ben de tamamen silahı söktüğümde o parçayı unutuyordum birdahaki sökmem de geri takıyordum sorun olmuyordu.
Cemal Bozan tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
büyük ihtimal silahın namluya bağlantılı olan kurma pedalının oradan düşmüş olması lazım.
x20 de de aynı parça vardı
-
Audris regülatör kullandığı söylenen FX'e bu soruyu 23.08.2013 tarihinde info adreslerine gönderdiğim maille detaylıca sordum. Bir süre cevap gelmeyince 05.09.2013 tarihinde tekrar mail gönderdim ayrıca facebook üzerindeki sayfalarınada mail adreslerini kontrol etmeleri için mesaj gönderdim. Yinede dönüş olmadı. Gördüğüm kadarıyla FX gözümde büyüttüğüm gibi kurumsal bir firma olmakta çoook uzak, mail adresleri ve face sayfalarını bile doğru dürüst kontrol etmekten aciz üç beş kişinin biraraya gelip kurduğu atölye tarzı bir işletme gibi... Ürün kalitesi hariç, bizim eleştirdiğimiz Hatsan bile FXten daha kurumsal ve büyük bir firma anlaşılan...
BENCE dünyanın en iyi servisi şuan hatsan
-
200 bar değil de 170-110 bar arası atarsanız daha verimli atışlarınız olur. 30 tane atış yaparsınız. çünkü 200 bar doluyken silah tüpteki valfi tam açamaz ve pellet çıkış hızları arasnda uçurum olur. en iyisi 180-170 bardan 110 bara kadar atış yapmaktır..
-
09.2013 müş diikkat etmedim
güzel silahmış beğendim umarım güzel atışlarla ömür boyu sizde kalır -
2mm saçtır o. mod125 le eziyet ettiğim saçlara benziyor.
-
hayırlı olsun sıfır mı aldınız silahı
-
Mete şaka mısın kardeşim sen

ayrıca silahım geldi deişmedik parçası kalmamış darısı benim başıma

-
tabki garanti kapsamında sizgönderin onlar halleder
-
grupmanlar tabanca için ck iyi
En son 5 TL lik resme bittim :)=
-
silah rodajı yayla alakalı bir durumdur. yayın kendine gelmesini silah içersindeki yağı atmasını sağlamak için 500-1000 atıs yaparız
bende mod99 kullandı pro hunterle 50mt den kibrit kutusunu bile vurabiliyordum ve cokta etkili vuruyordu.
30mtden ince mehmet bile şişeyi kırar. bende kırmıştı.Kesinlikle DAMPA ayaksız dürbünün ayarı yada dürbünün kendisi bozulacaktır.
-
http://www.hatsan.com.tr/tr_yeni_striker_edge.html
yukarıda ki kırmızı şeritle belirlenmiş yerde hız oranına dikkat

1000 fps 385 m/s ???
-
Namlu küsüsünü değiştirmen lazım onuda sen yapamazsın dostum yolla fabrikaya
-
kapsül plastik oldugundan orada erimiş ve sonra donmus olabilr.
sert bir cisimle ittirin. yiv seti yok zaten cıkması lazım
-
işte sıkıntıda orada ya
adam silahı topluyor sonra tutup piston sökülmüş video koyuyor tetikği çıkardıktan snra nasil takılacak bir bilse 
-
onu söküyor ve silahı topluyor alakası yoktur bence
-
yay ucu ağırlığını değiştirmek için söktü. kurma kolunu yerinden neden çıkardı anlamadm ??
-
işte bu benim ilgi alanım. varsa yapamayan sıkıntısı olan tel versin son vidasına kadar anlatayım

-
Kundak desenlerindeki kalıntı 10 numara olmus.
-
abi biraz da bize hitap etseniz hani 10 grain