bana görede dürbün den sonraki mesafe
Paralax nereye netliyorsa oradan mesafe kestirmeye çalışıyorum
Cemal Bozan tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
TANIŞALIM ilk başta dostum. sonra sağ üst köşede arama butonu var oraya tek kelime istediğini yaz. konular arasında çıkacaktır.
ÇIkmazsa konuya devam
-
ahh ahh kardeşim önce forumu okusan bu başlığıda açmazdın bilgileri hemen kapardın.
-
Vay maşşallah yeğenime
ağzı burnu maşşallah nasılda güzel. ALlah bahtını güzel yapsn ağabey -
ağabey hayırlı uğurlu olsun çok iyi bir tercih. sizi pişman etmeyecek bir silah. güle güle kullanın. Yeğenime de slm lar öpüyorum

-
hayırlı olsn abi. ve li ağabey 7.5 joul için izin çıktı demişti. insallah türkiye ye sorunsuz girer yeni ürünler
-
110 metreden 4.5 x20 8.4 grain pelletle pet şişenin içinde kalacak kadar enerji üretebiliyordu.
dampa 3 12 44 dürbünle 110 metreye güzel isabetler sağlayabiliyordum ama 2 karış kadar felan açılıyordu.bu atışları düşünürsek denilecek tek şey. hee kardeş sensin olur.
-
Ay var mıydı? kutup yıldızı arkanda mıydı? Arabanın farı yanıyor muydu? Müzik açık mıydı, ne çalıyordu? Tüfek kaç gün atış yapmamıştı ve havayı neresine bastın? İzli pellet mi kullandın? Arpacığı ne ile parlattın? Dürbün kullandıysan mildot ne renkti? Hedef kağıdının kalınlığı ne kadardı? Bunlara dikkat etmediğin için 50 mt ikinci foto da bir tane pellet isabet etmiş ama diğerleri şansına süper olmuş.

-
Onur abim hayırlı olsun tekrardan yeni tüfeğin.
Cemal eğer 12 fp düşürmüyorsa abim neden millet bu kadar para harcıyor ve tüm uluslar arası yarışlar 12 fp de yapılıyor?
bizim hedeflerde sıkıntı olamazmı?

dünya çapında para harcayanlar bizim hedeflere atmıyor ki abi
yarışma sırasında 50 kez sincap düzeltmesi yapıldı
1 si darmadağın parçalandı hatta 
-
Onurcugum silahın gücü 12ft evet ama biliyorsun ki adanada cogu sincaplar düşmemişti. hemde göbekten vurulmalarına rağmen

-
cok mu gucsuz kalır diyorsun ?

evet bence cok gücsüz bir silah. yinede ölçümlerini yapabilrsen fiikir ediniriz.
-
4.5 cal oldu 5.5 diyosun tolga abi

eline sağlık abi.
-
hayırlı olsun kardeşim
bu 7.33 le ft hedeflerini düşüremezse şaşma 
-
envanteri bir açıklasana abi

-
mehmet abi candır.
gözün aydın güce doymaya başlarsın artık -
uyar hiç bir sorun olmaz. bende tek parca ayakla kullanıyorum hiç br sorun yok
-
ağabey at44 zaten tasko da olsa optimada olsa bişey fark etmez. bozulmaz ayarın ben tasko 6 24 kullanıyorum. gayet güzel ve başarılı bir dürbün.
o paraya alınabilecek gayet net ve güzel. yanlız ayakları sorun cıkarabilr. güzel bir ayak takmanızı tavsiye ederim -
Evet recep ağabey halil yapıyor. yaklasık haftadır ayarı bozulmamış sürekli konusuyoruz.
-
abi yaylıların kralı eline geçmiş güle güle kullan
-
ilk başta forum kurallarına ve tanışalim bölümüne bir göz at güzel kardeşim