en iyisi gamo serisi bir dürbün ve dampa agabey ugrasmaya değmez o dürbüne
Cemal Bozan tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
öncelikle hosgeldiniz. mod125 için en ideal pellet 18 grain jsb AA dir. etkili mesafesi 100 metre yi geçer.
-
birde gamo match pelletleri deneyin derim bende iyi sonuc veriyordu şişe kırmadada cok başarılı pelletler.
8.4 aa ve 10.34 jsb pelletlerle cok iyiydi
-
Bencede bozulmaz ağabey. o dürbünü hw97 dağıtacaksa hawke ölsün bitsin.
ayrıca güle güle kullan ağabey sende dürbüne yakışır atışlarınla videolar çekersin artık
-
ağabey tüfek garanti kapsamında yapılmıstır yazıyor
yok böyle bir olay 20 yıllık tüfeğe garanti ) -
Dayanamıyor ve bayramlık ağzımı açıyorum

Hw97k 60mt den gamo pellet ile2-2.5cm grup yapmışlığım var. 80 mt den o grupların olmaması için hiç bir sebep yok.
Avatarınızın da dediği gibi, "Talk less, Practice more"...
Az söz çok iş :))
-
ÇOk hosuma gitti. güle güle kullan abim.
gücü hosuma gitti. -
işte bu yüzden at44 favorim dir.
gücü sonuna kadar kısıp 810-830 fps atarsı (16 graini) 200-100 bar) 75 atıs yapıyorum
güzel bir moderatör ve çekiç vidasının derlinden yaparak sesi 0 a indirip attıgımı vuruyorum. öneririm -
İşte o vida çekicin daha ileriye gitmemesini sağlıyor, çekiç o vidaya çarpıyor. Onun yerine vida takmadım, onu söküp çekicin vurduğu yere aynı ebatta sert conta koydum.boş atış yapıp o vidayı kesmiştim oraya derlin den vida çekmşti babam tornada. aynı durumu ben aylar önce bilmeden gidermiştim

-
tüfeğe güç ayarı yapmak için kücük allen soktumuz deliğin ynaında küçücük kıçı başı belli olmayan bir vida var orayı söküp yerine farklı vida takmış ağabeyim.
-
sinan ağabey şaka yapıyor olmalısın. at44 le 50m de ben yeni yeni bu grupları çıkarır oldum 
eğer hw97 de biraz daha güç olsa kims pcp almayacak gibi:)
-
Dolum aparatını tüpe takıyorum iyice sıkıyorum fakat basınç göstergesi 360 derece çok kolay dönüyor bunu belirttiğimde tüpe uyumsuz dolum aparatı deyip yeni dolum aparatını kargoya vermişler bile.. Dolum aparatı bana ulaştığında bendekini yollarım kendilerine, gelen aparatta olmazsa hepsini paketler yollarım. Pompaya devam deriz artık.. Bt 65imi 7-8 dk da 100 bardan 200e dolduruyorum nefes nefese, 20 atışta 100 bara düşüyor atış zevki filan yok yani...60 atışta pertim
dostum gücünü kıs gerçekten zevkli oluyor senin silahında farklıdr belki ama bendekinde son ayarına kadar kısıyıorum. çok güzel olyor. 60-70 atıs yapıyorum 100 bara kadar
-
ben güç vidası nedir bilmiyorum henüz ama daha önce ki konuda ajanda örneğim vardı baya güçlü olduğunun farkındayım.
sen ne istiyorsan bana özelden yaz ben alır gönderirim sana.
Birde ince mehmet öneren çok var ama ne zaman onu kullansam şarjörde takılma oluyor sanırım uzunluğundan kaynaklı
saolasın dostum eksik olma. net üzerinden alışveriş yapıyorum sürekli ama pelletlere para vermiyorm 37 tl olunca kutusu artık gamo pellet atıyorum.
ince mehmetin oringi yırttıgını duydum ve gördüm deneme bence. 27 grain ideal olabilr denemedim. ts22 en ideali gibi duruyor benim için senin içinde olabilr.
http://www.hobi silah.com/index.php?topic=1195.0 bnu incele 200-110 bar arası 60-70 pellet atabiliyorum
-
Onur kardeşim bende ts22 alıyorum mecburen. burada sadece gamo ürünleri var. t22 ile at44 le 140-100 bar arası 30 atış yapıyorum. 200 mt ye tekeneye atıyorum çekiçle vurulmuş gibi yamultuyor.
Not: güç vidası sonuna kadar sıkılı.
-
Merhabalar cemal arkadaşım sanırım yanlış tahmin cünkü ucu sivri demiş ts 22 kubbe başlı sacma
Ağabey gamonun 27 graini yok ama yüzden dedim en ağır pelleti 22 graini. bugun attım bir kutu kadarını. hafif sivri gibi demiş bence ts22

-
başlangıc için cok iyi.gamo pelletleri 27 graini yok ki dostum. heralde ts22, 22 grain pelleti kullandınız.
-
:=) 500 mt iddalı atıcılar çıkacaktır. keyifli atışlar
-
üzerinde gelen moderatör değil be dostum.
içinde dandik malzemeden yapılmıs borular var.yasin abi güzel moderatörler yapmış ondan alabilrsin.
-
Daha Çok Göster
Bende aynı tüfeği yeni kullananlardanım
Dün evin içinde yaklaşık 4 metreden 2 pellet denedim ikiside gamo biri 1 gram ucu yassı, diğeri 1,4 gram ucu sivri
1 ajanda arkasında market insört arkasında gene ajanda
1 gram pellet ajandanın yarısında kaldı
diğer pellet ajandayı geçti ikinci kitabı geçti üçüncünün yarısından sonra durdu baya etkili oldu ama her iki pellette tanınmaz hale gelmişti
BU ince mehmet 30,50 grain aldım ve jsb aldım onlarla bu akşam uzun mesafe deneyeceğim.
NOT: Bu silahı evde deneyceksiniz anlayışlı aile ve komşulara ihtiyacınız var.
yada güzel bir moderatöre

-
pes etme kardeşim bende ilk silahlarıda hep hüzünle karşılaştım
Namluda Bez sıkışması. Çözümler
PCP Acil Yardim At44 Hava Almiyor
hepsi ilk günlerden geldi başıma.