ? Havayı daha kolay yarar ve hız kaybı ileri mesafelerde daha düşük olur gibi düşünüyorum. Sizce?
güzel kardeşim bu mantıken imkansız. zaten aynı hızda aynı ağırlıktaki pelleti kullanırsan 5.5- 4.5 fark etmez. sadece pelletin BC sine bağlı olarak değişim olur.
-
paylaşım emek, başarı budur CEM ağabey çok yararlı oldu. eğer ki yaylı alacak olursam wisper IGT 5.5 olmayacak

forever 4.5 -
67 kiloyum o pompayı ağlatıyorum
bir ara ereğliye gelirseniz siznle 3 evlek bahçeyi belleyelim o pompayı söker alırsınız 
-
hayırlı uğurlu olsun ağabey güle güle kulan. pelletin bol olsun
-
ts 22 ile isabet hiç alamadım ben. zaten ağır pelletleri x20 atmaz.
hunter gayet güzeldi. rockette metal delmek için ideal pellet. -
cemal kardeşimiz palet uzmanı, silahını söyle sana paletini söylesin o derece...

Estağfirullah ağabey.

-
Merhaba kardeşim siz bu silahla 15.89 jsb yada 16 domed AA kullanın fark ortada olacak.
böylesi bir silaha avsan pelleti sürmeyin bile.
-
4 sene felan geçti üzerinden sizin artı kıldan da benim parmak gibi hayr gelmez artık 
-
diyorum nereden tanıdık geliyor :))))
-
Kardeşim hiç fantezilere girme. o tüpü doldurana kadar kargoya verirsin o dolar gelir zaten

-
bu mod 125 gıbı magnum yaylılar ıcındemı gecerlı kardesEvet ağabey solid işini yaylıyla denememek lazım. zaten atamaz gücü yetmez. solidin maksadı uzak mesafede pelletin veremediği etkiyi vermek. haliyle bir mod125 le solidi +150 ye atmak imkansız. top atışı yapmak lazım oda ne zevk verir nede tahribat EL TAŞI gibi gider

-
dağılmış reticleyi görünce kırılmış parmağım aklıma geldi nedense

-
Ben de güç ayarını kapattıktan sonra isabet aldım zaten. Ahmet ağabey kanı nda haklısın. pellet savruluyor
hatsan_sniper yaklaşık bir senedir At44 üm var kardeşim yaylı silaha değil 30 graini 18 üzerini sürme bile

-
devlet su işlerinin atık beton kesitleri
onlar tahribat yapamayacak kadar güçsüzdü.
30 grain 1 cm betonu patlatabiliyor -
ağabey bende 76 cm namlu üzümlü 95 el yapımı süper poze var mauser gibi.
+100 metreden kara şişe vurdugumu bilirim
bunlar tiye almışlar. -
Mete 50 tl vereyim sar

Kardeşim eline sağlık çok beğendim tüfanca nı

-
pelletleri dün Yusuf ağebey saolsun göndermiş denemem için 30 ve 50 metre için ideal pelletler
[Resim Engellendi: http://i.hizliresim.com/zRBO66.jpg] 30 metre 10 atışdaha uzağa atacaksanız silahın güç ayarını kapatın. ben öyle güzel sonuç alıyorum. ilk denememi 75 metreye 6 tur güc acıkken yaptım 2 karış açtı, gücü kapattım sonra attım