yapman gereken tek şey dampayı güzlce sıkmak. bende aylarca yatagun kullandım iyice sıkınca milim kıpırdama olmuyordu.
Cemal Bozan tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
pelletlerin sekme seslerine bakarsak bir tabancaya göre iyi gidiyor pelletleri
-
Bende taşları yontuyorum

pelletler 50.5kg

-
Sapanıda bugün bilinç altına iyi yerleştirmişim cemal

dostum sana mancınık ypaacaz
sırtlayıp atış alanına gelirsin.500 fpe

-
jsb 13.43 alın rüzgarsız havada çok iki gün sonra bunun fiyatıda uçar
bu hobiyi pelletler için bırakacaz gibi abi.
sapan atalım
-
aynı dertten müzdaripiz. crosman hallow point deneyeceğim.sende dene bir iş görürse stokla yoksa pellet sıkıntısı var.
-
-
şeytanın bacagını kırmışsnız abey

-
pointer'i mod 125de denedim rezalet.
nereye gittiğini bilmiyorum. gez göz ile 15 metrede 5te 2, 3 te 2 gibi atıyor. peletin saçmaladığını görebiliyordum. Van gibi bir yerde gamo peletlere razıyım ama yok. ha bu arada bundan daha kötü peletleri gördüm yine bizim burada 250 tanesi 3.5tl

ağabey artık bir kutu pellete 37 tl verecek bütçemiz kalmadı.
dolar a göre pellet ve silah fiyatları fırladı artık incememed jet ne bulursak atacaz

-
geçen gün at44 te denedim yokluktan 30mt ye attım gayet iyi vuruyordu

-
bugün saat 7 de ormana gittim dürbün ayarı yapmak için birde en çok merak ettiğim 50 metre grupmanı yapmak için.
İlk önce 20 metreye dürbünü sıfırladım ve 1 tl gibi grupman oldu.Ama 30 metrede falan dürbün yetersiz gelmeye başladı zoom 9da ama 1 tl grupmanı yapmak biraz zor gibi ama yeşil şişeleri çok güzel dağıtıyor ilk önce üst kısmı düşüyor sonra altını uçurmak güzel duygu.
Bazılarınıda delip geçmiş.şuan eksikliğini hissettiklerim ayak ve güzel bir dürbün.bu arada 3 çeşit saçma götürdüm ikisi gamo biri jsb exact jumbo 18 grains yazan.En iyi grubu yapan jsb idi.ilk kullanışımda anladım.Tüfek tekrar dan hayırlı olsun bir kaç sorum olacaktı 18 grainlik jsb leri nereden buldunuz
birde 5-6 büyütmede 50mt grubu cok rahat yapılabilr. siz silahınıza ve dürbününze alışmaya çalışın zamanla büyütmeleri cok kullanmayacaksınız eminim

-
güzel bir at44 ve reg. sizi cok cok tatmin eder hiç uğraşmayın yükseklerle.
-
bizim Ted bu silahları kullanıp yorumlamıstı youtubeden arattınız göreceksiniz. isabetli ve tepmesiz olarak görülüyorç
-
-
bilmediğim için bişey diyemem ama mod125 16 graini 810-820 arası atıyorsa oda eminim atar
-
heralde 8 graindi. bir forumda görmüştüm
-
silahı kullanmadım ama 1110 fps atması imkansız.
pcp den güclü bir yaylı düşünemiyorum
-
maalsef o silahın sıfır fiyatı o durumda.
-
bu ilk üretilen mod99 lardan
eski nerden buldun sen bunu.ama yakışıklı bir silah.
-
[Resim Engellendi: http://n1309.hizliresim.com/1f/f/sp3x5.jpg]
resimde anlatmaya calıstıgım gibi dene bi