120 metreye kadar atabileceğiniz güzel verimli pellet jsb 18 grain.
ben sürekli kullanıyorum. 150 metreye bile etkili vuruyor.
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
120 metreye kadar atabileceğiniz güzel verimli pellet jsb 18 grain.
ben sürekli kullanıyorum. 150 metreye bile etkili vuruyor.
ağabey ben 60 kg iken pompayı ağlatıyordum. hiç bir sorun olmaz. gücünüz yerinde olsun yeter
ben bu şekilde bir güç arıyor olsam 6.35 alırım. 50 graini 900 fps inanılmaz güç bırakacaktır.
atış masası fikri cok güzelmiş.
olursunuz bence
alman namlu lother valter demek. ben ikisinide kullandım fark göremedim
lw olmasına takılma w zaten ahşap kundaklara deniliyor. bende at44 lw değil isabetine ve stabilitesine diyecek yok.
çok güzel olmuş zevkle baktım resimlere.
ağabey at44 için biçilmiş pellet 18 grain
tabiki hoş ağabey := ) ip gibi dizmişsiniz.tabiri caizse döktürmüşsünüz ![]()
ağabey pelletleri sağ baştan saydırmışsınız ![]()
izmir ft sine gelemyeceğim dostum gelsem var ya deli kapışırdık valla ![]()
benim silah lw değl. lw olanlarla kapışırım yani ![]()
ağabey jsb ile kıyas bile edilemez bence 12 metre olunca yakın gruplar cıkabilr. mesafe bir uzasında bak nasıl dağılıyor
dururda cameranın merceklerinden olursun
elinde kalır makina
x20 bile üzerinden atıyordu abi
mümkünü yok durmaz.
Mete başarılar dostum. pcp tadı ayrı değil mi ![]()
Ağır mühimmatın sürtünmesi daha fazla olacağından yani bir diğer deyişle silahın içinde daha fazla zaman geçireceğinden tüpün arkasındaki valfin az da olsa bir miktar daha geç kapanmasına neden olabilir. Bu da haliyle az miktarlarda da olsa daha çok hava sarfiyatı anlamına gelir. Yaylı silahlarda ağır pelletin etkisi de yayın daha çok kırılgan olması malum. Teoride durum böyle uygulamada nasıldır bilemiyorum...
bence bununla hiç alakası yok. yine aynı çekiç yine aynı valf ayar değiştirmedikce çekiç valfe hep aynı güçte vurur. 18 grainde de 27 grainde de. ikisini de 1 hafta denedim hiç bir fark göremedim.
erdinç abi yine vururdu ![]()