ağabey gerçekten cok güzel. bu hobinin hakkını veriyorsunuz
Cemal Bozan tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
tetik tertibatında - yayı tutan tırnakta yada pistonda sorun var.
-
yine diyorum ben tanımadıgım kimseden ürün almayacagm artık
-
dünyadan haberler sende ağabey

-
Arkadaşım,
Makine mühendisi ve eski atıcıymışsınız. Eğer doğru okuduysam sorunuzun cevabını biliyor olmanız lazım zaten. Silahınızın her mesafede lazerin gördüğü yeri vurmasını mı bekliyorsunuz gerçekten?
tamda demek istediklerimi demişsiniz ağabey
-
silahların üretim tarihleri kaçtır.?
-
Eyvallah kardeşim..Nasip olursa bebeği büyütüp yetişkin hale getirip AA veya Daystate yapıcaz

Biraz kullan ağabey AA ya gerek kalmayacagın anlayacaksn

-
Bu ne güzelliiktir Kaan ağabey. MaşşAllah deyim de nazar değmesin bebeğine
-
aslında match pelletle ben çok iyi şişe kırmıştım. hunter modellerden ve domedlern iyi kırıyordu.
x20yle birde
ama dediğim gibi göbekten vurunca kırılıyor -
8.4 grain yada 10.34 grain pelleti kullanın kesinlikle kıracaktır. yanına felan denk geliyordur göbekten vurun 100 den bile kıracaktır.
-
çok başarılı dostum moderatörsüz gürlemiyor mu evde
-
Şişeyi kıracak gücü var mıdır

-
namı diğer tüy mermiler.
-
bu pellet uzak mesafe için değil fakat acemi nickli arif abimiz 100 metreden grupman yapıyor. silahtan silaha değişr. bu peleti fabrika ayarındaki at44 1000 küsürle atar o yüzden 100 metre hayal olur. gücü düşürerek 100 metre atabilrsin.
sivri pelletleri unut artık tek pelletin domed olsun mesafen uzasın etkin artsın.
-
aynen öyle crosman hallow pointi deneyebilrsin. AA var. rws var ama fiyatları uçuk durumda
-
Ben piyasdaki cogu pelleti denemişimdir. 16 grain pelletler de güzeldi ama bu pellet daha etkili ve hoşuma gidiyor. 15.89 u felan deneyin eğer pellet alacak olursanız aklınızda olsun aksu avı aradıgınızda cemal in arkadaşıyım deyin yardımı olacaktır.
-
o pelletlerden oluyordur ağabey. pellet tam oturmadıgı zaman aşağı düşme yapıyor. kaliteli bir pelletle deneyin bişey olmaz.
daha yakından ve net bakın yada fotoğraflayın bir inceleyelim ağabey orada hiç bozukluk olmamsı lazım -
x 20 yi sökmüştüm görülebiliyor ağabey bkz
[Resim Engellendi: http://i.hizliresim.com/wO7yBn.jpg] -
yok ağabey öyle normal .. sapa sağlam hiç bozma onu ağabey.
-