yani adam gibi pellet olsada kurtulsak bir kutuya 40 tl vermekten. öğrenci adamı yerden yere vuran rakamlar.
Cemal Bozan tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Akın ağabey size telefonda da söylemiştim hatırlarsanız benim silahım 2009 üretimi at44. inanın bir aa kadar isabetli silah. ben daha önce long lw kullandım bu kadar isabetli değildi. belki de acemilik zamanımda kullandıgımdan olabilr ama dediğim gibi. fark yok.
-
ağabey elinize sağlık. silaha 240 bar basıp +350 metre atan ağabeyim görürse bunu anlayacaktır İnsallah. silahın kaç barda daha güclü attıgını
-
Bu işte tecrubesı olanlar bu benzerı durumlarda tehlıkelı hareket ne olabılır neler yapılmalı ve yapılmamalı,önemlı bır konu...
.... 
silahın pellet atmadıgnı anladığımız anda ikinci pelleti namluya sürmemek en mantıklıcası olur. transfer deliği kontrolü yapılmalı, namlu sökülüp içerdeki pelletin tersten iterek çıkarmayı denemeliyiz. yada setskur tamamen açıp silahı kontrollü bi şekilde boşaltılmalı
-
arkadaşlar söylemiş tekrar söyleme gereği duydum. bazen namlu söküldükten sonra hava transfer deliğini tam denk getiremezsek aynı durum yine başımıza gelir.
ayrıca yeni model silahlarda setskuru tamamen kapatınca yada 4-5 turda bırakınca atmama sorununu ilk defa duydum. bende ziraa tam kapalyken atıyorum ve mod99 la aynı gücte atıyor. -
yeni model tüfeklerde setiskur 15-17 tur dönüyor. eskilerde 8-9 tur arasında boşa çıkıyor. yazayım diyorum yanlıs bilgi vermekten korktum. geçmiş olsun
-
belli ki keyifli olmuş

-
ben bunu bizzat denedim 18 ve 30 grainle hiç bir fark göremedim.
-
piyasadki bütün pelletlerden bi kutu almısımdır hemen hemen hepsi memnun ediciydi. 27 grain haric
benim silah sevmedi. -
ucu sivri olan pelletin tahribatı kanımca daha fazla olmayacaktır. jsb moonsteri denemenizi tavsiye ederim.
yada ince memo -
silahı güzel sabitle aynısı olur dostum

-
Eline sağlık dostum.

-
Drbün konusunda sağ sol olayını karştırmışım heralde
sol vuruyorsa gevşet alt yukarı vuruyorsa sık. diğer olaylar içinde tersi 
-
CemalBozan abi 20-23 metre cok buyuk bir mesafe olmadigi icin insan ister istemez 12 den vurmak istiyor Yoksa topluyabiliyorum abi peletleri 2-3 pelet haric bu arada peletler Jsb Exact Jumbo RS 500 luk kirmizi paket abi ..ogleden sonra biraz daha durbun ayarimi yukariya cikarmaya calisacagim .
Arkadaşlarında dediği gibi daha yenisin öğrenmen gereken çok şey var pellet seçimin güzel. 15.89 - 16 grain kaliteli pelletlerle bu işi yaparsın. dürbün konusnda acele etme. zamanla kendin kavrarsın.
dürbün sıfırlamak için yapacağın şey basit. pelletler hedefin soluna topluyorsa sağ daki tareti sağa çevireceksin. yani sürekli ters işlem yapacaksın. büyük büyük çevirme 4-5 tane çevire çevire merkezle.
kullanıcı hatasını sıfıra indirmeye calış atarken. şuan bile çooook iyi bir gruplaman var. -
dostum mesele tam 12 den vurmak değil. mesele pelletlerin aynı yere toplanması.
topluyorsa sıfırlama yaparsın. bu durumda senn biraz üst tareti üste çevirmen gerekiyor. -
benim dürbün 6x 24 oldugu için en kücük 6 da atıyorum mildotlar zor kurtarıyor
-
Çoğu kişide olan problem bende yok aylardır silaha tornavida vurmadım. ayarım sabit ve cok güzel şekilde duruyor.
-
güzelmekanmış begendim

yanına gelecek hobidaşlar illaki bulunur -
ağabey dün bi deneme yapayım dedim öldürdü beni 16-18 grain 1 metre oynama yaptı. ama adamı itecek kadar rüzgar vardı
-
teşekkürler ağabey. yerli pelletlerin grupman değilde tahribat için oldugunu düşünürsek aslında şaşılmaması lazım.